collapse

Auteur Topic: Digitale Hollandse Dierentuin/ Stelling https://dewanandblog.wordpress.com/  (gelezen 916 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 199
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
onze nieuwe (hindoestaanse)  Digitale HOllandse Dierentuin is nu geopend, kom maar mee blaffen, brullen, miaauwen, kwetteren, loeien zoals het hoort in een wilde tropische jungle vol met kwatta apen, honden, katten, chimpansees, bavianen, ratten, muizen, slangen....... ...

Immers vanuit hindoe fundamentalist isch oogpunt  waren wij allemaal wilde dieren en beesten in vorige levens en wij reincarneerden nu in ons heden dus in mensapen gedaanten met twee poten, te grote hersenen, mega grote genitalieen, staartloos, met duizenden sadistische genotsbehoefte n, met duizenden gehechtheden,   kortom nu zijn wij in de SUPER beestmens gedaante.


-------------------------- kom maar join the party:  geen censuur, eerste posting word wel vooraf gemodereerd.


Discussie blog: De Digitale Hollandse Dierentuin
 =====>>> [wfor1414: H2: Onderwerp: WWB006  – WWB008]  Anti discriminatie vechtorganisat ie van Hindoestanen, NIET Ariėrs en overige Untermensapen in Nederland

Op Linkedin voerde ik wat pittige discussies met Esther Mostert en Katja Oostergetel en post het hier, mbt rassendiscrimi natie en het hele migratie probleem.


=====>>> [wfor1414: H2: WWB006] Stelling 1: bittere rassendiscrimi natie van NIET BLANKE Ariėrs

Stelling en posting van dewanand waldo op Linkedin op timeline van Esther Mostert:

dewanand waldo hindu writer and researcher at Critical Podium Dewanand

d.d. 5 februari 2018

 [WWB006] Ok ok Esther Mostert als jij een zwarte schrijver was zou je anders piepen want dan zou je te maken krijgen met racistische vooroordelen en bittere rassendiscrimi natie in de blanke Nederlands literatuur. Ja blanke meid, soms denk ik van, wij NIET BLANKE Ariėrs moeten het niet langer pikken en harde radicale VECHT organisaties bouwen in Nederland om die superieure blanke Hollandse Ariėrs een harde les te leren. Blanken zijn brutaal en ok ze zijn superieure mensapen, ik bekijk de harde feiten en de harde wetenschap van het hogere BLANKE ras. Het is zielig ok, zwart suriname is vernietigd nu. Zie op mijn site project FB SS om dit zwarte suriname om te bouwen tot een rijk land en deelstaat overzee van Mother India. Ja ik moet ervoor gaan nu komende drie maanden, al ben ik maar een Unterkoelie en BERUCHTE NIET BLANKE HINDOESCHRIJVE R NU. Wieroe vindt dat ook, pak die lange, vette, blanke Untermuizen waldo miaauwt hij altijd naar mij.

----------------------------

[wfor1414: A2.3.]    Ook mensen die RESPECT willen betonen voor het ABN, Algemeen Beschaafd Nederlands kunnen hier terecht, omdat alle (ruim 999) stellingen in perfect ABN moeten worden gemiaauwd en geblaft door ons allemaal. RESPECT tonen voor de Nederlandse taal is een absolute noodzaak als je naar Nederland migreert en hier een naturalisatie verzoek in dient, want alleen door perfecte beheersing van de Nederlandse taal kan je 99,999.999 procent hier (sociaal, psychologisch, ectopsychish, levensbeschouw elijk, seksueel, pornografisch en dus ook genetisch) assimileren binnen een halve generatie; iets wat men wettelijk liever gewoon allang moest verplichten zonder enig pardon, conform het stringente Japanse naturalisatie en 99,999.999 % assimilatie model voor elke vreemdeling, die Japanse staatsburger wil zijn. RESPECT tonen voor de Nederlandse taal betekent automatisch ook RESPECT tonen voor de inheemse, superieure, BBB Arisch Arctische Hollandse mensapen, oftewel de huidige uitstervende, gediscrimineer de inheemsen.


deeplink:

https://dewanandblog.wordpress.com/

Kaise.nl


Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 199
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Digitale Hollandse Dierentuin/ Stelling https://dewanandblog.wordpress.com/
« Reactie #1 Gepost op: 11 februari 2018, 18:54:07 »
=====>>> [wfor1414: H1: WWB002]  Wieroe miaauwt de tweede stelling:

 [WWB002]  100 % Citaat van DAB [wfor1402: N4]  Wieroe gelooft er heilig in dat de Grote Moeder Kat de superieure BBB Ariėrs heeft ontworpen om de katten te verzorgen, heerlijk Nazi Duits katten voer te kopen voor hen, verwarmde woningen te bouwen voor katten en hard te werken om alle katten elke dag te laten genieten van het leven en uit te slapen in dure, gouden mandjes. Dus de Grote Moeder Kat heeft de BBB Ariėrs ontworpen om slaven te worden van de Uberkatten en daarom moet dit hoger, veredeld mensapen ras via een nieuwe Blitzkrieg in 2040,  met een groot, onoverwinnelij k Arisch Robot leger de totalitaire macht op aarde veroveren, na de allerlaatste Holocaust op aarde.  Dit is ook geprofeteerd door de Arische martelaar, Andersen Behring Breivik en Wieroe vindt dit een perfect idee, want de Ariėrs moeten winnen om alle katten op aarde te laten genieten van heerlijk, vers, warm en voedzaam Nazi Duits kattenvoer uit 1940.


https://dewanandblog.wordpress.com/2018/02/08/wfor1414-h1-onderwerp-wwb001-wwb005-wieroe-miaauwt-eerste-5-stellingen-uit-oude-tekst-van-2015-executeer-de-ochlocratie/

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 199
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Digitale Hollandse Dierentuin/ Stelling https://dewanandblog.wordpress.com/
« Reactie #2 Gepost op: 19 februari 2018, 17:42:11 »

Indiase/ Bollywood songs links/ al 10 links online indiase classics

Leave a reply   

Hieronder mijn eigen verzameling van mooiste Indiase en Bollywood muziek/ songs deeplinks vanuit youtube.

 
LINK01  / Indian, bollywood music, video:   Naino Mein Sapna – Jeetendra, Sridevi, Lata, Kishore, Himmatwala Song
Info:  Gepubliceerd op 23 aug. 2011
  Super hit song from action movie Himmatwala (1983) starring, Jeetendra, Sridevi, Shakti Kapoor, Amjad Khan, Kadar Khan, Satyendra Kapoor, Asrani, Waheeda Rahman Director: D.R. Raghavendra Rao, Music: Bappi Lahari Singer: Kishore Kumar, Lata Mangeshkar.

https://dewanandblog.wordpress.com/2018/02/18/indiase-bollywood-songs-links/

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 199
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
als je een leuke pittige stelling hebt kan je het ook op onze nieuwe blog plaatsen

dus kijk maar.

wij als koelieaapachti gen moeten ook literair iets doen in superieur arisch arctisch Nederland. 

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 199
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
waarom reageert niemand hier??? schrijven hindoestanen niet meer???

hallo surikoelies???


Kaise.nl


 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl:
Welke kleur heeft een banaan?: