collapse

Auteur Topic: FIGHTSENSE kickboksgala 4 april in de Uithof Den Haag  (gelezen 1129 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

fightsensenl

  • Gast
FIGHTSENSE kickboksgala 4 april in de Uithof Den Haag
« Gepost op: 22 maart 2015, 14:01:41 »
FIGHTSENSE tovert De Uithof in Den Haag op 4 april om in een vechtsportaren a.
Zestien kick- en thaiboksers uit de A-klasse (zeventien gewonnen wedstrijden) strijden tussen 14.00 uur en 23.00 uur voor de winst. Daarnaast zijn er zeker zeven B-klasse partijen (negen gewonnen partijen). Bovendien zendt organisator Fightsense, een Europees vechtsportplat form, de wedstrijden via verschillende kanalen uit in meer dan 57 landen.

De vechtsporters in de A-klasse maken die dag kans op de Enfusion Live wereldtitel tot 60 kilo, de Fightsense wereldtitel tot 66 kilo, de Europese titel van Fightsense tot 85 kilo en de Nederlandse Fightsense titel voor kickboksers van 72,5 kilogram. De winnaar in de 70 kilo categorie kwalificeert zich voor de finale in november en maakt kans op 25.000 dollar aan prijzengeld.

Lokale vechtsporters zijn ruim vertegenwoordi gd tijdens Enfusion Live in De Uithof. Zo komt Hagenaar Hafid el Boustati, bijnaam de hyena, uit in de gewichtsklasse 70 kilo. Net als de huidige Nederlandse en Europese Fightsense kampioen Ismael Benali (70 kilo), bijnaam Prince, die uitkomt  voor Fightclub 070.
Vechter Ibrahim el Boustati komt eveneens uit voor dezelfde Haagse sportschool en strijdt tegen Iwan Pang voor de Fightsense Europese titel tot 85 kilogram.

Tony Jas junior komt voor het eerst uit in de B-klasse. Dat laat de 16-jarige weten via zijn facebookpagina . De jonge vechtsporter is afgelopen maand benoemd tot Haags sporttalent van het jaar en in Rijswijk kreeg hij de individuele sportprijs, omdat hij in 2014 wereldkampioen kickboksen werd. Ook met thaiboksen was hij de beste van de wereld in de categorie tot 16 jaar.

Kaarten kosten  in de voorverkoop 30 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via www.fightsense.nl of de Booster Premium Store in de Weimarstraat in Den Haag.
[video=youtube;bqZHTvuTMls]https://www.youtube.com/watch?v=bqZHTvuTMls[/video]

Kaise.nl

FIGHTSENSE kickboksgala 4 april in de Uithof Den Haag
« Gepost op: 22 maart 2015, 14:01:41 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: