collapse

Auteur Topic: Joodse integratiemodel voor uitstervende SuriHindoes??? is al te laat RIP koelie  (gelezen 523 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 199
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
=====>> [waction0084:14] Misschien is het Joodse integratiemode l nu de allerbeste keus voor de Hindoestanen en Indiase Sarnamis in blank, Nazi Nederland. Het is nu al een hard feit dat er bittere apartheid, extreme vreemdelingenh aat en rassenscheidin g zijn in Nederland en de vreemdelingenh aat is overal toch voelbaar. De SuriHindoes zijn ook bijna uit elkaar gevallen, hun hele familieband is al totaal verwaterd en zij dreigen totaal vernietigd te worden in de blanke meerderheidsst aat hier. Hun hele Hindoe identiteit is ook allang vernietigd, en hun raciale identiteit is heel zwak, minderwaardig en instabiel. Bij het Joodse integratie model moet een etnische minderheid zich sterker bundelen en superieur samenwerken op grond van hun geloof, ras, cultuur, traditie en taal, om zo weerbaar te zijn en om als unieke niet blanke etnische minderheidsgro ep dus voort te kunnen bestaan, maar wel aktief en positief te participeren in de reguliere maatschappij en gewoon zaken doen, om snel rijk te worden, macht te verkrijgen, invloed, en hogerop te komen. Joden waren feitelijk de eerste niet blanke minderheidsgro ep in blank, christelijk Europa die zichzelf continentaal verenigden, zo rijkdom vergaarden en supersnel de politieke, academische, literaire, wetenschappeli jke en economische macht veroverden. Helaas werden zij hiervoor zwaar gestraft gedurende de Tweede Wereldoorlog en zo een Holocaust dreigt nu opnieuw in heel Europa, ook wij als NIET-BLANKE, gekleurde SuriHindoes kunnen dan vergast en vernietigd worden als dit inferno zal losbarsten, vermoedelijk vanaf 2040.

bron: Kritisch Podium Dewanand

Aan div. Hindoestaanse Politici bij Grote Hindoestanen Politiek Debat op 22-2-2018 in Den Haag /
Verzoek participatie Federatie Bevrijding Suriname
/ Doc Size: Words=11247, DAB= 25+ N11, Pages=30

Offeraar       Waldo Dewanand, Wieroe, T-Nanda, Bruinhomoaap,  :lol (2): :lol (2): :lol (2):
                Cindy en Afrocroc.
Offercode      waction0084
Offerdatum     maandag 2 april 2018


deeplink:
http://www.dewanand.com/waction0084.htm

Kaise.nl


Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 199
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
=====>> [waction0084:15] Momenteel zien wij een trend dat de meerderheid van de inheemse, blanke Hollanders toch verrechtst zijn, en alle buitenlanders nu haten, en hen gewoon harder discrimineren, uitsluiten, sociaal en seksueel kontakt vermijden met elke vreemdeling, en niet meer willen communiceren. De vreemdelingenh aat is toegenomen, en hierom geloven Wieroe en ik dat de Hindoestanen en alle Indiase Sarnamis in Nederland zich moeten voorbereiden op een nieuwe Holocaust, binnen 18,1888 jaar tijd, met goedkope, hi tech gaskamers, verbrandingsov ens, en concentratie kampen. De nieuwe extreem rechtse en blanke neonazi partijen, deels verkapt en gecamoufleerd met eufemistische terminologie, willen echt een harde, bloedige etnische zuivering als zij een kans krijgen om de absolute macht te veroveren, net als in Nazi Duitsland. Nu al zaaien zij haat, onrust, onvrede, verdeeldheid en stimuleren zij aktief de rassendiscrimi natie.

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 199
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
=====>> [waction0084:16] Dus wij als Hindoestanen kunnen liever wijs en verstandig handelen door te kiezen voor project FB SS, en onze eigen ZELFDEPORTATIE professioneel, i.s.m. extreem rechts te organiseren, nu meteen, en dus de gewapende strijd aan te gaan met de langere, sterkere, potentere en groter geschapen Surinegers in Suriname die nu de seksuele, pornografische, militaire en politieke macht hebben sedert 1975. Wij moeten het machtige Indiase leger verzoeken om militair in te grijpen in de Afro dictaturen van Suriname en Guyana of zij kunnen de democratie daar stabiliseren door permanente troepen daar te stationeren, en de Afro legermacht daar deels te ontwapenen en het commando ook grotendeels over te nemen. Met tien miljoen kersverse, sterke, goed opgeleide Indiase immigranten erbij in alle drie Guyana's, verenigd als de nieuwe Dharmische Hindoemeerderh eids natie, Shri Rama Ka Desh kan dan een sterke, hi tech, landbouw produktie economie opgebouwd worden, met hogere welvaart en welzijn in engere zin, dan het moderne, SUPERIEURE, blanke, Arisch Arctische Koninkrijk der Nederlanden.

Kaise.nl


 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl:
Welke kleur heeft een banaan?: