collapse

Recente berichten

Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Opsporing verzocht / Re: Ik zoek Urmila Munshi (den haag) ivm haar oude gedichten
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 3 januari 2018, 03:33:01 »
raar hoor, haar tel nr uit 2007 werkt niet, is ze misschien dood, zelfmoord?? zij had psychische problemen?

hier het laatst bekende adres van haar, hopelijk kent iemand haar of weet je iets over haar:

Aan:    Urmila Munshi
   Camera Obscurastraat 135
   2524 TA Den Haag
   Nederland
Mbtel: 0625160035

Mijn gevoel zegt mij dat zij nu dood is.   zij was actief bij Vishwa Parishad Nederland, hindi leren. En ze schreef in sarnami.   Ik moet zeker weten he nu of zij leeft of dood is door zelfmoord. 


12
Discussies & Opiniepeiling / Re: Hindoestanen zijn de nieuwe Joden
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 31 december 2017, 02:05:13 »
zijn er hier hindoestanen die pijnlijk gediscrimineer d zijn door de racistische en fascistische blanke HOllanders???

vertel aub jouw discriminatie verhaal, evt anoniem, of mail het naar ons op email: waldo@ziggo.nl  dan zal het anoniem gepubliceerd worden op onze centrale website www.dewanand.c om 

waldo en wieroe
Zwaar bewapende Hindoe Nazi (homo) Katten leger van Delft


13
kijk hier nu he allemaal al vijf weken en sarnamihuis en hum log hebben nog steeds niet gereageerd, shit wat zijn ze laf en dom he???

nu moet ik hen harder aanpakken, nog laatste herinnering toesturen, daarna aangifte discriminatie en uitsluiting ok. zal hen lesje leren zo. Idioten zijn het, vreten tonnen subsidies, nou op dit punt zal ik hen ook moeten aanpakken.   

14
Discussies & Opiniepeiling / Re: Hindoestanen zijn de nieuwe Joden
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 22 december 2017, 16:56:09 »
surihindoes zijn eigenlijk al totaal vernietigd in nederland en suriname.

ze zijn helaas te inferieur en te zwak, te dom, te verdeeld, vol zelfhaat en vol met minderwaardigh eidscomplexen, te kort, te kleingeschapen . Unterkoelies zijn ze met viesbruine en vieszwarte apen kleurtjes, totaal verdoemd nu in Arisch/ islamitisch Nederland. 

ja daarom zijn hindoestanen de nieuwe viesbruine JODEN honden van nederland.  ze zijn verdoemd en al voor 88,1888 procent toch totaal vernietigd.  Het is voorbij.
15
nu is nederland toch aardig geradicaliseer d en verhard

het is voorbij met de welvaartsstaat over tien jaar.  finito

pedofilie is de nieuwe ziekte in nederland, overal hoor je die verhalen.

16
Discussies & Opiniepeiling / Re: Onderlinge haat en nijd van hindoestanen, pijnlijke waarheid
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 21 december 2017, 18:23:56 »
er zijn nu teveel surihindoes in den haag.
17
Opsporing verzocht / Ik zoek Urmila Munshi (den haag) ivm haar oude gedichten
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 18 december 2017, 22:41:30 »
miaauw

ik zoek Urmila Munshi, zij woonde vroeger in Den Haag en ik heb nog 20 oude gedichten van haar in archief.
Als iemand haar kent, zeg haar dan om waldo te mailen of bellen uit delft, en zeg haar dat ik haar gedichten wil publiceren met haar toestemming.

Hier is een link van haar oude gedicht, pseudoniem Renuka:


Alleen door Ďt leven?  :hairy: :hairy: :hairy:

Naam          Urmila Munshi
Pseudoniem    Renuka
Gepubliceerd in dichtbundel "Als je weggaat", Concept, Hilversum, 2000

http://www.dewanand.com/urm024.htm
18

zie onder, toch besloten om dhr soerin narain te waarschuwen ok, belde hem,  en hij belde terug, toen bleek dat hij niets afwist van de geenstijl aanval op hem, dus mailde ik hem de link en onderstaand advies. Hij moet uitkijken want nu gaan pedohaters op hem loeren,  ja pedofilie is echt een psychische stoornis en crimineel zedendelict. Als oudere man moet je met je poten afblijven van jonge, onschuldige, minderjarige  meisjes, want die zijn zuiver, HOOG Satthvisch en worden beschermd door godin Durga Maata.  Zo geloof ik het in feite als oudere hindoe man nu.   De nieuwe theorievorming bewijst deze hindoe fundamentalist ische stellingname ook. 

jammer dat nu hele maatschappij zo extreem geseksualiseer d is, zielig voor kinderen.

------------- mijn email aan soerin narain en stichting hindustani/vobis:   

From: waldo@ziggo.nl
Sent: Sunday, December 17, 2017 7:21 PM
To: Stichting Hindustani ; Stichting Hindustani (Den Haag)
Cc: Waldo Dewanand (ziggo.nl)
Subject: Fw: GeenStijl: Joke Smit-pedo werkt voor PvdA-wethouder Den Haag (en casht tonnen subsidie van de gemeente)

stuur dit bericht aub door naar dhr soerin narain en laat hij toch aangifte doen tegen geenstijl, de tekening is lasterlijk, rechtszaak met schade vergoeding eisen.

openbaar besmet zijn als pedofiel is levensgevaarli jk ok, dus kijk uit voor blanke rechts extremisten want die vallen jou zo aan, ook als je gekleurd ben en zo een stempel krijgt in media, dan is je leven echt in gevaar.

jonge meisjes van tegenwoordig lokken vaak zelf mannen uit om seks te krijgen, en zijn al vanaf 13 jaar gewoon seksueel actief, vaak met vibrators en bierflesjes, alles heb ik gehoord van mensen die deze wereld kennen.

als verweer in media aub aanvoeren dat het bij blanke hollandse mannen nu normaal is om bloot met hun eigen dochter te douchen en naar toilet te gaan.    meeste meisjes hebben vaak op jonge leeftijd al seks met ooms en neefjes, hoorde ik van vrouwen zelf, ook hindoestaanse, hele maatschappij is totaal geseksualiseer d hier.

voer deze punten aan als verweer ok dhr soerin narain,  ze blazen verhalen op in media, zonder enig bewijs. sleep hen voor de rechter.

trouwens de auteur in telegraaf Wierd Duk is een bekende extreem rechtse, white power activist en buitenlander hater.  Voer dit ook aan in de rechtszaak en doe onderzoek naar hem, hij zaait haat tegen alle moslims, zwarten, buitenlanders, alles met kleur haten ze in KKK en neonazi kringen en geloof mij, nazi partij Thierry Baudet, forum v democratie staat nu op  15 zetels in peilingen, en is nu top drie, zuivere KKK/nazi partij is dit, v Hollandse white power nationalisten.

succes en wees voorzichtig, op straat liever ontwijken dan confrontatie opzoeken,  draag een wapenstok of defensief wapen op  zak.
tip koop de Q250 zaklamp van metem he die kan je aanvallers verblinden, mag wettelijk, handig ok als defensie, is legaal toegestaan, google het. 

waldo en wieroe
onder de geenstijl publicatie over u met paar honderd reacties, paar zijn gewelddadig en bedreigend tegen u.  doe aangifte.


https://www.geenstijl.nl/5139884/den-haag-je-tikt-er-tegen-en-het-stinkt/
19
Discussies & Opiniepeiling / Re: Onderlinge haat en nijd van hindoestanen, pijnlijke waarheid
« Laatste bericht door wieroe2017 Gepost op 18 december 2017, 00:20:29 »
waar zijn de surihindoes nu op dit forum?? Heeft iedereen zijn zelfmoordpil met massala smaak al ingenomen???

reageer aub jonges
20
ziehier he, aanval op soerin narain door extreem rechtse blanken van geenstijl hahaha hij is er gloeiend bij nu. Nu loeren alle pedohaters op hem, ik heb soerin al gebeld en hem gewaarschuwd hiervoor op straat.   Hij moet geenstijl voor rechter slepen en gerechtelijk vervolgen met hoge schade vergoeding, kijk naar die foto, pure rassendiscrimi natie, allemaal Hindoehaters he die KKK/nazi blanken in heel Nederland.

nu is zeker 88,1888 procent van blank Nederland gewoon KKK/ neonazi denk ik, overal voel je die haat tegen ons nu als kleurlingen, koelie apen, negers, alle mixen,  zelfs one drop niggers worden flink gehaat.  Nu is apartheid allang legaal in Nederland, het is voorbij voor surihindoes hier.

geef je mening eens, reageer.  Hoe vind je dit??? waarom reageert niemand meer???   :smiley_shithap pens: :smiley_shithap pens: :smiley_shithap pens:

---------------------

Joke Smit-pedo werkt voor PvdA-wethouder Den Haag (en casht tonnen subsidie van de gemeente)

Hindoe-#MeToo Soerin Narain blijkt banden te hebben met Haagse PvdA-wethouder Baldewsingh. Hij werkt voor de gemeente, maar de Joke Smit-genomineerde krijgt ook subsidie van de wethouder. En dat terwijl hij beschuldigd wordt van pedoseksueel misbruik.

Begin deze week onthulde de Telebelg dat tegen Soerin Narain, directeur van de Haagse Stichting Hindustani, diverse beschuldiginge n van (pedo-) seksueel misbruikt worden geuit. Hindustani is een emancipatieclu b voor Surinaamse en Hindoestaanse Hagenezen die zich (citaat website) "sterk inzet voor de gemeenschap, ongeacht nationaliteit, afkomst, cultuur of seksuele geaardheid." Kerndoelen zijn veiligheid, integratie, emancipatie, kortom de bekende clichťbingo waar je op subsidie-aanvragen lekker mee scoort. En de directeur daarvan wordt dus van seksueel misbruik beschuldigd. Eťn rechtszaak, over de aanranding van een 13-jarige, won Narain bij gebrek aan overtuigend bewijs, maar de Tele voerde diverse meisjes en vrouwen (alt-link) op die hem beschuldigen van bepoteldrang en verkrachtingsh andelingen. Saillant detail: Narain was een genomineerde voor de Joke Smit-prijs. De pedo-ophef sneeuwde echter onder in de Wekkergekte, en bovendien: Narain won geen prijs. Einde verhaal, zou je denken. Tot er ineens een persbericht van de Stichting Vobis in onze mailbox plofte.

In dat persbericht (pdf, mirror) spreekt de stichting schande van de berichtgeving, komt er een klacht en een eis tot rectificatie. Toch ff googelen. Stichting Vobis is "powered by stg Hindustani" en is gewoon hetzelfde clubje dat in mei 2017 haar naam wijzigde van Vobis in Hindustani. Narain was en is directeur. We durven dus wel te wedden dat hij het persbericht zelf geschreven heeft, ondanks de andere naam onderaan. Toch eens even verder googelen & rondvragen, dachten we toen.

Subsidiefuik met een Haags tintje
Stichting Hindustani werd in 2002 opgericht en is een typische subsidiefuik voor allochtone emancipatie- en integratiekwes ties. Er zijn voornamelijk Hindoestanen actief en de stichting "sluit zich aan bij alle ambities van de gemeente Den Haag", zonder daarin overigens heel specifiek te worden. Ambities meanderen immers bij voorkeur mee met de heersende politieke moraal, want dat is de beste tactiek voor een gezonde subsidiestroom . Alleen al in 2017 kreeg de stichting ruim 70.000 euro subsidie van de gemeente Den Haag. Van een van de vele 'fondsen' van de Stichting Hindustani is de gemeente de grootste. Sinds 2012 is er ruim 356.000 euro verstrekt aan de club (check het zelf met zoekterm 'hindustani' in het subsidieregist er). Goede vriendjes van het gemeentehuis, dus. Of liever: goede vriendjes in het gemeentehuis. Want nu komt het:

Directeur Hindustani werkt zelf bij gemeente Den Haag
Bij onze zoektocht ontdekten we dat Soerin Narain zelf werkzaam is als ambtenaar bij de gemeente Den Haag. De directeur van een grote subsidietrekke r is 'medior medewerker administratie B' bij de gemeente en heeft in die hoedanigheid een @denhaag.nl mailadres. En doet dus financiŽle administratie voor een gemeente die zijn stichting financieel ondersteunt. Hij zal vast niet zelf over zijn eigen verstrekkingen gaan, maar heeft dus wel interne kennis. Integer? Als je de Haagse gedragscode voor ambtenaren er naast legt, zijn gemeente en Narain op diverse punten in overtreding van hun eigen regels.


https://www.geenstijl.nl/5139884/den-haag-je-tikt-er-tegen-en-het-stinkt/
Pagina's: 1 [2] 3 4 ... 10