collapse

Auteur Topic: 2 Cadeautjes aan de hele PEPERDURE, Arische Oranje familie en Koningsdag 2019  (gelezen 60 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wieroe2017

  • Schoppen 3
  • *
  • Berichten: 199
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man
nou hier dan maar he twee  Cadeautjes aan de hele PEPERDURE, Arische Oranje familie en Koningsdag 2019,    :boeiend: :boeiend: :boeiend: :boeiend:

die medeplichtig waren aan de  Koloniale Holocaust en deze tot op heden keihard ontkennen, en bagatalliseren .
HOe kunnen wij als Untermenschen dit nou slikken?? Hindoe rassen en Afro rassen he in Arisch KKK / Nazi Nederland???
Wij hebben geen zelfrespect ok, kijk hoe wij elkaar afmaken en vernietigen, suriname is vernietigd omdat wij elkaar meer haten en de superieure, hogere, halfgoddelijke, blanke Ubermenschen lekker aflikken en slijmen met hem.

REF:
Titel: Aan Afro/Hindoe organisaties, ontkenning Koloniale Holocaust (Keti Koti, slavernij, ruim 600 miljoen slachtoffers): Stop leugens van (terroristisch) 'Blank Christelijke Revisionisme'
http://www.dewanand.com/waction0077.htm


------------------------- Hier ons cadeautje aan de nazaten van de massa moordenaars van onze voorouders:

[WART1422: Persbericht]
Delft, zaterdag 27 april 2019 (EERBETOON aan OerNederlandse Koningsdag)
(directe deeplink: http://www.dewanand.com/wfor1422.htm)

[P01] Ter ere van en als Cadeautjes aan de hele PEPERDURE, Arische Oranje familie en Koningsdag 2019 publiceren wij:
1) ruim 795 leuke, creatieve en funny foto's van de Olifanten Parade in het winkelcentrum De Hoven Passage Delft.
Directe deeplink is:
https://www.zonerama.com/dewanand/717369

[P02] 2) En als extraatje, nog ruim 7*10 minuten video camera opnamen, van mijn eigen Mountainbike fietsparade rondom Nederlandse vlaggetjes in kleurrijke, Gamma, LHBT, sexy lingerie en HHM mannen mode in Oranje stijl, op het pleintje bij NS Station Delft Zuid.
Directe deeplink is:
https://www.youtube.com/channel/UCV700fm15zhnCe-Xu5F-luw/videos

[P03] Speciaal ter ere van Oranje Koningsdag in Nederland publiceren wij de ruim 795 leuke, creatieve, funny (techno) foto's van de Olifanten Parade en de Groen Milieu aktie #STOPMETPLASTIC van 14 basisscholen in het winkelcentrum De Hoven Passage Delft op het foto publicatie account van 'waldo dewanand en wieroe' in 9 foto albums.

[P04] Er zijn diverse foto series gemaakt van de 20 olifanten in de Hoven Passage Delft, o.a. met Nederlandse vlaggetjes, Rainbow rokje aan, T-Hindoemeid speelt Oranje Bruidje, Oranje bloemetjes hoedje op, mooie staart, diverse poses, brave grasetende Olifanten, serie technische foto effecten, en op oorlogspad met een zwaarbewapend dierenlegertje om de uitstervende Olifanten te redden.

[P05] Als de Olifanten uitsterven dan zal ook de Hindoeistische Olifantengod Ganesh (zoon van Parvati en Shiva) verdwijnen van onze blauwe planeet, en dan zullen ons verstand, hogere inzicht, bovenmenselijk denken, ratio, rede en Buddhi dus ook verdwijnen; en conform de profetieen uit de Garuda Purana zal de aarde aan het eind van Kali Yuga alleen bevolkt worden door Sheytans, Rakshats, ratachtige mensen, Chandalas, Chhayas, en ontelbare ongewenste, lijdende bastaard kindjes van demonen en duivels.

[P06] Red de Olifanten dus als jullie niet willen dat Ganesh onze planeet verlaat en ons zal verdoemen tot meer leed, verdriet, tegenspoed en nog grotere rampen. De Intel apen, zgn. 'intelligente, ontwikkelde en hoogbeschaafde MENSEN', van Kali Yuga in het antropoceen hebben helaas nu al te veel vernietigd op onze arme blauwe exo planeet en zijn nu ook nog bezig om alle goden en godinnen te vermoorden, omdat zij te machtig zijn geworden en hun demonische en tamasische geaardheid laten zegevieren.

[P07] De deeplinks naar de 9 foto albums en de 7 video's van de Vlaggetjes fietsparade met aanvullende informatie over deze twee akties voor Koningsdag 2019, zijn te vinden op deze centrale info pagina van het Kritisch Podium Dewanand:
http://www.dewanand.com/wfor1422.htm

[P08] OPMERKELIJK: De vlaggetjes fietsparade in HHM/LHBT stijl bij station Delft Zuid is gezien door veel passerende treinreizigers en het is toch opmerkelijk dat niemand er moeilijk over deed of enige agressie toonde, dat ik als duidelijke herkenbare manspersoon in zulke pikante lingerie zo gezellig bezig was op de mountainbike. Iedereen vond het gewoon leuk, kleurig, funny, lachwekkend en dat is ook het hogere doel van de HHM mannenmode stijl voor zowel (100 % STRAIGHT) Hetero als Gamma mannen, dus deze fietsparade aktie is positief voor de acceptatie van alle soorten LHBTers van elke etnische soort, kleur, geur en raciale afkomst.


Offeraars Waldo & Wieroe, & Co (T-Nanda, Bruinhomoaap, Brunswijk,
Cindy en de quark constitutie: Waldo Dewanand D.)
Offercode wart010_photo en wfor1422

Aliens en mensen mogen eventuele reacties en feedback mailen naar waldo@ziggo.nl
Onze lokatie: (befaamde zelfmoord) flat Dirk Costerplein, Delft, Nederland, Europese Unie, Blauwe exo-planeet Aarde, Zonnestelsel, Melkweg, Universum 01001.
/////Kaise.nl


 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl:
Welke kleur heeft een banaan?: