collapse

Auteur Topic: 'Narsingh traint dinsdag bij PSV'  (gelezen 1018 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
'Narsingh traint dinsdag bij PSV'
« Gepost op: 16 juli 2012, 10:20:39 »
EINDHOVEN -  PSV-trainer Dick Advocaat verwacht dat Luciano Narsingh dinsdag voor het eerst op het trainingsveld staat. Doordat SC Heerenveen het bod van ruim vier miljoen euro op Narsingh heeft geaccepteerd en de medische keuring vlekkeloos verliep, staat niets een overgang van de aanvaller naar Eindhoven club nog in de weg.

„Dit is een hele goede zaak voor PSV”, aldus Advocaat. „Narsingh is 21 jaar en zit niet voor niets bij de selectie van het Nederlands elftal. Hij heeft het vorig seizoen uitstekend gedaan bij Heerenveen. Nu gaan we kijken of hij hier een hoger niveau ook aankan. Hij zal zich net als iedereen moeten bewijzen.”

Advocaat gaf toe dat hij een paar weken geleden al heeft gesproken met Narsingh. „Toen heb ik alleen tegen hem gezegd dat hij de goede keus moest maken”, grijnsde de Hagenaar. „Narsingh kon naar Ajax en PSV. Dan is het een compliment dat hij voor ons heeft gekozen.”

Kaise.nl

'Narsingh traint dinsdag bij PSV'
« Gepost op: 16 juli 2012, 10:20:39 »

Ryshano

  • Gast
Re: 'Narsingh traint dinsdag bij PSV'
« Reactie #1 Gepost op: 16 juli 2012, 14:12:39 »

Zowel PSV als sc Heerenveen moet het nieuws nog bevestigen, maar volgens Voetbal International is de overstap van Luciano Narsingh naar PSV dan eindelijk helemaal rond. Het medium meldt dat de snelle buitenspeler van Heerenveen zijn krabbel heeft gezet onder een verbintenis van vijf seizoenen, waarmee hij tot medio 2017 vastligt.

Daarmee komt na wekenlange speculaties een einde aan een langdradige transfersoap. De beide clubs kwamen zondag al tot een akkoord, waarmee PSV concurrent Ajax te vlug af was. Narsingh beschikte over een aflopende verbintenis en brengt in Friesland 4,1 miljoen euro in het laatje.

Ajax zou het niet toereikende bod op het laatste moment hebben verhoogd, maar dat mocht niet meer baten. De onderhandeling en tussen Heerenveen en PSV waren al in volle gang en Narsingh zelf richtte zijn vizier al op een tijdperk in Eindhoven. "PSV ging vol voor mij, dat voelde ik", zei de geboren Amsterdammer maandagochtend in het Eindhovens Dagblad.


Kaise.nl

Re: 'Narsingh traint dinsdag bij PSV'
« Reactie #1 Gepost op: 16 juli 2012, 14:12:39 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: