collapse

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Discussies & Opiniepeiling / Re: Waarom meldde niemand de vermissing van UvA-student Bansi?
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 12 juli 2019, 23:28:16 »
ok nu begrijp ik het.
zelfmoord dus in zee gesprongen 
duizenden surihindoes pleegden toch al zelfmoord in nederland en suriname, en wij surihindoes zijn GEEN Surinamers en GEEN blank arisch ras en volk. 


---------------- ok ok dus het is zeker zelfmoord, afsluitdijk is duidelijk, zij pleegde gewoon zelfmoord, zeker geen verblijfsvergu nning en geen geld, geen rijke blanke man kunnen vinden om zo paspoort te krijgen via seks en samenwonen


Politie zoekt lichaam vermiste Sumanta Bansi (23) in water bij Afsluitdijk

De politie speurt vandaag in het water langs de Afsluitdijk bij Breezanddijk naar het lichaam van de vermiste Sumanta Bansi, meldt de Leeuwarder Courant. De 23-jarige uit Hoorn verdween in februari 2018, maar de vermissing is pas sinds een half jaar bekend bij de politie.
Leeuwarder Courant 04-07-19, 14:30 Laatste update: 14:48

De politie houdt rekening met een misdrijf. Op één boot zoeken agenten met sonarapparatuu r en een onderwatercame ra, een tweede boot heeft een speurhond aan boord, die gespecialiseer d is in het ruiken van een stoffelijk overschot. De zoektocht gebeurt aan de kant van het IJsselmeer.
Lees ook

    Waarom meldde niemand de vermissing van studente Sumanta (23)?
    Waarom meldde niemand de vermissing van studente Sumanta (23)?
    Lees meer

Er kwamen een verschillende tips binnen over de plek bij de Afsluitdijk naar aanleiding van een uitzending van Opsporing Verzocht.
Studie

De Surinaamse student uit het Surinaamse Wageningen kwam in 2016 naar Nederland om biomedische wetenschappen te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ten tijde van haar verdwijning woonde ze bij een echtpaar in Hoorn. Naast haar studie liep ze stage bij een tandartsprakti jk in onder meer Gouda. Over Bansi is verder bekend dat ze zo nu en dan een hindoetempel bezocht in Amsterdam-Zuidoost. Al geruime tijd voor haar verdwijning werd ze daar niet meer gezien.

Vorig jaar verdween de 23-jarige studente van de ene op de andere dag. Maandenlang trok niemand uit haar omgeving aan de bel. De politie werd uiteindelijk eind november op de hoogte gesteld van Bansi’s vermissing door een priester uit Rotterdam. Haar familie uit Suriname zocht contact met hem omdat ze sinds februari niks meer van Bansi hadden gehoord. Het Openbaar Ministerie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip die naar haar leidt.

https://www.ad.nl/friesland/politie-zoekt-lichaam-vermiste-sumanta-bansi-23-in-water-bij-afsluitdijk~a62a938e/?referrer=https://www.google.com/
2
Discussies & Opiniepeiling / Waarom meldde niemand de vermissing van UvA-student Bansi?
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 12 juli 2019, 13:36:34 »
ziehier he, harde bewijs van de hele Hinducide in Suriname en Nederland.
In suriname zijn al honderden tot tienduizenden arme hindoemeisjes nu negerhoertjes geworden en  de vernietingspol itiek gaat door.
Familie Bansi is al vernietigd, mijn hindoe familie ook, dus er is bijna niets meer over van de hele SuriHindoe gemeenschap in Nederland.
Ik hoorde overal van Hindoe mannen dat hun hele hindoe familie totaal vernietigd en versplinterd is, alles kapot, en de nieuwe generatie hindoemeiden zijn allemaal negerhoertjes geworden die niets willen weten van de inferieure, klein geschapen surihindoe baviaantjes.

Zie onder, het hindoe drama gaat door.  Niemand meldde haar vermissing, hoe kan dit? Dit maakte ik ook mee ok, mijn hindoe familie had mij verstoten vroeger en eiste ahw mijn zelfmoord.

hindoeisme is een waardeloos, zelfmoord geloof ok,
de zwarte hindoe aapjes werken hard aan hun eigen zelfvernietigi ng en genetische uitroeiing nu en dat is zeer zeker het beste voor henzelf.
Maak Nederland zsm Hindoevrij hahah  hha

Politie looft 15.000 euro v gouden tip ivm vermissing hindoemeisje Bansi:   
(MIsschien is ze als illegaal gewoon ondergedoken he en zit zij in een luxe prive sekshuis ergens in KKK/ Nazi blank gebied, vb MOERDIJK he hhaha daar zijn er toch grote seksboerderije n van sterke, superieure, grootgeschapen blanke  neonazi's die het lekker vinden om lagere kaste, PIKzwarte hindoe hoertjes te martelen en te massa verkrachten) 

------------------------------------------ 100 % copy v media:

Waarom meldde niemand de vermissing van UvA-student Bansi?

De 23-jarige student Sumanta Bansi verdween vorig jaar van de ene op de andere dag. Maandenlang trok niemand uit haar omgeving aan de bel.
Pien van Engen & Jorien van der Keijl26 juni 2019, 11:37
Sumanta Bansi kwam in 2016 naar Nederland om te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Beeld Opsporing Verzocht

“We kregen eind november de eerste melding van haar vermissing binnen,” zegt een woordvoerder van de politie. Van de student is sinds februari 2018 niks meer vernomen. Het Openbaar Ministerie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip die naar haar leidt.

De politie werd uiteindelijk op de hoogte gesteld van Bansi’s vermissing door een priester uit Rotterdam. Haar familie uit Suriname zocht eind november contact met hem omdat ze sinds februari niks meer van Bansi hadden gehoord.

De Surinaamse student kwam in 2016 naar Nederland om te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ten tijde van haar verdwijning woonde ze bij een echtpaar in Hoorn. Naast haar studie liep ze stage bij een tandartsprakti jk. De politiewoordvo erder kon niet ingaan op de vraag waarom het echtpaar haar verdwijning niet heeft gemeld.
Studie

Bansi studeerde biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. “We weten dat studievrienden het wel gek vonden dat ze niet meer op school kwam,” aldus de politiewoordvo erder. Toch namen zowel de universiteit als studiegenoten geen contact op met de politie. “Dat is opvallend, maar niet strafbaar.”

Hoe kan het dat de universiteit de verdwijning van de student niet eerder heeft opgemerkt of gemeld bij de politie? Op die vraag weigert de UvA te reageren. “Voor vragen over deze zaak verwijzen wij door naar de politie,” zegt een woordvoerder.

Naast haar studie liep Bansi ook stage bij tandartsprakti jk Astina Dental. Nadat ze niet op haar werk kwam opdagen, probeerde de praktijk tevergeefs contact met haar op te nemen. “We waren benieuwd wat er met haar was. We belden en appten haar, maar ze reageerde niet,” zegt assistent Sahti van Astina Dental.

De praktijk ging ervan uit dat Bansi niet serieus was. “We dachten: die wil niet meer komen. Ze kwam vaak te laat.” Ook was de student onduidelijk over haar opleiding. “We vroegen meermaals om de stagegegevens van haar school maar steeds had ze een smoes.” Bansi had tegen de praktijk gezegd dat ze studeerde aan de Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), verbonden aan de UvA. De praktijk kwam er uiteindelijk via de recherche achter dat dit niet klopte.
Hindoetempel

Over Bansi is verder bekend dat ze zo nu en dan een Hindoetempel bezocht in Amsterdam-Zuidoost. Al geruime tijd voor haar verdwijning werd ze daar niet meer gezien. “De laatste keer dat ze bij ons in de tempel kwam was in 2017,” zegt medewerker Behari Behari. “Daarom hebben we haar verdwijning niet opgemerkt.”

Volgens Behari kwam ze ongeveer een keer per maand bidden in de tempel. “We kennen haar niet persoonlijk en hadden ook geen contactgegeven s van haar.”
Lees ook:

    15.000 euro voor dé tip in verdwijning UvA-student


https://www.parool.nl/amsterdam/waarom-meldde-niemand-de-vermissing-van-uva-student-bansi~b75b4692/?utm_source=link&utm_medium=social&utm_campaign=shared_earned&fbclid=IwAR0tBHCzV8Ln4D33Npuht-CinHX4EvuYp2bL5OoDCiziz8uAyPZ_lzx-zqU&referer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F


3

Dewanand...

    Gast

Lolita
« Gepost op: 6 januari 2011, 16:01:14 »

    Citaat

'Zo kerels, hier ben ik, Allah is mijn pooier en Krishna is mijn likslaaf', schreeuwt Lolita, terwijl zij in haar sexy ultra-minirok het halal café in Rotterdam aan de Bin Ladenstraat nummer 69 binnen huppelt.

Mohammed C. zegt lachend: 'Hai Lolita, jij bent nu de derde Hindoehoer hier, vanavond ga ik jou eens stevig palen in naam van jouw Krishna en alle lagere hindoegoden. Elke Hindoemeid zou net als jou moeten zijn.'

Iedereen in het halal café begint luidop te klappen. Maxima stapt naar voren en verklaart:

'Ok, hierbij open ik onze geheime vergadering. Vandaag gaan wij onderzoeken waarom Nederland in principe koelievrij moet worden. Wie wil de eerste toespraak houden?'

Sita steekt haar vinger op en vertelt het volgende.
'Ik ben wel een hindoestaanse meid van 18 jaar, maar ik wil geen domme achterlijke koeliemeid zijn en heb mijn hele koeliegeloof en cultuur radicaal gedumpt. Nu ben ik modern en geïntegreerd, precies zoals Balkenende wil en laat mij elke week uitnaaien door vele lange blanke mannen, om het vuile koelie-DNA in mijn lichaam zo snel mogelijk te vernietigen. Ik haat het koelieras en droom vaak dat alle koelies in hun reet genaaid worden in een groot concentratieka mp en daarna langzaam doodgemarteld worden, om een koelievrij Nederland te realiseren. Denk niet dat ik een domme bruine uitnaaislet ben, want ik heb gestudeerd voor indologie aan de universiteit van Leiden. Door mijn studie heb ik juist ontdekt dat hindoestanen de echte untermenschen zijn in Nederland en daarom leef ik nu als hindoehoertje.'

'Bravo Sita, ja, je bent geweldig, vanavond ga je mijn zwarte superpenis zuigen hoor', zegt Black Muslim luidop. 'Ik ga jouw koelie-DNA helemaal kapot neuken en jou moderniseren. In Oeganda deed Idi Amin dit ook en die hindoemeiden vonden het allemaal heel lekker. Ik als moslim wil het hele lage Hindoeras helemaal kapot neuken en uitroeien. Door vele koeliemeiden uit te naaien werk ik elke week aan een koelievrij Nederland en het is heel lekker. Ha ha ha
4


Die Hindoe's he, die discrimineren toch ook hun eigen volk dat van lagere kaste is, zeg maar tot aan de paria's toe. En ze huwelijken toch ook nog hun hele jonge meiskes uit aan ouwe kerels met inktvisvingers en magere beentjes die uit zo'n luier steken? En ze hebben toch van die magere afgodkoeien door de straat lopen, niet dat daar veel bief aan zit maar er liggen er zat langs de straat daar die niet te vreten hebben. Maar goed, waar klaagden ze ook al weer over?
Conan de Rabarber | 17-12-13 | 19:04


https://www.geenstijl.nl/3761881/yogapants_zijn_hindoefaksisme/
5
Reactie op geenstijl vn een hindoe aapje:

Yogapants zijn hindoefaksisme . Dus trek uit!
yogabips.gifEe ns kijken, wie hadden we nog niet gehad in de KwetsBingo 2013.. Negers, vrouwen, joden, chinezen, moslims.. het is een veelkleurig boehoeket inmiddels. Oh wacht! De hindoes! Nou kom er maar in, hoe worden jullie gevoelens gekwetsschoffe erd jongens? Welnu. Door yogameisjes. Yoga is namelijk diepspiritueel moet u weten. Een soort gym voor oude magere mannetjes met een vlassige baard en een lendendoek om die geen Omroep Max kunnen ontvangen en dus Olga Commandeur niet kijken. Omdat ze in India wonen. Dus gaan ze voor hun slopje in Calcutta zitten en vouwen hun benen in hun nek want een mens moet wát, qua fit. En wat doen wij hier in Institutioneel racismië? Deze zweefgymnastie k schaamteloos verherseksuali seren. Met yelfies (yogaselfies) van oppervlakkige Tinameisjes die met hun peer group willen delen dat ze zich heel charmant in een Lachende Aap weten te wringen met een fotogenieke Zonnegroet na. Extrakwetsend want behalve virulente Hindoehaat ook nog een seksisme-MagNiet: glijerige webzijdes vol afbeeldingen van damesbipsen in yoga-pants. Bah. Daar is yoga niet voor bedoeld. Kijk deze eens hindoekwetsen met die stripper heels. Deze asana heet de Reverse KamelenTeen. De minder bekende Volle Maangroet. Hoi. Doutzen maakt ook al hindoes kapot. Oh wacht we zijn om, yogapants zijn respectloos. Nou, het is fraai, we staan er weer gekleurd op naar de andersgelovige medemens toe. Tijd om al die zweefteven op het yogamatje te roepen en het nodeloos kwetsen van Hindoemedemens en te staken. Want yoga gaat niet om uiterlijk vertoon, spiritueeltech nisch.


-----------------------------------

Dit is echt onzin. Ik ben zelf Hindoestaans en het boeit Hindoes echt niks wat Westerse mensen met yoga doen. Maar ik denk wel dat ze het jammer vinden dat waardevolle kennis zo verkracht wordt in het Westen.

Denk maar aan de Kama Sutra die in verband wordt gebracht met de ziekste porno, terwijl het niks met porno te maken heeft.

En inderdaad, het Westen heeft zoveel te danken aan Hindoes. Van wiskunde tot geneeskunde. Toch jammer dat de Arabieren en Perzen alle credits krijgen, terwijl ze alles van ons hebben geleerd.
Bharat | 18-12-13 | 03:24


https://www.geenstijl.nl/3761881/yogapants_zijn_hindoefaksisme/
6
alle hindoehoertjes doen aan yoga hahah lekker uitrekken die hindoe gaatjes in spirituele seksstandjes


---------------------
Yogapants zijn hindoefaksisme . Dus trek uit!
yogabips.gifEe ns kijken, wie hadden we nog niet gehad in de KwetsBingo 2013.. Negers, vrouwen, joden, chinezen, moslims.. het is een veelkleurig boehoeket inmiddels. Oh wacht! De hindoes! Nou kom er maar in, hoe worden jullie gevoelens gekwetsschoffe erd jongens? Welnu. Door yogameisjes. Yoga is namelijk diepspiritueel moet u weten. Een soort gym voor oude magere mannetjes met een vlassige baard en een lendendoek om die geen Omroep Max kunnen ontvangen en dus Olga Commandeur niet kijken. Omdat ze in India wonen. Dus gaan ze voor hun slopje in Calcutta zitten en vouwen hun benen in hun nek want een mens moet wát, qua fit. En wat doen wij hier in Institutioneel racismië? Deze zweefgymnastie k schaamteloos verherseksuali seren. Met yelfies (yogaselfies) van oppervlakkige Tinameisjes die met hun peer group willen delen dat ze zich heel charmant in een Lachende Aap weten te wringen met een fotogenieke Zonnegroet na. Extrakwetsend want behalve virulente Hindoehaat ook nog een seksisme-MagNiet: glijerige webzijdes vol afbeeldingen van damesbipsen in yoga-pants. Bah. Daar is yoga niet voor bedoeld. Kijk deze eens hindoekwetsen met die stripper heels. Deze asana heet de Reverse KamelenTeen. De minder bekende Volle Maangroet. Hoi. Doutzen maakt ook al hindoes kapot. Oh wacht we zijn om, yogapants zijn respectloos. Nou, het is fraai, we staan er weer gekleurd op naar de andersgelovige medemens toe. Tijd om al die zweefteven op het yogamatje te roepen en het nodeloos kwetsen van Hindoemedemens en te staken. Want yoga gaat niet om uiterlijk vertoon, spiritueeltech nisch.https://www.geenstijl.nl/3761881/yogapants_zijn_hindoefaksisme/
7
WE ARE DOOMED OK, blanken bereiden nu een bloedige Holocaust voor op aarde om alle Untermenschen binnen 48 uur totaal uit te roeien, via hi tech Blitzkrieg met drones en Arische Cyborgs en autonome AI-robots.  Google DARPA dan zie je het Holocaust plan in aktie.
Armageddon komt eraan en superieure  blanken gaan het starten in 2040 of 2083. 

------------------------------------ voel mij nu suicidaal, ziek, eenzaam, doodgaan is beste, alles is toch al voorbij en er is geen hoop meer voor mij.   Dit is al mijn dood.  Ben nu al in dodenwerelden.   :smiley_shithap pens: :smiley_shithap pens: :smiley_shithap pens:


From: waldo@ziggo.nl
Sent: Thursday, July 11, 2019 2:20 PM
To: Doerga Herman K. ; GERARD DOERGA ; Jan (den haag) ; Maarten Peek ; Biere Pandit Suruj (Ypenburg) ; Biere Shailesh (zoon pt Biere) ; Vikram J
Subject: Waldo Dewanand

ik kan nooit hoger en meer waard worden dan een blanke man op aarde Minderwaardg zijn zonder Ir titel is suicidaal.
beste is dat ik snel dood ga.

Wieroe helpt mij nu met mijn suicidale problemen en hele eenzaamheid.

DOOD is DOOD, een touw en het is afgelopen met deze lijdensweg tot de DOOD.

er moet een derde wereldoorlog komen tegne het superieure blanke demonische ras van Kali Yuga, nu hebben blanken als hogere halfgoden de absolute macht op aarde veroverde na  600 jaar moorden, plunderen, verkrachten en uitbuiten en nu zijn wij verdoemd.   Hele wereld is nu van blanke halfgoden en blanken gaan ons allemaal verder moeten vernietigen. 

waldo & wieroe


------------------------------------


Waldo Dewanand
July 2 at 5:52 PM ·
hindoeisme biedt mij geen hoop en alleen zelfmoord als enige hoop.
sorry hindoes.

---------------
Waldo Dewanand hahha hahha Rambal Wedas , Prem marhe, ea ik heb mijn vader nu keihard gezegd ok al tien keer dat ik vanaf vandaag een TROTSE HALVE MOSLIM BEN, want hij heeft mij teveel kapot gemaakt, gehaat, gediscrimineer d, beledigd, gekleineerd, bewust dood in gepraat ok, omdat ik zijn TITELLOZE (GEEN Ir titel vandaag= suicidaal) halve moslim zoon ben met moslim vrouw. //// En andere Khattar Hindoes discrimineerde n mij ook kapot. Ik ben lagere kaste ok, nu krijg ik halve zegen van Allah ok als Halve moslim en halve zegen van ruim 33 miljoen blanke Hindoe goden en godinnen als Halve Hindoe, dus de Holistische Halve Gare theorie klopt. /// Is er hier een Khattar Hindu die hierover met mij wil praten persoonlijk??? Ik wilde al 14 jaar geleden een Hindoe Denktank oprichten in Nederland en suriname, maar helaas ik ben lagere kaste als halve moslim dus niemand uit Hindoe kastenwereld wilde zelfs met mij hierover praten. /// HIerom heeft Hindoeisme geen toekomst meer, sorry Hindoes, ik moet project FB SS nu realiseren binnen vijf jaar en zal zwaar geschut moeten inzetten hahah tegen alle surihindoes in nederland hahah.

Like
· Reply · 1mhttps://www.facebook.com/waldo.dewanand
8
Discussies & Opiniepeiling / De lange, grootgeschapen BLANKE man is hoogste wezen op aarde
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 10 juli 2019, 13:40:58 »
Onderwerp: De lange, grootgeschapen BLANKE man is hoogste wezen op aarde  /// Absolute Ubermensch van Kali Yuga  sterkste, meest intellgente, hoogste potentie, slimste, rationeelste, hoogste, MISTER Universe is een blanke man.

Alle Hindoe goden zijn lange blanke mannen he. 

Had zonet ruzie met mijn vader over deze stelling ok,  hij is zelf ook kort, kleingeschapen met minderwaardige bruine apenkleur.
Lange, grootGeschapen blanke mannen zijn inderdaad de hoogste mensapensoort op aarde.   De praktijk is het harde bewijs ok, hele wereld is nu van lange blanke mannen en zij bezitten nu samen echt 99 % van alle asset waarde op aarde en zijn ahw de hogere halfgoden op deze planeet met de hoogste kennis. Ook militair gezien zijn blanke mannen nu absoluut superieur, hun militaire technologie is echt superieur.

de minderwaardigh eid van surikoelie mannen is zielig en suicidaal, voor hen is er ahw geen hoop meer en ze kunnen liever alllemaal samen in een zeecontainer hun zelfmoord pillen slikken om hun lijdensweg zo radicaal te beeindigen.   Een Surikoeliemann enVRIJ Nederland is misschien het allerbeste  en ok het overgrote deel van de surikoelie meiden zou hier heel blij om zijn, want ze haten hun te korte en te kleingeschapen surikoeliemann etjes die hen toch alleen onderdrukken en mishandelen en in bed gewoon NULkommanul waard zijn.

De lange, blanke en grootgeschapen heteromannen in Nederland moeten feitelijk een keihard beleid ontwikkelen en alle surikoeliemeid en lekker pakken en zwanger neuken samen vanaf 18 jaar of desnoods vanaf 16 jaar, verplicht he genetisch assimileren, ZERO tolerance he integratie beleid.--------------------------------------- ja respect voor superieure, lange, grootgeschapen blanke mannen is toch een verplichting denk ik.
 wieroe2017

    Schoppen 3
    *
    Berichten: 188
    Strafpunt 0
    Geslacht: Man
        Bekijk profiel Persoonlijk bericht (Online)

Re: Nederland blijft racistisch
« Reactie #7 Gepost op: 8 juli 2019, 17:25:34 »

    Citaat
    Verwijder

ja ja krau krau

maar wat wil je dan doen???
nederland blank houden is beter ok, en nu begrijp ik waarom wel en waarom niet. Theorie is mooi en absolute bewijzen zijn leuk.

Nu begrijp ik blanken ok, en ik ben toch Pro White (COCK en) Race ok.
Stel je voor dat de hogere, superieure blanken niet zouden bestaan, ja joh dan bestond ik nu ook niet.

ok ok Ik heb toch nu het HOOGSTE RESPECT voor het hele Blanke/ Arische RAS ok,  mede door nieuwe theorie vorming.
9
Nieuws & Actualiteiten / Re: Nederland blijft racistisch
« Laatste bericht door Krau_Krau Gepost op 10 juli 2019, 10:33:02 »
Ik doe wat er in me macht ligt. Meer kan namelijk niet.
10
Nieuws & Actualiteiten / Re: Dewanand zet zichzelf voorschut bij pownews
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 8 juli 2019, 17:35:42 »
hier nog wat leuke hindoe honden mannen mode fotootjes, slordige 2500 pics staan nu al online,
hele link file komt nog snel op onze site, en iedereen die mee wil doen kan ons mailen

leukste is hieronder, met nederlandse vlag, olifanten parade hoven delft passage leuk hoor

-----------------------------

===> (F04, NHH09) (1) Elephant parade Hoven Delft mrt 2019 / pic= 85 / upload 14-04-2019

Deeplink (upload 14-04-2019):
https://www.zonerama.com/dewanand/Album/5232680

Beschrijving:

[WART010: NHH09:1]
(Info) Winkelcentrum De Hoven Passage in Delft, Nederland, aan de

Elephant Parade Event

19 februari 2019

In samenwerking met Elephant Parade organiseren de ondernemers
van De Hoven Passage wederom een bijzonder event van
4 t/m 30 maart 2019. Twintig unieke olifantenbeeld en veroveren
de passage van het winkelcentrum. Samen vormen de olifanten
een bijzondere tentoonstellin g waar diverse nationale en
internationale kunstenaars en artiesten hun bijdrage aan hebben
geleverd. Elephant Parade stond reeds in grote steden zoals
Bangkok, Londen en Amsterdam. Een kleinere versie van de
expositie, speciaal samengesteld voor winkelcentra en
winkelgebieden, komt naar De Hoven Passage in Delft. De
organisatie van Elephant Parade zet zich in voor de bescherming en
het behoud van de Aziatische olifant. De expositie is gratis te
bewonderen en de olifanten zullen zonder twijfel ieders hart veroveren.


Deeplink info:
https://www.de-hovenpassage.nl/2019/02/19/elephant-parade-event-komt-naar-de-hoven/

[WART010: NHH09:2]
Ik besloot om een hele serie te maken van al deze 20 tentoongesteld e olifanten in de Hoven Passage Delft.

M1) Totaal aantal foto's van mijzelf met de olifanten ruim : (F04, NHH09) +(F04, NHH10) = 85 + 60 = 145 foto's

M2) Totaal aantal foto's van de olifanten: (F05, Event01) t/m (F05, Event04) = 107+105+102+120= 434

M3) Totaal aantal foto's van de werkstukken van de schoolkinderen, tentoonstellin g #STOPMETPLASTIC: (F05, Event05) t/m (F05, Event07) = 103+60+63 = 226

Dus totaal gemaakte foto's is: M1+M2+M3= 145+434+226= 795 foto's.

(CC) [WART010: NHH09:5]
===>> Meer info over dit leuke fotografie oefen project met ruim 795
foto's van de Elephant parade Shopping mall Hoven Delft en
de Groene Milieu aktie #STOPMETPLASTIC van de
15 basisscholen is te vinden op deze centrale deeplink

http://www.dewanand.com/wfor1422.htm


https://www.zonerama.com/dewanand/Album/5232680
Pagina's: [1] 2 3 ... 10