collapse

Auteur Topic: Virusmelding bij starten kaise.nl?  (gelezen 2093 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

koekebakker

  • Gast
Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Gepost op: 8 maart 2012, 23:07:37 »
wie heeft dit ook? Ik zie een melding , hier klopt iets net en dan met een stopbord erbij .... ? Is er een virus ofzo?

Kaise.nl

Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Gepost op: 8 maart 2012, 23:07:37 »

Offline GOVINDA

  • Schoppen 6
  • *
  • Berichten: 1338
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #1 Gepost op: 8 maart 2012, 23:36:11 »
jah ik gaat om malware ofzo,
gewoon genegeerd, maar het kan schadelijk zijn op je Pc of Laptop.

koekebakker

  • Gast
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #2 Gepost op: 8 maart 2012, 23:48:18 »
vaag man , hoe komt al die shit hier dan naartoe joh en dewanand die mailde me in paniek al dat hij d8 dat hij van de site gekicked was hahaha .... tis een aardige vent eigenlijk hoor.

Offline Iph0ne

  • Schoppen 3
  • *
  • Berichten: 195
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man
  • There Is No Fate, But What We Make
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #3 Gepost op: 8 maart 2012, 23:55:10 »
start je kaise op in een tab of session??
bv
forum.kaise.nl/index.php/board,27.0.html

dan komt het omdat kaise.nl je eigenlijk dost met ping request

koekebakker

  • Gast
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #4 Gepost op: 8 maart 2012, 23:56:20 »
start je kaise op in een tab of session??
bv
forum.kaise.nl/index.php/board,27.0.html

dan komt het omdat kaise.nl je eigenlijk dost met ping request

gewoon in me google chrome browser dus ik denk met session?

Offline Adi Shankar

  • Schoppen 8
  • *
  • Berichten: 3135
  • Strafpunt 8
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #5 Gepost op: 9 maart 2012, 10:50:29 »
Ik gebruik firefox en ook ik krijg de zelfde melding.
Leg eens uit Iphone wat dat betekend ik ben niet zo bekend met computer terminologie.

Offline Iph0ne

  • Schoppen 3
  • *
  • Berichten: 195
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man
  • There Is No Fate, But What We Make
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #6 Gepost op: 9 maart 2012, 11:39:59 »
ik gebruik ook firefox ik heb het ook elke keer, is kaise.nl/smf/.. fout, die laadt meerdere dingen

dus je ip vraagt die bestanden aan jij krijgt het maar dan 2x dubbel, jou browser ziet het als een aantal en dan krijg je die melding,

een van de personen die access heeft op het forum ftp, zou dit moeten kunnen fixen in de config.php

koekebakker

  • Gast
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #7 Gepost op: 9 maart 2012, 13:16:26 »
aha vandaag weer 2x gehad , beter fixt kaise het ff want het moedigt niet aan om de site alsnog te bezoeken na zo een melding.

Offline ViNoD

  • Global Moderator
  • Straight
  • *
  • Berichten: 27921
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man
  • Eat Clean, Train Mean & Get Lean !!
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #8 Gepost op: 9 maart 2012, 13:29:38 »
Shailesh is op de hoogte en redline (admin) kijkt ernaar
Kaise.nl Forum Global Moderator |E-mail: vinod@kaise.nl

Gadverredamme

  • Gast
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #9 Gepost op: 9 maart 2012, 13:31:58 »
Met firefox wel...
Met chrome nie...

M'n djokkie knelt... manggggg!! :smile010:

Gadverredamme

  • Gast
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #10 Gepost op: 9 maart 2012, 13:35:01 »
O... ook met chrome nu...
Jeetje.. ik ben weg
Toedelssssssss sss

koekebakker

  • Gast
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #11 Gepost op: 9 maart 2012, 15:20:31 »
Met firefox wel...
Met chrome nie...

M'n djokkie knelt... manggggg!! :smile010:

met chrome krijg je die melding ook.

Offline Iph0ne

  • Schoppen 3
  • *
  • Berichten: 195
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man
  • There Is No Fate, But What We Make
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #12 Gepost op: 10 maart 2012, 02:30:30 »
hoe kunnen jullie G00gle chr0me gebruike xD

koekebakker

  • Gast
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #13 Gepost op: 10 maart 2012, 15:02:59 »
hoe kunnen jullie G00gle chr0me gebruike xD

ik vind het een snelle en goede browser met weinig tierelantijntj es en andere rotzooi , gewoon snel ,netjes en overzichtelijk .

Offline Iph0ne

  • Schoppen 3
  • *
  • Berichten: 195
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man
  • There Is No Fate, But What We Make
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #14 Gepost op: 10 maart 2012, 15:28:02 »
ahaaa vandaar
ik vind die rotzooi in firefox juist goed :p

koekebakker

  • Gast
Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #15 Gepost op: 10 maart 2012, 15:47:39 »
ahaaa vandaar
ik vind die rotzooi in firefox juist goed :p

ja firefox is ook goed meer opties/plugins enz , maar ik gebruik die dingen allemaal niet.

Kaise.nl

Re: Virusmelding bij starten kaise.nl?
« Reactie #15 Gepost op: 10 maart 2012, 15:47:39 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: