collapse

Auteur Topic: Bollywood feest van het jaar met een ECHTE bollywood artiest!!  (gelezen 1731 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Royaldesiz

  • Schoppen 2
  • *
  • Berichten: 9
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man


Na de succesvolle Bollywood Reloaded van vorig jaar, is er natuurlijk een Bollywood Reloaded part 2! En dit keer wederom in de beste club van de Randstad, CLUB ECLIPSE.
Op zaterdag 29 maart 2014 komt Manak-E (bekend van oa: Paisa Paisa van de Akshay Kumar film, De Dana Dan) naar Nederland in CLUB ECLIPSE te Rotterdam.

Manak-e is bekend vanwege zijn nummers in verschillende Bollywoodfilms, maar hij is ook een ongekende grootheid in de Bhangra wereld.

Naast Manak-e treedt ook Dark MC op, Dark MC is een van UK's meest populaire artiesten. Hierdoor heeft hij onder andere hits samen met Miss Pooja en J Daghamia.

Khiza behoeft eigenlijk ook geen introductie, hij heeft samengewerkt met verschillende Indiase artiesten en muziek voor hen geproduceerd. Hij komt samen met Soni J. Ze zijn samen voor het eerst te bewonderen in Nederland.

Op het grootste Bollywood Desi feest van Nederland mag natuurlijk de No. 1 Desi artiest van Nederland, Xagar Malik niet ontbreken. Xagar bracht onlangs zijn nieuwe nummer ĎTere Biní uit. Verder zijn van de partij zijn Sajjad (BelgiŽ) en de beste Bhangra groep van de Benelux Jhalik Punjab Di.

Om het beste van Bollywood te laten horen komt DJ Jay uit de UK overvliegen. Hij zal worden gesteund door Dj Jay uit Nederland !! & Dj Prako (the most wanted), Dj Zunils, Dj Jerrel, Dj E-schocksz en Dj Maraja (BelgiŽ).

Kortom het wordt een onvergetelijke avond, een avond vol Bollywood, Hindi, Bhangra, Pop, Fusion en nog veel meer.


Tickets
Voorverkoop online @ Royaldesiz.nl a Ä 15,50
Let op tot 23 maart ook Ladytickets verkrijgbaar (2 ladies on one ticket)

Den Haag: Govinda Videotheek , KMI en Chicken Spot Aakash Videotheek
Amsterdam: Naseeb Videotheek

VIP
Als VIP heb je toegang tot de exclusieve VIP lounge en natuurlijk meet & greet met alle artiesten.
Check www.royaldesiz .nl voor meer informatie.

Wees er snel bij en koop je kaartje want dit wil je toch niet missen!!!

Kaise.nl


 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: