collapse

Auteur Topic: Carrière Maduro in gevaar na ontdekking hartprobleem  (gelezen 1048 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
Carrière Maduro in gevaar na ontdekking hartprobleem
« Gepost op: 29 juli 2012, 10:38:37 »
De actieve loopbaan van Hedwiges Maduro loopt mogelijk gevaar. Sevilla heeft zaterdagavond in een officiële verklaring op de website laten weten dat bij de verdediger annex middenvelder een aangeboren hartafwijking is geconstateerd. De Zuid-Spaanse club hoopt binnen afzienbare tijd met meer details te komen.

De medische staf van Sevilla hecht veel waarde aan zeer intensieve harttesten, daar Antonio Puerta jaren geleden op het veld overleed en ook bij Sergio Sánchez hartproblemen werden geconstateerd. De aangeboren hartafwijking van Maduro werd ontdekt tijdens een extra hartonderzoek.

Volgens Sevilla kan een dergelijk probleem niet worden waargenomen tijdens een normaal medisch onderzoek. "Zodra er meer informatie beschikbaar is, zal er tijdens een persconferenti e duidelijkheid worden verschaft." De ex-speler van Ajax en Valencia zal in de komende periode nieuwe testen ondergaan om tot een definitief oordeel te komen.

Kaise.nl

Carrière Maduro in gevaar na ontdekking hartprobleem
« Gepost op: 29 juli 2012, 10:38:37 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Naam: E-mail: