collapse

Recente berichten

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 10
11
hier discussie over zelfmoord van incest slachtoffers bij hindoestanen
dat hele hindoeisme is echt feodaal en achterlijk, overbodig in modern blank arisch Nederland en beste is het uitroeien he???
Geef je mening


-------------------------- betreft publicatie op https://wrcsuriname.org/2019/06/04/is-het-een-schande-dat-hindostaanse-meisjes-praten-over-hun-incest-ervaring/comment-page-1/?unapproved=127&moderation-hash=a641f6cd8b95edffae94df34dc14ce83#comment-127


Is het een schande dat Hindostaanse meisjes praten over hun incest ervaring?
By wrcsuriname 4 jun 2019
Plaats een reactie op Is het een schande dat Hindostaanse meisjes praten over hun incest ervaring?

Jrg 16 no 3 juni 2019
Door Seshma Bissesar

Seshma Bissesar is een freelancejourn alist werkzaam bij ATV en avondblad De West. Daarnaast levert ze producties aan lokale en regionale radiozenders. Zij is ook touroperator en vertoeft het liefst in Bigipan, Nickerie. Momenteel werkt ze aan haar eerste boek ‘Bigipan, het paradijs van het westen’. Verdiepen in gendervraagstu kken is ook één van haar favoriete bezigheden.

    Telkens wanneer Hindostaanse vrouwen publiekelijk taboes aan de kaak stellen, zoals incest, wordt het gebagatellisee rd door leden uit hun eigen Hindostaanse gemeenschap. Maar ook wanneer ze het bespreekbaar willen maken binnen de familie of mensen uit hun directe omgeving roept het onmiddellijk heel wat negatieve reacties op. Men probeert de boodschapper en het slachtoffer klein te krijgen en te vernederen. Wat ik met u deel zal wellicht nog meer reacties teweegbrengen. Ik doe dit, omdat wij pijnlijke ervaringen niet moeten verzwijgen. Wij moeten deze juist aan de kaak stellen, zodat er verandering komt. Wij moeten erover kunnen praten en elkaars mening en ervaring kunnen delen. Daarom, de knuppel in het hoenderhok gooien iséén van mijn favoriete instrumenten, zeg ik eerlijk.
----------------------------- mijn reactie nog in moderatie

 0 reacties

    dewanandblog
    4 jun 2019 om 23:28
    Je reactie is in afwachting van moderatie.

    Mijn persoonlijke Reactie:

    1) Ik sprak nog vorige week met een oudere hindoestaanse man, 52 jaar die seksueel was misbruikt als kleuter door een oudere tante van rond de 15 jaar, betrof overwegend vrij ruwe cunnilingus door zijn gezicht op haar schaamdeel te drukken, meerdere malen. Hij kreeg er een trauma door, maar zijn seksuele ontwikkeling verliep verder vrij normaal, kreeg wel door hard werken een burnout en nu in WAO al ruim 8 jaar.

    2) De relatie tussen Hindoeisme en seks is nogal beladen thema, en incest helemaal dus bij Hindoes. Maar de vraag is hoe gelovig zijn de zgn surinaamse Hindoestanen in Nederland en Suriname??? HOe definieer je het begrip Hindoe gelovige?? Heel moeilijk thema, en ik heb er ook altijd ruzie over met raszuivere, gekleurde Hindoes.

    3) Helaas kennen Hindoes het concept van de Libertaristisc he Maatschappij niet, en ook hun hele HIndoemensconc ept is nogal feodaal, ook mensenrechten zijn in het feodale Hindoeisme heel primitief en vergelijkbaar met de tribale Sharia wetten van achtergebleven stammen uit het Midden Oosten en Syrie. Rechten van Hindoemeisjes zijn ver te zoeken in feodale Hindoe gemeenschappen en hierom zie je al deze vreselijke drama’s van onze Hindoestaanse meisjes, die geen ander alternatief krijgen van hun sociale omgeving en familie dan de afgrijselijke zelfmoord.

    4) Ben zelf ook mishandeld door mijn gescheiden hindoestaanse moeder, vooral geestelijke marteling ok vanaf rond mijn 7de jaar tot mijn 20ste. En tot op heden is alles goed mislukt, ook seksueel. Mijn Hindoestaanse vader kan er niet genoeg van krijgen om mij suicidaal te maken ok en het maakt hem ook niets uit of ik zelfmoord pleeg, zoals hij het al jarenlang duidelijk maakte.

    5) Die hele zelfmoord cultuur van Hindoestanen is geworteld in het Hindoeisme denk ik nu, en men moet dit nog beter uitzoeken, kan zijn dat een mogelijke oorzaak ook hun natuurlijke, aangeboren genetische minderwaardigh eid en degeneratie is en mentale labiliteit; Overbeschermen de opvoeding van meisjes en jongetjes he, typische oorzaak van mislukkingen en remmingen op latere leeftijd, of zelfisolatie met als fatale resultaat: eenmalige geslaagde zelfmoord, zonder hulpverzoeken naar derden vanwege angst voor de hele Hindoe Maffia familie die medeplichtig is aan deze zelfmoord en er ook aktief naar toe werkt, door betrokkene aktief dood in te praten en geestelijk verder kapot te maken. Ja, echt barbaars is die feodale Hindoe wereld in feite als je het zo bekijkt en aan den lijve hebt ondervonden.

    6) Hierom, alles jarenlang zelf ondervonden ok, heb ik nu besloten om aktief te werken aan een Hindoevrij Nederland, omdat de superieure, hogere blanke Nederlanders dit inferieure, zwarte Indiase feodale geloof gewoon niet nodig hebben in hun moderne welvaarts poldertje. Vreedzame en humane uitroeiing van alle Hindoes en Hindoeachtigen in Nederland is toch voor hen allemaal gewoon ook het beste, zonder hen echt fysiek te deactiveren he, ze mogen doorleven maar hun hindoe apen geloof moet eruit gesneden worden, desnoods door verplichte seks met honderden sterkere, potente, grootgeschapen, blanke hetero en homo top mannen voor alle jonge hindoe meiden en jongens en mannen in heel Nederland gedurende een genetische en orgastische uitroeiings periode van 40 jaar volcontinu. OP NAAR EEN absolute HINDOEVRIJ NEDERLAND, werk zelf aan een betere wereld, doe dus mee.

    7) OProep aan alle hindoe meiden jong en oud, om vanaf vandaag dus volop te gaan stoeien met honderden blanke top mannen uit heel Europa uit protest en om hele Hindoeisme dus heerlijk orgastisch met benen nat en wagenwijd lekker uit te roeien in heel Europa. Yes of course, horny hindu girls, you are worth it to become the sweetest and cheapest REDLIGHT’s bites of whole Europe, start today please and enjoy your long, superior and big shaped White Demigods in all black holes of your Holy Micro Cosmic Universe, which is the real Mandir of your Atma.

    Like
    Beantwoorden

Geef een reactie

https://wrcsuriname.org/2019/06/04/is-het-een-schande-dat-hindostaanse-meisjes-praten-over-hun-incest-ervaring/comment-page-1/?unapproved=127&moderation-hash=a641f6cd8b95edffae94df34dc14ce83#comment-127
12
hier blanke jongen vertelt dat hij al drie lekkere hindoe hoertjes heeft geneukt en die het lekkerste vond:


  19 jaar
Ik heb het met Marokkaanse, Belgische en Hindoestaanse gedaan. Met Hindoestaanse was het lekkerst. Ze zijn strak wat terughoudend met sex, maar als ze eenmaal willen dan willen ze alles en mag je alles met ze doen. Heb nu 3 Hindoestaanse gehad en bij alledrie was dat zo
meer dan een maand geleden

https://www.jonginlandvancuijk.nl/ervaringen.asp?ac=view&fos_id=45&web_id=270&fms_id=140&fromtype=recent&erv_id=141841&sortering=asc
13
feitelijk hebben hindoemeiden wel gelijk om even in de broek te kijken van een neger of blanke omdat het Surihindoeras toch genetisch inferieur is.
Surihindoes en Surikoelies stammen af van lage kaste chamar afval uit Bihar en Uttar PRadesh en zijn hierom heel inferieur, ook genetisch en dit zie je ook in harde praktijk.
Ze zijn te kort, te zwak, ziek, misselijk, vaak lage IQ, heel dom, inert, niet sportief, en achterlijk onderontwikkel d, typisch gemiddelde surikoelie man en vrouw.

dus ok rasvermenginge n zijn vaak beter voor toekomst mensen ras in het algemeen en afromix meiden die ik kende waren echte superieure beauties ok, mooi en lekker, en intelligent. 

zie onder he jonge hollandse meiden vertellen over sekskontakten met andere niet arische lullen: 

-----------------------------------------
ga naar het forum
onderwerp : Vrijen

  17 jaar
Met welke nationaliteite n heb jij het al gedaan en met welke neuk jij het liefst?
Met welke nationaliteite n heb jij het al gedaan en met welke neuk jij het liefst? En zitten er grote verschillen lussen bijvoorbeeld de gemiddelde lengtes van lullen per nationaliteit?
meer dan een maand geleden


--------------------
  18 jaar
Ik heb het eens met een chinees gedaan maar slap van zijn lulletje bijna niet waarneembaar en stijf was hij nog geen 5,5 cm en hij was ook enorm dun. We hebben wel seks gehad maar ik voelde er weinig van. Het was een enorme afknapper. Voor de rest heb ik alleen nog nederlandse jongens gehad met een gemiddeld formaat en dat is toch een stuk beter. Voor mij geen Chinees meer.
meer dan een maand geleden  17 jaar
Ik heb een one night stand gehad met een jongen uit Nigeria die ik had opgepikt bij het uitgaan. Hij had een strakke broek aan en je kon zijn enorme bobbel in zijn broek goed zien. Hij was erg groot geschapen en het deed ook erg veel pijn toen hij bij mij naar binnen ging. Te groot is niet lekker ben ik toen achter gekomen. Voor de rest heb ik alleen maar nog seks gehad met een Spanjaard een Belg en Nederlanders maar die hadden geen overdreven grote lullen.
meer dan een maand geleden

  16 jaar
Ik heb tot nu toe het alleen gedaan met Hollandse jongens met piemels tussen de 13 en 16 cm denk ik. Ik val niet op gekleurde jongens. Ik heb niets tegen ze, bedrijf me niet verkeerd maar ik heb liever een Nederlandse jongen.
meer dan een maand geleden


https://www.jonginlandvancuijk.nl/ervaringen.asp?ac=view&fos_id=45&web_id=270&fms_id=140&fromtype=recent&erv_id=141841&sortering=asc


14
Uitgaan & Vrijetijd / Re: SANAM LIVE IN CONCERT 26 APRIL 2017
« Laatste bericht door Focustrx Gepost op 4 juni 2019, 07:21:42 »
Like this friend will need our help To help solve problems
15
Liefde & Relaties / Re: Marokkaan zoekt Moslima
« Laatste bericht door Focustrx Gepost op 4 juni 2019, 07:18:16 »
Because this thing that makes us call this is a community of great opinions
16
hahha de surihindoe meiden hebben toch groot gelijk om met heel veel lekkere neger mannen te stoeien,  ach waarom zouden zij zichzelf moeten straffen en levenslang ongelukkig en onbevredigd moeten leven??? 
Negers zijn het echte volk van god ipv de joden omdat negermannen toch seksueel superieur zijn van nature en grotere apparaten hebben.

God is niet eerlijk?? Of is er geen god?? 

------------------------------ hefitge reacties hier neger mannen lachen zich krom en pakken de blanke meiden bij miljoenen per week

STOPMETBLANKEV ROUWEN
20 mei 2017 om 07:40   

sinds 15 jaar ben ik samen met mijn Nederlandse blanke vrouw met blauwe ogen en blondhaar. Wij hebben 3 kinderen (6, 3, en 1.5) en sinds eind november hebben wij een dip in de relatie. Zij vindt dat zij aandacht en liefde tekort kom en ik kom sexueel nogal te kort. Sindsdien hebben wij diverse gesprekken met elkaar hierover gehad en zij vroeg mij om een paar weken afstand om na te denken over onze toekomst. Afgelopen zaterdag heeft zij mij verteld dat zij half januari met een neger vreemd is gegaan. De volgende dag heeft zij een morning-after pil gehaald, maar deze heeft niet gewerkt.
Zij is dus nu zwanger. Zelf is de grond onder mij weggevaagd en zit ik enorm in de put. Ik ben echt helemaal kapot. Ik heb haar aangegeven indien zij geen abortus doet, ik haar zal verlaten, ik kan het niet opbrengen een andermans kind op te voeden. Zelf twijfelt ze over abortus, omdat toen wij 3 maanden verkering hadden, zij dit ook heeft laten doen en zij hier maanden over in de put heeft gezeten. Wat moet ik doen ? Mijn ouders steunen me, maar ik raak maar niet uit de put. Ik weet het echt niet meer en denk constant aan dat alles voorbij is en aan mijn 3 kinderen. Heeft iemand advies ?

mijn vrouw wil helemaal niets met de neger te maken hebben, ze wil hem ook niet vertellen dat zij in verwachting van hem is. Verder wil mijn vrouw niets over hem zeggen, alleen dat hij ook een gezin heeft. Mijn vrouw zegt dat ze onzettend veel van mij houdt en veel spijt heeft. Ik hou diep van binnen zielsveel van haar, maar heb zoveel pijn op dit moment, ik kan het nog steeds niet geloven. Ik weet dat het kindje er niets aan kan doen, maar kan het gewoon niet verkroppen dat er een andermans kindje in mijn vrouw zijn buik zit. Ik kan mij (op dit moment) ook zeker niet voorstellen haar enige ondersteuning bij de zwangerschap / geboorte / opvoeding van een kind van een vreemde te geven, hoe egoistist dit ook mag klinken. Ga in ieder geval vanmiddag naar de huisarts om hulp te gaan zoeken, ik slaap en eet bijna niets en krijg hierdoor nu ook allerlei lichamlijke klachten. Ik heb mij op het werk ziek gemeld.

Nederlandse mannen jullie kunnen beter stoppen met Nederlande blanke vrouwen, samen wonen,relaties hebben en kinderen hebben en huwelijken MIJN ADVIES NIET GOIED EN HET CASH VOOR DE NEDERLANDSE VROUWEN IN DEZE TIJD.. En vele Nederlandse mannen worden van hun zelf knetter gek! EN KUNNEN OOK NIET ZONDER EEN VROUW LEVEN Ze zeggen dat ze verliefd zijn allemaal onzin in dit verziekte NEDERLAND..

https://www.visionair.nl/analyses/steeds-meer-mannen-zeggen-vrouwen-vaarwel/

17
ja kijk hier he, dit is een trend.
Nu is het aantal alleenstaanden al dik 40 procent in nederland.
dus het is een maatschappelij ke crisis in de rijke westerse wereld  zo te zien, groot eenzaamheids probleem zo te zien.


--------------------------
Steeds meer mannen zeggen vrouwen vaarwel

door Germen · Gepubliceerd 15 november 2013 · Bijgewerkt 6 februari 2018
Share Button
[Pin It]

Steeds meer ‘men go their own way’. MGTOW, een in de VS explosief groeiend fenomeen. In Japan zie je ze terug als de ‘graseters’, zestig procent van alle mannen onder de veertig, die zich vermaken met virtuele vriendinnetjes in plaats van meisjes. Wat is de oorzaak van de steeds verder om zich heen grijpende opstand van de mannen?

Leven voor mannen harder dan voor vrouwen
De leidende posities in deze wereld, het bezit en het inkomen staan in grote meerderheid op naam van mannen. Toch voelen veel Westerse mannen zich bepaald niet gelukkig. Dit komt, omdat de verdeling van macht en inkomen onevenwichtig is. Er is veel meer verschil tussen het inkomen van rijke en arme mannen, dan tussen het inkomen van rijke en arme vrouwen. Ook is de druk op mannen om te slagen veel hoger dan op vrouwen. Het werk dat mannen doen is gemiddeld gevaarlijker dan het werk, dat vrouwen doen.

https://www.visionair.nl/analyses/steeds-meer-mannen-zeggen-vrouwen-vaarwel/

18
HIEr een trend he die ik overal nu waarneem.
Meerderheid surihindoe meiden en ook bijna alle oudere gescheiden hindoe vrouwen nemen nu toch negers en blanken.
En volgens mij sterven hindoestanen nu uit in Nederland en Suriname want zij hebben een te laag geboortecijfer en zijn verdoemd om uit te sterven als etnisch/ religieuze minderheidsgro ep.

Maar ok het hele koelieras is sowieso erg minderwaardig dus het is beter dat zij snel mixen met sterkere neger, evt met afro mixen zelf of met sterke, intelligentere blanken, om in hogere, sterkere lichamen hun verdorven en verdoemde karma af te werken.

Minderwaardige rassen en etnische groepen moet je versneld en vreedzaam euthanaseren denk ik, om een kwalitatief betere maatschappij te bouwen.
Niets is erger dan genetisch minderwaardig te zijn, zie mijzelf he, levenslang moeten lijden en elke dag zelfmoord willen plegen om de eigen lijdensweg zelf stop te zetten.

Dood willen gaan maar helaas nog geen toestemming ontvangen van de hogere kosmische machten.

Zeg tegen alle jonge surihindoe meiden en leer hun vanaf hele jonge leeftijd al,  om radicaal  te kiezen voor vrije seksuele kontakten met heel veel lange, superieure, groter geschapen blanke halfgoden, hoe meer hoe beter.  Ja het is het beste voor de toekomst denk ik vaak. 

The weak coolie men must perish and die.
Heerlijke, genotvolle en geestverruimen de  Bottom HOMO trainingen voor alle surihindoe mannen en jongens is dus toch het beste nu, geloof ik. 

-------------------------------------- copy posting Pro White Race site: fenixx.orgLinkse vrouw wisselt van kant: “Ik was een nuttige idioot in dienst van het globalisme”

Posted op juni 1, 2019 door Rommel in Artikelen // 4 Comments
Een voormalige linkse activiste die in de jaren negentig van de vorige eeuw deelnam aan de demonstraties tegen de immigratie-kritische Zweden Democraten vertelt nu hoe ze van kant is veranderd. Ze had het “helemaal mis over immigratie”, legt ze uit.

Het was tijdens de Svensk Webbtelevision s (Zweedse Web-televisieconferentie) in Stockholm op 18 mei dat Elise Rydahl vertelde hoe ze van radicaal links-activiste werd omgevormd tot iemand die begreep dat immigratiecrit ici altijd gelijk hadden gehad.

In de jaren negentig nam ze deel aan luidruchtige demonstraties tegen de Zweden Democraten om immigratiecrit ici het zwijgen op te leggen.

dewanandblog // juni 2, 2019 om 00:49 //

1) interessant, maak van alle blanke vrouwen simpelweg linkse, afgeleefde en uitgewoonde blankenhaters en NIGGA BBC lovers en je hebt het hele blanke ras binnen een generatie totaal uitgeroeid. Dit is het hele White Genocide Complot sedert 1945 na bezetting door grote afro amerikaanse leger units, die 90 procent mannelijk waren en direct begonnen om de naoorlogse jonge, blanke meisjes systematisch uit te naaien met militaire precisie.

2) Kreeg trieste bericht vorige week dat 90 procent van alle Hindoemeisjes in Suriname nu probleemloos met negers naait en een groot deel moet hoertjeswerk doen voor rijke negers. Dus nu is in Suriname alles al bijna vernietigd van surihindoes en het is gewoon voorbij daar, meerderheid surihindoe mannen is er kapot van, en ze plegen massaal zelfmoord, vluchten in drank of worden spontaan bottom homo’s voor negers. Einde verhaal dus voor mijn hele surihindoe apen volk.

3) Ik moet eerlijk bekennen dat die linkse marxistische ideologie feitelijk door Afro Seksuele Fascisten is ontwikkeld in je jaren vijftig, om wraak te nemen op het hele blanke ras wegens de negerslavernij . Maar laten wij nou eerlijk zijn, nu zie je dat negers in vrijheid totaal mislukken en het is helaas een hard feit dat negers niet kunnen samenwerken, organiseren en plannen, ook de zwarte Afro- koelie/ Hindoe rassen hebben dit genetische defect denk ik nu. Ik ben zelf van het minderwaardige, kleingeschapen Surikoelie apen ras he dus ik heb dit overal waargenomen.

4) Het blanke ras of het Germaanse/ Nordische ras heeft een hele bijzondere metafysica en ik geloof nu toch dat dit RAStype op deze planeet een totaal andere karmische plicht moet vervullen en hierom toch beschermd moet worden tegen genetische vervuiling, vernietiging en verdere homeopathische verdunning door gekleurden en niet blanken, anders worden de karmische ladingen veranderd. Ik moet deze theorie nog beter onderzoeken in harde praktijk en er zIt geen rassenhaat element in, gaat om RESPEKT voor raszuivere Nordics.

https://fenixx.org/2019/06/01/linkse-vrouw-wisselt-van-kant-ik-was-een-nuttige-idioot-in-dienst-van-het-globalisme/comment-page-1/#comment-164575

19
Uitgaan & Vrijetijd / Re: Local Pokoe
« Laatste bericht door localpokoe Gepost op 30 mei 2019, 22:52:59 »
Time - Chutney Time !!!  https://youtu.be/34bfsj33mSo
Time - Juanita (Sharif) !!!  https://youtu.be/_SzCmcqhwxE
Time - Ma Nahie Miltie (Shekar) !!!  https://youtu.be/dG1v6OrwkDY
Time - Lollypop !!! (Ifie) https://youtu.be/7X2DLo7md_E
Time - No Po Drass (Sharif) !!!  https://youtu.be/UX6TCGcOugU
Time - Kaseko TIME (Sharif) !!!  https://youtu.be/Y8L0sCXcUiw
Time - A Chal Ke Tudjhe (Shekar) !!!  https://youtu.be/QzXl4mWSmWs
Time - Meastro (Sharif) !!!  https://youtu.be/VuhlutqVAKo
Time - Behna Teri (Shekar) !!!  https://youtu.be/uq0sxHhRrW0

The Juniors - Kie Kariye Mix (Oemar) !!!  https://youtu.be/uOYopGXLk_M
The Juniors - Ek Dil Hai (Niezaam) !!!  https://youtu.be/sA-iGgJimdo
The Juniors - Merengue Mix (Djalo) !!!  https://youtu.be/kmpRmlG4D1o
The Juniors - Chaudvin Ka Chaand (Ibo) !!!  https://youtu.be/gMwoL6YlRKg
The Juniors - Mita My Darling (Djalo) !!!  https://youtu.be/k8AZiVB-a7I
20
Muziek / Re: Local Pokoe
« Laatste bericht door localpokoe Gepost op 30 mei 2019, 22:51:51 »
Time - Chutney Time !!!  https://youtu.be/34bfsj33mSo
Time - Juanita (Sharif) !!!  https://youtu.be/_SzCmcqhwxE
Time - Ma Nahie Miltie (Shekar) !!!  https://youtu.be/dG1v6OrwkDY
Time - Lollypop !!! (Ifie) https://youtu.be/7X2DLo7md_E
Time - No Po Drass (Sharif) !!!  https://youtu.be/UX6TCGcOugU
Time - Kaseko TIME (Sharif) !!!  https://youtu.be/Y8L0sCXcUiw
Time - A Chal Ke Tudjhe (Shekar) !!!  https://youtu.be/QzXl4mWSmWs
Time - Meastro (Sharif) !!!  https://youtu.be/VuhlutqVAKo
Time - Behna Teri (Shekar) !!!  https://youtu.be/uq0sxHhRrW0

The Juniors - Kie Kariye Mix (Oemar) !!!  https://youtu.be/uOYopGXLk_M
The Juniors - Ek Dil Hai (Niezaam) !!!  https://youtu.be/sA-iGgJimdo
The Juniors - Merengue Mix (Djalo) !!!  https://youtu.be/kmpRmlG4D1o
The Juniors - Chaudvin Ka Chaand (Ibo) !!!  https://youtu.be/gMwoL6YlRKg
The Juniors - Mita My Darling (Djalo) !!!  https://youtu.be/k8AZiVB-a7I
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 10