collapse

Auteur Topic: Zal Thierry Baudet project FB SS steunen met 10 miljard euro??  (gelezen 85 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 199
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
ziehier he miaauw miaauw onze lange, grootgescchape n  Blanke en halfgoddelijke  Hollandse Fuhrer Thierry Baudet (14,1888) hahaha   
zal hij akkoord gaan met het plan van Wieroe om Nederland SuriKoelieVRIJ oftewel KOELIEREIN te maken binnen 9 maanden??? hahah n    :smiley_please: :smiley_please: :smiley_please:

HOe kan Thierry Baudet nou Nederland  KOELIEREIN maken binnen 9 maanden?? ?

heeft iemand enig idee???

Het koelie probleem in Nederland is een Nationaal probleem nu en staat hoog op de politieke agenda. Er is nu sprake van een echte Koelie Ratten invasie hier, zowel viesbruine als smerig zwarte koelie ratjes he die nu stiekem binnen glippen.

Stop de KOelie Ratjes  invasie....... .... Nu aktie Thierry Baudet .............. ........ Sluit alle roti, bara en doksa shops hahah ahha

en Bouw grote, hypermoderne KOELIE en HONDoe hoeren bordelen he om Nederland echt binnen 9 maanden KOELIEREIN te maken hahah

Zal Thierry Baudet  ons project FB SS steunen met een etnisch zuiverings potje van net tien miljard euro om alle minderwaardige en te klein geschapen Surikoelioe mannen en jongens verplicht te laten zelfdeporteren, naar hun koelie Super Natie: Shri Rama ka Desh??

Miaauw miaauw Miaauwallah Om Shanti Shanti Shanti Miaauw

Waldo & Wieroe------------------------------------------ info media:

Hoe rechts is Thierry Baudet?
29 maart 2019 17:06 Laatste update: 5 uur geleden
337

Hij is de rijzende ster op de rechtervleugel van rechts Nederland. Zijn partij staat op het punt schijnbaar vanuit het niets de grootste partij in de Eerste Kamer te worden, met dertien zetels. In de nasleep van de Provinciale Statenverkiezi ngen gaat het vooral over één vraag: hoe rechts is Thierry Baudet eigenlijk?

Politiek socioloog Matthijs Rooduijn van de Universiteit van Amsterdam (UvA) schaart Baudet onder de radicaal-rechtse politici. Hij is een zogeheten nativist en behoort net als PVV-leider Geert Wilders tot een radicaal-rechtse en populistische politieke beweging binnen de Nederlandse politiek. Die kwam op met Pim Fortuyn en kent een vergelijkbare trend elders in Europa en in de VS.

Rooduijn: "De kernboodschap van radicaal-rechts is dat het de eigen natie en het belang van de eigen cultuur en tradities centraal stelt. Baudet zegt dat onze beschaving op het punt staat te verdwijnen, dat er sprake is van een grote crisis."

In aanloop naar de laatste Tweede Kamerverkiezin gen leken vooral veel jonge mannen geïnteresseerd in de bijeenkomsten van Forum, maar dat beeld is sindsdien gekanteld, zegt onderzoeker Peter Kanne van I&O Research. "Baudet spreekt nu veel breder mensen aan."

Die conclusie sluit aan bij die van een recent onderzoek door Peil.nl van Maurice de Hond, waaruit blijkt dat het electoraat van Forum zich uitstrekt tot alle leeftijdscateg orieën en inkomensklasse n.
Forum-kiezers stemden tijdens Tweede Kamerverkiezin gen van 2017 op...

https://www.nu.nl/weekend/5816661/hoe-rechts-is-thierry-baudet.htmlKaise.nl


Offline PoenieDotHaar

 • Schoppen Aas
 • *
 • Berichten: 9890
 • Strafpunt 1
 • Geslacht: Man
 • De Mosselman......
Re: Zal Thierry Baudet project FB SS steunen met 10 miljard euro??
« Reactie #1 Gepost op: 2 april 2019, 13:40:55 »
Op naar ep und tk   :smiley_shithap pens:
Dont try this at home, go to your best friends house.....
Men have been barbarians much longer than they have been civilized.....
JE bent wat je leest.... 
The new planking...  get tasered!!!   
 

Kaise.nl

Re: Zal Thierry Baudet project FB SS steunen met 10 miljard euro??
« Reactie #1 Gepost op: 2 april 2019, 13:40:55 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl:
Welke kleur heeft een banaan?: