collapse

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
grootste deel van de hindoestaanse meiden is al hard uitgenaaid door lange blanke lullen en verloren verder.

hindoestaanse meiden moeten zich helemaal overgeven aan de groter geschapen en potentere blanke mannen en hun benen wijd open gooien als nationale Hindoehoeren.  is lekker en gezond en het allerbeste in feite als inferieure zwarte  etnische minderheid. 

dus alle slimme hete hindoe meiden  ga maar he stoeien met honderden lange blanke mannen lekker he, is je karma en lekkerste. 
2
Ditjes & Datjes / Re: Telegram Groepskanaal : https://t.me/Hindoestaan
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 20 juni 2018, 00:34:41 »
hindoestanen zijn toch allang uitgestorven??

er is niet veel meer over van de hele hindoestaanse gemeenschap in nederland.

en hindoeisme is allang ter ziele.   


3
ja vergis je niet ok, ik denk dat deze stelling waar is.

maar de viesgekleurde hindoestanen en inferieure surihindoe apen moeten hun discriminatie verhalen nu vertellen hier. 

Veel zwarte hindoe apen zijn keihard gepest en gediscrimineer d en zitten vol met pijn en discriminatie trauma's, en zij schamen zich om  het gewoon openlijk te vertellen, want het is een schande en verlies van eer en status. 

dit moet veranderen denk ik nu. 


4
Opsporing verzocht / Re: Hindoestaanse vrouw gezocht
« Laatste bericht door viper666 Gepost op 18 juni 2018, 00:25:44 »
mn nr is 06-81545496
vooral rijpe gescheiden hindoestaanse vrouwen reageren mmmmm
5
Topic discussie stelling:

De meerderheid van de blanke Hollanders voelt nu een haat en afkeer jegens alle viesgekleurde Hindoestanen en INdiase Sarnamis ea niet blanken en niet ariers in Nederland, en daarom zal er een Holocaust komen in 2040. Zo voelt het nu aan ok bij mij, en daarom heeft Wieroe dus nu project FB SS ontwikkeld voor mij en alle andere Indiase Sarnamis in Nederland.

Geef aub je mening over deze stelling, eet verse kip of doksa  massala katten brokjes om slimmer te worden, zoals Wieroe het altijd deed.

====>>> REF info Project FB SS,   :lol (2): :lol (2): :lol (2): :lol (2):

=== [waction1002_address:0] International Press Release
9/11/2017, release on Gandhi day October 2nd, 2017, Delft City, Holland

Subject: projects FB SS, liberation of Surinam by superior Indian Army

(quotes from our letter to PM Modi Narendra, Doc Size: Words=8932, DAB=72, Pages=25)

[PMN002] Our primary purpose of this letter is:

We Request the liberation of Surinam, Guyana and French Guyana by the Indian Army.

[PMN012] 1.2. Surinam must become an oversea Union State of Bharat Maata (Mother India) with open borders and must become an integral part of the broader International Vedical Union, that will also be developed parallel within a time period of 5 till 18 years. Big Indian companies and Indian multinationals must get unlimited freedom to invest in Surinam and Guyana on a huge scale, and are allowed to bring nearly ten million Indian workers, who will work as contract workers, and who will immediately get all residence rights, and all democratic voting rights (passive and active). The Indian army will guard the political stability in Surinam, by putting permanent troops there, to ensure the rights and safety of the Indian Sarnamis (Hindustanis from Surinam).


[PMN008] And finally the Hinducide in Holland now is in the last phase, the majority of all second and third generation colored SuriHindu girls and women only want to have love and sex with many long, big shaped, sweet, erotically superior white men and racially our inferior SuriCoolie race will be genetically eradicated and 100 percent assimilated totally within two generations more. We suricoolies belief now that it's our doomed karma, because our Indian ancestors were cursed by all (white) Hindu gods and goddesses, after leaving Bharat Maata and crossing over the Kaala Pani, the Great Waters, and doomed to become demons and rakshats, and to suffer a whole life long till the death by (mental) suicide or murder.

[PMN072] Wieru meows: 'Meow, yes Hindu apes and dogs, keep in mind that the knowledge and wisdom of me as a smart Hindu Cat is higher and more advanced. We meow in prehistoric Cat's Sanskrit that is much more older than the Sanskrit of Hindu and Aryan apes in ancient Aryawart of almost 32.000 years ago'.


Press Release by Underground Top Secret (sleeping) Al Qaida Cat's Cell, Delft city, Holland

Yours sincerely,

Waldo Dewanand, Wieru and Cindy, Afrocroc and T-Nanda (and the illegal Bruinhomoaap)

Our Email: waldo@ziggo.nl
Critical Podium Dewanand
www.dewanand.c om

We all are non white Hindu writers, authors of more than 20 books in Dutch and English.

Deeplink to the letter online to PM Modi Narendra:
http://www.dewanand.com/waction1002.htm

PS. please help us and send or post this liberation request on sites, social media, and to all your contacts. Indian army is our last hope now to get rid of the discrimination and oppression by the fascist SuriNegroes in charge, with their dirty, corrupt Afro Apartheid politics since 1975 in Surinam.

//////


7
Liefde & Relaties / VERPLAATST: ik zoek spannende mail vriendin
« Laatste bericht door ViNoD Gepost op 11 juni 2018, 18:24:38 »
8
Liefde & Relaties / Re: Liefde
« Laatste bericht door Krau_Krau Gepost op 11 juni 2018, 15:35:41 »
Echte liefde kun je voor iedereen hebben.
Het gaat om onvoorwaardeli jke liefde.
Hmmm… Die kun je ook voor iedereen hebben....
Het bestaat, maar men herkent het niet.
9
zie mijn email aan een mooie afromix meid die  een mailvriendin is op afstand:   :spank: :spank: :spank: :spank:


From: waldo@ziggo.nl
Sent: Saturday, June 9, 2018 9:56 PM
To: Debbie
Subject: Starnieuws - Publicatie kwikgehalte Suriname online

zie dit he mini godin Debbie,

dit is een genocide plan v inheemsen in suriname denk ik.  Niemand wilde er wat aan doen, al 40 jaar. Hindoestanen vinden het ook prima omdat het negers en indianen zijn, maar stel dat het koelies waren dan hadden zij allang indiase leger gebeld.

suriname is ziek land nu, 
ik ben nu ziek en alleen op de wereld, mijn leven is ahw voorbij.

maar ik ga de heilige Jihad nu in,  oorlog tot de dood in naam van Allah.   Ik ben liever trotse halve moslim dan een laffe, zwakke surihindoe aapje.   (Allah ho Akbar)/2

mooiste van islam is de heilige Jihad. 

blanke hollanders lachen zich nu kapot hierom. zie onder. 

daarom FB SS ok. oorlog nu

bye

waldo en wieroe

--------------------- genocide inheemsen suriname ok.  domme zwarten daar. 

------------------------ citaat starnieuws suriname:


Publicatie kwikgehalte Suriname online
08 Jun, 00:00

In de derde week van mei 2018 verscheen de publicatie ‘Mercury Levels in Women and Children from Interior Villages in Suriname, South America’ online op het sociaal netwerk voor internationale wetenschappers . De publicatie gaat over de relatief hoge kwikgehaltes die gevonden zijn in haarmonsters van vrouwen en kinderen in vijf Surinaamse dorpen. “Het is niet allemaal nieuw”, zegt de wetenschapper en auteur Paul Ouboter aan Starnieuws. “Maar nu zijn alle resultaten bij elkaar en geeft de publicatie een beter beeld van de situatie. De onderzoeksrapp orten waren alleen voor intern gebruik, terwijl deze publicatie nu wereldwijd te lezen is.”

Als je de onderzoeksperi ode achterwege laat, dan is de informatie wereldwijd toch actueel omdat je dergelijke overschrijding en van normen vindt, licht de wetenschapper de publicatie toe. In de samenvatting staan de resultaten van het gemeten kwikgehalte te Poesoegroenoe en Njun Jacobkondre (2004-2005), Brownsweg (2003-2006) en te Pikin Saron en Kwakugron (2009-2010). “De resultaten tonen aan dat de binnenlandse bevolking in die dorpen veel te hoge kwikgehaltes in hun lichaam krijgen.”

Delen uit de rapporten zijn op verschillende momenten en gelegenheden met het groter publiek gedeeld. “Maar wij hebben nooit de tijd gehad om het geheel te verwerken tot een publicatie.” Als directeur van de Nationale Zoölogische Collectie en het Centrum voor Milieu Onderzoek van de Anton de Kom Universiteit, doet Ouboter samen met zijn studenten al jaren onderzoek naar het kwikgehalte in bijvoorbeeld bodemsedimente n, in het water, in vissen en bij de mens. “Het enige wat ik nu kan zeggen is dat er alleen maar meer kwik bijkomt, dat maakt dat je zou denken dat het wel erger is geworden.”

Vergelijking Suriname - VS
In de publicatie zijn alle gegevens van de vijf dorpen samengevat. Er is gekeken naar de gehaltes in het haar en het bloed van de dorpelingen en de norm van de Verenigde Staten (VS). Er is een vergelijking gedaan met een onderzoek in heel VS en met die van de Staat Louisiana, omdat de lokalen daar veel vis eten. “Ook al zit daar geen goudwinning, maar in vis zitten er kwikgehaltes”, legt Ouboter uit. In de hele wereld wordt kwik gebruikt en dat komt vrij in de atmosfeer en vervolgens in de zee. “Van een aantal zeevissen zoals tonijn is het bekend dat zij hoge kwikgehaltes hebben.”

Pas op
In de kleinschalige goudwinning in Suriname wordt veel kwik gebruikt dat als een gevaarlijke neurotoxische stof op het zenuwstelsel werkt. Vooral op dat van het ongeboren kind en het opgroeiende kind, als dat teveel kwik naar binnen krijgt, dan kunnen er ernstige zenuwbeschadig ingen ontstaan. “Voor vrouwen die denken zwanger te worden, zou dat een waarschuwing moeten zijn van ‘pas op’.” Het advies: eet misschien tijdlang minder vis, een andere vissoort en een kleinere vis dan je gewend bent, “omdat het effect kan hebben op de geestelijke ontwikkeling van het ongeboren kind”.

Meki Tamara project
Ouboter werkt nu aan het Meki Tamara project waarbij vijf jaar lang wordt gekeken naar de kwikgehaltes bij zwangere vrouwen en de effecten van kwik en pesticiden op de gezondheid van moeder en kind. Het project startte in 2015 en loopt in Paramaribo, Nickerie en enkele dorpen in het binnenland, waaronder Redi Doti, Powakka, Klaaskreek, Kwamalasamutu en Apoera. Sommige van de eerder onderzochte dorpen zoals vervat in de online publicatie zitten ook dit project, geeft Ouboter aan.


http://www.starnieuws.com/index.php/welcome/index/nieuwsitem/47411


10
zijn er hindoestaaanse mannen hier die willen mee strijden om Shri Rama ka Desh op te richten ism indiase leger??

die negers in suriname en guyana hebben nu militaire macht en hun lullen zijn groter dus  hindoes daar zijn bijna uitgenaaid nu ook anaal.

suriname en guyana zijn nu primitieve  neger staten.  Hindoes zijn daar al bijna allemaal vernietigd nu en pleegden massaal zelfmoord.   

negers zijn seksueel superieur en hun lullen zijn groter dikker langer dus negers hebben nu de seksuele rassenoorlog gewonnen op aarde. 


Pagina's: [1] 2 3 ... 10