collapse

Auteur Topic: Patrick Kluivert 2e assistent van Louis van Gaal bij Oranje !  (gelezen 1027 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
Zoals verwacht kon worden is Patrick Kluivert toegevoegd aan de technische staf van het Nederlands elftal. Vorige week werd al bekend dat Louis van Gaal de voormalig aanvaller wilde hebben als assistent en dinsdagavond heeft de KNVB bevestigd dat Kluivert is binnengehaald. Hij wordt de tweede assistent van Van Gaal, naast de al eerder aangestelde Danny Blind.

De 36-jarige Kluivert, met veertig doelpunten nog altijd Oranjes topscorer aller tijden, combineert zijn werkzaamheden bij het Nederlands elftal met zijn trainersfuncti e bij FC Twente, waar hij het Beloftenteam onder zijn hoede heeft. Kluivert debuteerde onder Van Gaal in het betaalde voetbal, bij Ajax, en maakte in 1995 het enige doelpunt in de Champions League-finale tegen AC Milan.

"Ik vind het een eer dat de bondscoach mij heeft gevraagd", reageerde Kluivert. "Het is natuurlijk fantastisch om met Nederlands beste spelers te gaan werken. Dat ik zelf jarenlang bij Oranje heb gespeeld kan daar alleen maar bij helpen." Kluivert bedankte FC Twente, dat de meewerkte aan de wens van Kluivert: "Ik ben de club zeer erkentelijk dat men hieraan wil meewerken."

Kaise.nl


 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Naam: E-mail: