collapse

Auteur Topic: HTC One X wint Graham Award voor beste toestel van 2012  (gelezen 897 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Soldier

  • Schoppen 7
  • *
  • Berichten: 2615
  • Strafpunt 4
  • Geslacht: Man
HTC One X wint Graham Award voor beste toestel van 2012
« Gepost op: 2 juli 2012, 16:40:17 »
Mark Moons en zijn crew kunnen weer een prijs aan de muur hangen van het HTC-kantoor in Nederland. Gisteren is bekend geworden dat het vlaggenschipmo del van HTC, de One X, de Graham Award voor de beste telefoon van 2012 heeft gewonnen. De HTC One V die in dezelfde modellenserie uitkomt werd bovendien uitgeroepen tot ‘Best Feature Phone 2012. Twee successen die HTC wel kan gebruiken nadat de One X de laatste weken niet echt positief in het nieuws was.

Graham Awards
Op kasteel Neyenrode was het gisteren voor de vierde keer tijd om de Graham Awards uit te reiken. Deze awards zijn vernoemd naar de uitvinder van de telefoon  en worden sinds 2008 uitgereikt door het telecomblad Connexie en Telegraaf Media.  Via het Internet hadden 6000 mensen hun stem uitgebracht op hun favoriete telefoon en daarnaast heeft een vakjury bestaande uit experts en journalisten haar stem uitgebracht.

Er was niet alleen succes voor HTC op de awarduitreikin g want ook Samsung ging met een beeldje naar huis. De Samsung Galaxy Beam ontving de De Graham Telecom Award voor de Best Product Innovation. De Beam kregen we afgelopen februari op de Mobile World Congress in Barcelona voor het eerst te zien en het bijzondere van dit toestel is de ingebouwde projector waar je een projectie mee op de muur kan maken. Verder heeft de Galaxy Beam weinig bijzonderheden wat betreft specificaties. Echt heel erg innovatief kunnen we het toestel niet noemen, aangezien Samsung een paar jaar terug ook al een Samsung Beam, inderdaad ook met projector, heeft uitgebracht.

Het is ook wel wat vreemd dat de HTC One V is verkozen tot beste feature phone, aangezien de omschrijving van zo’n toestel is: een telefoon die niet als smartphone wordt gezien, maar wel meer mogelijkheden biedt dan een standaard mobiele telefoon. De HTC One V met Android 4.0 is toch écht wel een smartphone.

Winnaars
Om compleet te zijn hebben we de winnaars van de Awards nog even op een rij gezet.

Mobile Phone Awards

Best Smartphone HTC One X
Best Feature Phone HTC One V
Best Product Innovation Samsung Galaxy Beam
Retail Awards

Best Telecom Retailer 2012 was de KPN
Beste Telecom Retailer Personeel was Vodafone
Beste Telecom E-tailer was The Phonehouse

Kaise.nl

HTC One X wint Graham Award voor beste toestel van 2012
« Gepost op: 2 juli 2012, 16:40:17 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: