collapse

Auteur Topic: Máxima's getalenteerde jonge zus vocht tegen depressie (zelfmoord)  (gelezen 234 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wieroe2017

  • Schoppen 3
  • *
  • Berichten: 199
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man
kijk zij was rijk, blank, hoger ras, halfgoddelijk, mooi, hoog opgeleid en pleegt toch zelfmoord

duizenden lagere kaste hindoestanen pleegden zelfmoord in nederland en suriname sedert 1900. 

hindoeisme is echt zelfmoord geloof denk ik nu, want hindoes hebben hoogste zelfmoord cijfer in alle regio's waar zij wonen. 
Wie kan dit verklaren???------------------------------------------------------ kopie media


Máxima's getalenteerde jonge zus vocht tegen depressie
Foto: ANP
Gepubliceerd: 08 juni 2018 11:47 Laatste update: 08 juni 2018 19:44

Inés Zorreguieta  (33), de jongste zus van koningin Máxima (47), werd afgelopen donderdag dood gevonden in haar appartement in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. Vermoedelijk heeft ze zelfmoord gepleegd. Zorreguieta was getalenteerd en intelligent, maar kampte al jaren met ernstige geestelijke gezondheidspro blemen.

Inés was het jongste kind van Jorge Zorreguieta en Mariá del Carmen Cerruti. Oudste dochter Máxima (1971) en oudste zoon Martín (1972) werden een decennium eerder geboren dan Juan (1982) en Inés (1984). Jorge Zorreguieta had ook drie dochters uit een eerder huwelijk: Maria, Dolores en Angeles.

Ondanks het leeftijdsversc hil van dertien jaar hadden Máxima en Inés een hechte band. De Nederlandse koningin zou meerdere keren tevergeefs hebben geprobeerd haar met haar geestelijke gezondheid worstelende zusje naar Nederland te halen.

Inés studeerde psychologie aan de Universidad de Belgrano in de Argentijnse hoofdstad. Voor haar afstudeerscrip tie onderzocht ze de verschillen in suïcidaal gedrag tussen de genders. Ze studeerde cum laude af, met een gemiddelde van 9,5 op haar cijferlijst.

Na haar opleiding besloot de psychologe niet door te studeren, ondanks aansporingen van haar oudere zus Máxima. Ze ging in Panama aan de slag als hr-medewerker bij de Verenigde Naties en werd daar verliefd op een Argentijnse man. Toen deze relatie in 2012 op de klippen liep, besloot ze terug te keren naar Buenos Aires.

https://www.nu.nl/weekend/5304074/maximas-getalenteerde-jonge-zus-vocht-depressie.html

Kaise.nl


 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl:
Welke kleur heeft een banaan?: