collapse

Auteur Topic: 'Eriksen praat met Man United, Ajax zet zinnen op prijzige Maher'  (gelezen 959 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
Volgens Sport1 heeft Ajax zijn zinnen gezet op Adam Maher. De getalenteerde AZ'er moet in Amsterdam de opvolger worden van Christian Eriksen, mocht de Deense middenvelder in juli of augustus verkocht worden. Eriksen zou in gesprek zijn met Manchester United, dat nog een of twee nieuwe spelers wil halen gedurende de transfermaande n.

Maher werd, nadat hij vorige maand aangaf bezig te zijn met 'een mooie club', al nadrukkelijk in verband gebracht met PSV. In juni kwam naar buiten dat de Eindhovenaren heel graag zaken zouden willen doen met AZ om de neo-international over te nemen. Gertjan Verbeek achtte het toen nog erg onwaarschijnli jk dat Maher inderdaad weg zou gaan. “Ajax gaat hem niet halen en PSV kan hem niet betalen. Dat zijn bovendien concurrenten van ons en die zullen diep in de buidel moeten tasten”, zei de trainer toen.

Het werd sindsdien wat rustiger rond Maher, maar het zou nu toch snel kunnen gaan. Mocht Eriksen daadwerkelijk in onderhandeling zijn met United, dan wil Ajax snel toeslaan en Maher als zijn opvolger naar de hoofdstad halen. De kampioen moet dan wel grif betalen, want AZ mikt op een transfersom van om en nabij de twaalf miljoen euro. Voor Eriksen hoopt men zelf een bedrag van 22 miljoen euro te incasseren.

Maher is niet de eerste AZ'er met wie Ajax in verband wordt gebracht. De Alkmaarse club verkocht de laatste jaren Demy de Zeeuw, Mounir El Hamdaoui en Kolbeinn Sigthórsson reeds aan de provinciegenoo t en de laatste tijd zijn ook Simon Poulsen, Nick Viergever en Niklas Moisander al met de 31-voudig landskampioen gekoppeld.

Kaise.nl


Ryshano

  • Gast
Re: 'Eriksen praat met Man United, Ajax zet zinnen op prijzige Maher'
« Reactie #1 Gepost op: 14 juli 2012, 13:39:13 »
Vrijdag werd Christian Eriksen nadrukkelijk in verband gebracht met Manchester United, maar hij gaat niet solo weg naar Engeland. The Red Devils zien namelijk ook wel heil in de komst van Eriksens landgenoot Viktor Fischer, die er in de voorbereiding nog niet in slaagt Frank de Boer erg te overtuigen.
Voor de twee Denen samen zou United 28 miljoen euro willen neertellen: 22 voor Eriksen en zes voor Fisher.


Kaise.nl

Re: 'Eriksen praat met Man United, Ajax zet zinnen op prijzige Maher'
« Reactie #1 Gepost op: 14 juli 2012, 13:39:13 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: