collapse

Auteur Topic: Maharaja Anandbahadoer  (gelezen 4685 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

SanjayAnand

 • Gast
Maharaja Anandbahadoer
« Gepost op: 9 januari 2015, 20:45:15 »
De priester heeft in Suriname niet eens een vmbo school doorlopen. Op papier kan hij niets.
Het enige wat hij kan is: praten als een brugman en vooral LIEGEN. In zijn biografie stond destijds dat hij een studie in India had gedaan. Waar en bij wie? Dat hebben ze zelf maar verwijderd Hij doet alsof Dewi bij hem komt. Dat is het niet! Hij werkt wel met geesten want daarom is zijn boekhouding door FIOD nog niet onderzocht. Gelukkig is de belastingdiens t al bezig met de mandir in Almere! Ook in Vlaardingen zal dat gebeuren. Degenen met wiens geld de manier is gekocht hebben nooit inzage gehad in de boekhouding maar bij de belastingdiens t zullen verhaaltjes en smoesjes niet werken!
De priester denkt dat hij aanzien heeft en dat zijn imago wordt geschaad als er negatieve reacties worden geplaatst over hem maar hij weet donders goed dat hij een zielig mannetje is die in een saree rondhuppelt en tjoeria's heeft. Een aanhang van circa 75 gezinnen in de mandir en daarbuiten honderden mensen die het hebben over de oplichtingprak tijken. Binnenkort zal hij het hebben over de jaarhoroscoop van 2015. Dan moeten de arme zieltjes rituelen laten doen waarvoor ze met keiharde euro's en goud moeten betalen. Al die tegenstrijdige verhalen die de priester verzint en vertelt en waarvan er uiteindelijk niets klopt/uitkomt. Alles wordt met een doel gedaan: persoonlijke gewin, het bemachtigen van veel geld. Niet iedereen meent het met hem als ze lachend groeten en zijn voeten aanraken.
Mensen kotsen jullie nu uit! En dat zullen er steeds meer …worden

Kaise.nl

Maharaja Anandbahadoer
« Gepost op: 9 januari 2015, 20:45:15 »

Offline Lola

 • Schoppen 2
 • *
 • Berichten: 3
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Vrouw
Re: Maharaja Anandbahadoer
« Reactie #1 Gepost op: 21 augustus 2015, 12:37:35 »
Lieve mensen, dit artikel staat bol van de leugens.....
1. het begint al met Shri en Guru en daarna pt. Koeldiepsing.. ..waar zijn deze grade behaald? Bewijs?
Overigens als iemand Shri en Guru is....is hij geen pt. meer en pt. schrijf je met Pt.

2. Verder staat1 zoon en 3 zussen! Leugen! Zijn moeder heeft 1 zoon en 4 dochters gebaard van dezelfde vader overigens!

3. XSP, weet hij wel wat dit betekent? Kan hij dit uberhaupt uitspreken?

Verder heeft elke regel wel een leugen....zoek de verschillen!

Jammer is dat zo'n kwakzalver de naam van een Godin gebruikt om zichzelf en zijn wijf  met goud te beladen. Wat zal de karma verdiensten zijn van zulke mensen! Durf er niet over na te denken. Was het een godin die zei dat zijn wijf een straatteef zou zijn/worden een xxxxx op straat zou zijn? Ik kan het niet geloven maar ik heb het wel gehoord. En als een godin dat zegt dan zal het wel waar zijn dat die vrouw een straatteef is, toch? een godin zou het weten, vooral als het op haar man komt! Dit moet als informatie van hogerhand beschouwd worden, toch?
Ha haha ze noemen haar guru mata! meer op zn plaats is koemata.
en een bedriegende oplichtende zogenaamde guru noemen we kangoeroe.
dus koemata kangoeroe of kangoeroe koemata??? allebei kan he?Shri Guru Anand Ji Maharaj Ji
De Hoogeerwaarde Heer pt. Koeldiepsing Anandbahadoer – Shri Guru Anand Ji Maharaj Ji – zijnde spiritueel leermeester van de Hindoe-religie – werd op 1 december 1970 geboren in Paramaribo te Suriname, als enige zoon en broer van zijn ouders en drie zussen.

Als jong kind was Shri Guru Anand Ji Maharaj Ji uitzonderlijk aangetrokken tot Hindoe tradities, ceremonies en leringen. Shri Guru Anand Ji Maharaj Ji ontplooide een hoog empathisch vermogen (het aanvoelen van gemoedstoestan den van anderen) en bleek tevens een buitenzintuige lijke waarnemingsver mogen (= Extra Sensory Perception) te hebben.

In zijn vijfde levensjaar verscheen Hem “Shri Bhagvati Mata Gauri Ji” (= Godin Shri Parvati Mata Ji). Zij is de wederhelft van de goddelijke persoonlijkhei d Shri Shiv Ji. Shri Parvati Mata Ji symboliseert samen met Shri Shiv Ji de kracht om te creëren en te vernietigen. Shri Parvati Mata Ji is de schone Godin van het huwelijksgeluk . Zij staat symbool voor vruchtbaarheid en de schoonheid van de gehuwde vrouw in haar rol als toegewijde echtgenote en liefdevolle moeder. Shri Parvati Mata Ji is ook de godin van de puurheid en devotie.

Shri Guru Anand Ji Maharaj Ji heeft zijn lichaam, ziel en zaligheid gewijd aan Shri Bhagvati Mata Gauri Ji en versiert zijn lichaam voor de Schone met alle attributen die symbool staan voor de gehuwde hindoe vrouw. Zo golven lange donkere lokken langs zijn levenslustige gezicht, sindhur (rode kleur), kundala’s (= oorbellen) en churiya’s (= armbanden), een saree (= indiaas gewaad) elegant gedrapeerd om het lijf en doen zijn payals (= enkelbanden) telkens weer charmant de aankondiging van zijn komst.

Naast zijn charismatische uitstraling is het vooral de warme persoonlijkhei d van Shri Guru Anand Ji Maharaj Ji die volgelingen aanspreekt. Zijn betoverende glimlach maakt van iedereen een welkome gast. Zijn spirituele levensbeschouw ing nodigt uit om deelgenoot te worden van en tevens een bijdrage te leveren aan de gemeenschap. Anderzijds maakt de inzet en vrijwilligersw erk het al jaren mogelijk dat Shri Guru Anand Ji Maharaj Ji zijn passie vol toewijding kan uitoefenen. In de waardevolle loyaliteit, warme steun en gedrevenheid van zijn volgelingen schuilt niet alleen de inspiratiebron van Shri Guru Anand Ji Maharaj Ji maar ook zijn behoefte en motivatie om steeds verder te gaan.
Vanuit zijn ambt van Priester verzorgt Hij dagelijks uiteenlopende tempeldiensten bij mensen thuis of op locatie. Als wijze Geestelijke geeft Hij zijn devoten persoonlijke raad bij kwesties en verstrekt Hij hun geloof. Als Guru Ji (= spiritueel leermeester) wijst Hij zijn devoten de weg en leert Hij hen al hetgeen wat Hij zelf geleerd heeft.

Met het Hindoeïsme als confessie en Shri Bhagvati Mata Gauri Ji diep in het hart richtte Shri Guru Anand Ji Maharaj Ji in het jaar 2006 Stichting Shri Nanda Devi Mandir op en realiseerde vervolgens in het jaar 2011 de komst van een Hindoe Mandir (= Tempel) te Vlaardingen genaamd “Shri Nanda Devi Mandir”. De aan de schone Godin toegewijde Mandir accommodeert en faciliteert velerlei activiteiten op het gebied van lichamelijke en geestelijk welzijnszorg, spirituele ontwikkeling, alsmede op het gebied van het bevorderen en in stand houden van de Hindoe religie en cultuur. Zij organiseert voornamelijk activiteiten als religieuze diensten, spirituele lezingen en vieringen van Hindoe hoogtijdagen. Devoten komen vanuit heel het land om de lezingen bij te wonen en de feestvreugde te delen.

De Mandir heeft devoten, sympathisanten en belangstellend en in Nederland maar ook in Beligië, de Nederlandse Antillen, Afrika, India en Amerika

Offline Lola

 • Schoppen 2
 • *
 • Berichten: 3
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Vrouw
Re: Maharaja Anandbahadoer
« Reactie #2 Gepost op: 2 september 2015, 22:51:56 »
 :smiley_shithap pens: hi hi hi lekker  :boeiend:

Kaise.nl

Re: Maharaja Anandbahadoer
« Reactie #2 Gepost op: 2 september 2015, 22:51:56 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl:
Welke kleur heeft een banaan?: