collapse

Auteur Topic: The Hague Indian Fair – 20 & 21 september 2014  (gelezen 912 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Bio

  • Schoppen 4
  • *
  • Berichten: 276
  • Strafpunt 0
The Hague Indian Fair – 20 & 21 september 2014
« Gepost op: 10 september 2014, 13:59:49 »
Op zaterdag 20 en zondag 21 september a.s. vindt in het World Forum de The Hague Indian Fair plaats. The Hague Indian Fair wil zijn publiek kennis laten maken met de veelzijdigheid van India. Kunst, cultuur, gezondheid, eten, toerisme en nog veel meer op één Haagse locatie. Een aangenaam samenzijn voor alle leeftijden en culturen in een kleurrijke, verrassende ambiance.

Voor de deelnemers en gasten wil The Hague Indian Fair meer zijn dan een ontmoetingsple k.
 Deze gelegenheid kan uitstekend benut worden om de vele mogelijkheden te verkennen voor handel en samenwerking, uitwisseling van kennis en expertise.

Handelsbetrekk ingen
 The Hague Indian Fair is een nieuw podium voor
 Indiase cultuur maar beoogt zeker ook een impuls te zijn voor handelsbetrekk ingen tussen India en Nederland. Deze betrekkingen bestrijken een breed gebied; van agrarische samenwerking tot culturele uitwisseling. The Hague Indian Fair maakt dit zichtbaar en toegankelijk voor een groot publiek en er zullen optredens zijn van nationale en internationale artiesten.

De populariteit en de warmte van de Indiase cultuur komt sterk tot uiting in de Indiase muziek. In de nu 101-jarige filmindustrie is zang en muziek van essentieel belang.

http://www.indianfair.nl/
https://www.facebook.com/indianfair


Kaise.nl

The Hague Indian Fair – 20 & 21 september 2014
« Gepost op: 10 september 2014, 13:59:49 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: