collapse

Auteur Topic: Viva Italia! Pinksterzondag 27 mei op het TT Circuit Assen  (gelezen 1526 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline m_rafi

 • Schoppen Koning
 • *
 • Berichten: 8028
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Ai Dames en Heren,

Die van exotische italiaanse auto's houden!!!

Viva Italia! Pinksterzondag 27 mei op het TT Circuit Assen PLACE O BE!

SEE YOU MAYBE  IN ASSEN!!

Alle info:

http://www.viva-italia.nl/nl/home/show/262

Laterzz
FEELINGS
WEBSITE : http://feelings-band.nl

REAL II REAL
real-2-real@hotmail.com
(zangeres gezocht)

Kaise.nl


Offline m_rafi

 • Schoppen Koning
 • *
 • Berichten: 8028
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Viva Italia! Pinksterzondag 27 mei op het TT Circuit Assen
« Reactie #1 Gepost op: 16 mei 2012, 01:37:48 »
Programma Overzicht
Tijdens Viva Italia! kunt u genieten van de volgende activiteiten:


Meguair’s  Concorso Italiano
Hier kunnen in diverse klasses deelnemers naar huis kunnen gaan met bekers in dit toekomstige prestigieuze concours, waarbij natuurlijk enkele ervaren juryleden de bolides zullen beoordelen. De jury staat onder leiding van beedigd taxateur Dennis Rietveld.

Strada Ferrari en Via Maserati!
Een gedeelte van de rechterpaddock staat in het teken van de meest spectaculaire exoten. Ook zie je deze bijzondere wagens in actie op het circuit en worden de exclusiefste exemplaren in de spotlights gezet op het hoofdpodium. Een prachtig gezicht, die u als bezoeker helemaal in Italiaanse sferen brengt. In een van de pitboxen treft u bovendien de vermaarde Duitse Ferrari tuner Novitec Rosso aan met een bijzondere knalgele Ferrari 458 Coupé.Piazza Lamborghini
Dankzij de inspanningen van de Lamborghini Club Nederland komen uit binnen- en buitenland de meest bijzondere modellen van het exclusieve merk Lamborghini naar Viva Italia! om er een grandioos Italiaans feest van te maken. Buon divertimento!

Recaro Track Time (Vrij Rijden)
Een leuke manier om je auto of het circuit te leren kennen is het programma onderdeel Recaro Track Time (Vrij Rijden), waarbij we twee soorten sessies onderscheiden; Toerklasse en Sportklasse. Voor slechts €40,- (in de voorverkoop, ter plaatse €45,-) kun je 20 minuten rijden op het circuit, ongeacht de klasse.
TOERKLASSE: Nagenoeg standaard straatauto’s, geen race auto’s met slicks e.d. Eén passagier toegestaan. Helmplicht.
SPORTKLASSE; Bedoeld voor ervaren rijders met veel circuitervarin g, in race- of straatauto’s met speciale circuitprepara tie, zoals slicks, rolkooi. Geen cabrio (ongeacht softtop of hardtop) toegestaan, wel auto’s met af fabriek een rolbeugel. Helmplicht, geen passagier toegestaan.

Bij Recaro Track Time gaat het dus om 'beleving'en ondanks dat het met 'racen' beslist niets te maken heeft, is het rijden op een circuit is nooit helemaal zonder risico. Maximum aantal deelnemers per sessie is 60 bij de Toerklasse en 40 bij de Sportklasse. Langs de baan kijken marhalls toe op de deelnemers. Indien nodig wordt gebruik gemaakt van vlagsignalen.Demoruns
Op het circuit vinden uiteraard de gehele dag diverse spectaculaire demonstraties op het gebied van Italiaanse motorsport en exclusieve auto's plaats. Ook op de tribunes gaat het goed toeven worden, aangezien u hier een zeer goed uitzicht op het circuit heeft.
 
Piazza Affari (bedrijvenmarkt)
Op de Italiaans georiënteerde bedrijvenmarkt kunnen liefhebbers terecht voor accessoires, kleding, en natuurlijk lifestyle. Met lege handen huiswaarts keren is er dan natuurlijk niet bij. Veel specialisten bieden hier hun producten aan, waardoor de kans groot is dat je iets vind waar je normaal lang naar moet zoeken. Natuurlijk worden hier ook de nieuwste en snelste automodellen op de paddock gepresenteerd. Middels de diverse workshops beleven bezoekers de laatste ontwikkelingen op diverse gebieden in het echt en van dichtbij.Clubpaddock
De (inter)nationale clubs gericht op Italiaanse auto's presenteren zichzelf en hun auto's op de paddock op toegankelijke wijze aan het publiek. Tijdens de clubparade laten de clubleden op het circuit zien waartoe hun auto's toe in staat zijn. Spektakel gegarandeerd! Dit jaar komt er een recordaantal auto's uit de clubs, nog nooit kwamen bijna 2000 clubauto's naar het TT Circuit!

Vrij Rijden voor Italiaanse motoren
De Ducati Olanda Club vult het motorische deel van Viva italia in en gaan 2 sessies inplannen voor "vrij rijden". Dit gaat door middel van zeer geoefende circuitrijders die als voorrijders de baan op gaan en zo de orde op de baan houden en bovendien een mogelijkheid te bieden voor de rijders om ook nog enkele dingen te leren met betrekking tot de te rijden lijnen, rempunten e.d. De twee sessies zijn als volgt ingedeeld:
-beginnersessie rondetijden tussen de 2:30 en 2:45
-gevorderden groep rondetijden tussen de 2:15 en 2:30

We sluiten het motorgedeelte af met een demonstratie van licentierijder s om het publiek te laten zien hoe spannend motorraces kunnen zijn. Meedoen kan met iedere Italiaanse motorfiets, mits voorzien van zogeheten DB-killers of een standaard uitlaat. Je hoeft niet lid te zijn van de Ducati Olanda Club om mee te kunnen doen. Aanmelden kan via info@doc-nl.org

Terug van weggeweest: Meerijden met een Coureur
Dit jaar is het programmaonder deel Meerijden met een Coureur op veler verzoek weer terug op het programma. Je kunt tijdens dit evenement weer meerijden in snelle, sportieve auto's van Italiaanse makelij, waaronder enkele dikke Lambo's, Maserati's en Ferrari's. De kosten bedragen €25,- en de tickets zijn verkrijgbaar in de webshop zolang de voorraad strekt. Let wel: je bent verplicht in te stappen in de eerstkomende bolide die voor je stopt in de pitlane. Er is geen mogelijkheid om een voorkeur op te geven voor een type auto. We zorgen ervoor dat er tal van exclusieve bolides klaar staan!
FEELINGS
WEBSITE : http://feelings-band.nl

REAL II REAL
real-2-real@hotmail.com
(zangeres gezocht)

Offline m_rafi

 • Schoppen Koning
 • *
 • Berichten: 8028
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Viva Italia! Pinksterzondag 27 mei op het TT Circuit Assen
« Reactie #2 Gepost op: 16 mei 2012, 01:39:12 »
TijdenOpenings tijden van Viva Italia 2012

Openingstijden voor bezoekers:
Viva Italia is geopend vanaf 10.00 - 18.00 uur

Openingstijden voor clubs, bedrijven en deelnemers:
Viva Italia is geopend vanaf 08.00 - 18.00 uur

TIJDSCHEMA CIRCUITPROGRAM MA

11.00 – 11.20 uur                Vrij Rijden Sportief 1

11.25 – 11.50 uur                Maserati Club Holland Showblok (MC)


11.55 – 12.25 uur                Ferrari Showblok 1 (MC)

 

12.30 – 12.50 uur                Alfaforum/ Alfa 145/146 Club Vrij Rijden

 

12.55 – 13.25 uur                Lamborghini Showblok (MC)

 

13.30 – 13.50 uur                SCARB Vrij Rijden

 

13.55 – 14.20 uur                Vrij Rijden Toer 1

 

14.30 – 15.30 uur                Italiaanse Motoren Vrij Rijden & Showblok

 

15.40 – 16.05 uur                Ferrari Showblok 2 (MC)

 

16.10 – 16.35 uur                Lamborghini Showblok 2 (MC)

 

16.40 – 17.00 uur                Vrij Rijden Sportief  2 (MC)

 

17.05 – 17.25 uur                Vrij Rijden Toer 2

 
Het onderdeel Meerijden met een Coureur vindt plaats in de blokken met (MC) erachter
FEELINGS
WEBSITE : http://feelings-band.nl

REAL II REAL
real-2-real@hotmail.com
(zangeres gezocht)

Kaise.nl

Re: Viva Italia! Pinksterzondag 27 mei op het TT Circuit Assen
« Reactie #2 Gepost op: 16 mei 2012, 01:39:12 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: