collapse

Auteur Topic: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5  (gelezen 17260 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten

De eerste trailer van Grand Theft Auto V toont onder meer de locaties Los Santos van GTA: San Andreas en Vinewood, de GTA-variant van Hollywood. Rockstar gaf de beelden vrij via zijn officiële website.


Het hoofdpersonage van GTA V is van plan om een nieuw leven te beginnen en spreekt over een rustig bestaan als vader voor zijn kinderen. Later is hij echter te zien terwijl hij met twee anderen een gebouw binnenstormt, met een wapen in zijn hand. Mogelijk gaat het om Tommy Vercetti, die de hoofdrol in Vice City op zich nam. Sommige mensen denken dat het Toni Cipriani betreft, een gangster uit Grand Theft Auto III en de hoofdrolspeler in Grand Theft Auto: Liberty City Stories.

Het nummer onder de trailer is Ogden's Nut Gone Flake van Small Faces, een nummer uit de jaren '60. Deze band had bedacht dat, als marihuana ooit legaal zou worden, het de naam Ogden's Nut Gone Flake zou gaan dragen


Grand Theft Auto V - Trailer http://www.gamer.nl/nieuws/162872/grand-theft-auto-v-keert-terug-naar-los-santos


Grand Theft Auto V  analyseren http://www.psx-sense.nl/69539/de-stad-van-gta-v-is-bekend-tijd-om-te-analyseren/

Eindelijk is er wat bekend! GTA5 komt er dus toch aan! Zoals in de aankondiging staat op RockstarGames. com

Kaise.nl


Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #1 Gepost op: 3 november 2011, 01:09:36 »
http://games.blog.nl/xbox360/2011/11/02/kijk-dit-eerste-trailer-grand-theft-auto-5

Ontwikkelaar Rockstar onthult de eerste trailer van hun Grand Theft Auto 5. Tegenvallen doet deze serie eigenlijk nooit, maar toch is het altijd weer een spannend moment. In welke stad en in welk jaar zou het zich deze keer afspelen? Is Rockstar er weer in geslaagd een unieke invalshoek te vinden? En hoe zit het met het gerucht dat de hoofdrolspeler een vrouw zou zijn? Dit zijn de details die mij opvielen:

•V speelt zich opnieuw af in San Andreas – de fictieve staat die is gebaseerd op de westkust van Amerika.
•De economische crisis heeft ook toegeslagen in Grand Theft Auto. Winkels gaan failliet, huizen worden in beslag genomen en onder een viaduct verrijst een tentenkamp. Wordt GTA V dan het eerste spel waarin gamers wraak mogen nemen op hebzuchtige bankiers?
•Aan zijn stem te horen is de hoofdrolspeler geen vrouw, maar de trailer maakt ook niet duidelijk wie hij dan wel is. De brave huisvader in de Bill Cosby sweater? Eén van de overvallers in het blauwe bestelbusje? De boze zakenman die uitkijkt over de stad? Rockstar houdt ons nog even in spanning.
•En heeft hij echt al kinderen, of bedoelt de voice-over alleen dat hij naar Los Santos is verhuisd om een gezin te stichten? Een gelukkig getrouwde hoofdrolspeler zou wat mij betreft een interessante afwisseling zijn.
•Jetski’s! Vliegtuigen! Straaljagers! Zeppelins! Het lijkt erop dat Grand Theft Auto na het relatief brave GTA IV eindelijk weer een paar maffe voertuigen bevat.
•Aan het begin van de trailer (0:06) is te zien hoe iemand zijn hond uitlaat op het strand. De eerste GTA met huisdieren? Ik ging er altijd vanuit dat Rockstar expres geen dieren en kleine kinderen in hun spel stopte omdat het er zo akelig uit zou zien als die worden neergeschoten of aangereden. Als er echt honden in het spel zitten, ben ik beniewd hoe GTA V dat oplost.

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #2 Gepost op: 3 november 2011, 15:24:07 »

Grand Theft Auto V is de grootste en meest ambitieuze GTA-game die Rockstar Games ooit gemaakt heeft. Dat schrijft de ontwikkelaar in een persbericht dat woensdag is uitgestuurd.


De game draait om de jacht op geld in de GTA-versie van het hedendaagse Californië. Buiten de stad Los Santos (gebaseerd op Los Angeles) speelt de game zich af in de omliggende heuvels, het strand en Vinewood (Hollywood). De game biedt "een dappere nieuwe richting op het gebied van vrijheid in een open wereld, verhaalvertell ing, missies en online multiplayer", zo schrijft de ontwikkelaar.

"Grand Theft Auto V is een radicale heruitvinding van het Grand Theft Auto-universum. We zijn extreem enthousiast om onze nieuwe visie met onze fans te delen", zo schrijft Sam Houser, oprichter van Rockstar Games. Wanneer de game uitkomt en voor welke platformen, houdt de ontwikkelaar nog voor zich. Gisteren verscheen de eerste trailer van de game.

http://www.gamer.nl/nieuws/163334/rockstar-gta-v-is-grootste-gta-ooit

Rockstar bevestigt officieel Los Santos-setting voor GTA V
Grand Theft Auto V speelt zich officieel af in Los Santos. Dat heeft ontwikkelaar Rockstar vandaag bekend gemaakt.

Los Santos is in de Grand Theft Auto-reeks een fictieve stad, bekend van uitbreiding San Andreas. De stad is geïnspireerd door Los Angeles, gelegen aan de westkust van de Verenigde Staten. Los Santos is Spaans voor 'de heiligen', een woordspeling op Los Angeles dat 'de Engelen' betekent.

Los Santos is in Grand Theft Auto V van een grote schoonmaak voorzien. Zo speelt het spel volgens Rockstar zich af in de heuvels, op het strand en natuurlijk in Hollywood (ofwel Vinewood). Wel gaat de stad ook nu weer ten onder aan drugs en bendeoorlogen.

Sam Houser, oprichter van Rockstar, meldt dat Grand Theft Auto V een wedergeboorte van de serie betekent. "We zijn erg enthousiast om onze visie van dit nieuwe deel met de fans te delen", aldus Houser. Die visie houdt onder meer de terugkeer van de multiplayermod us in, maar daar zijn vooralsnog weinig woorden over gerept.

Gisteren verscheen de eerste trailer van Grand Theft Auto V. Mocht je hem gemist hebben of gewoon nogmaals willen zien dan kun je deze hieronder bekijken.

http://www.xgn.nl/pc/nieuws/31652/rockstar-bevestigt-officieel-los-santos-setting-voor-gta-v/


Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #3 Gepost op: 3 november 2011, 15:29:20 »
'GTA V ligt binnen enkele maanden al in de winkelrekken'

Gisteren zagen we de eerste trailer van Grand Theft Auto V. Mensen begonnen te juichen en wenen van geluk. Het mag duidelijk zijn, Grand Theft Auto is een fenomeen. Ook analisten gaan dan ook veel discussiëren over de game. Dit gaat dan meestal over de verkoopcijfers en de mogelijk releasedatum.
Zo denkt de beroemde analist Michal Pachter dat we de game in juni 2012 al gaan zien.


Mike Hickey van de National Alliance Capital markets is akkoord met Pachter en denkt dat de game ook rond die tijd zal uitkomen. Hij denkt dit vooral, omdat de marketing periode perfect zou zijn voor GTA V.

Het kan dus goed zijn dat we binnen enkele maanden GTA V reeds in onze PS3 kunnen stoppen.

http://ps3life.nl/nieuws/10981-gta-v-ligt-binnen-enkele-maanden-al-in-de-winkelrekken/


Geen Las Venturas en San Fierro in GTA V
Rockstar heeft middels een persbericht bekendgemaakt dat Grand Theft Auto V zich afspeelt in Los Santos (Los Angeles) en de omringende bergen, het platteland en de stranden. Las Venturas en San Fierro uit GTA: San Andreas maken dus geen onderdeel uit van GTA V.

Radicale heruitvinding
Rockstar meldt in het bericht uiteraard dat het erg trots is met de aankondiging van de game. GTA V is volgens Sam Houser, de oprichter van Rockstar, alweer een radicale heruitvinding van de franchise.


Dit keer zijn Las Venturas en San Fierro niet mede het decor, maar alleen Los Santos en omringende omgevingen. Dit betekent echter niet dat de game klein hoeft te zijn; Rockstar spreekt van de grootste en meest ambitieuze game ooit voor de uitgever.

Details
GTA V gaat een nieuwe kant op in vrijheid, het vertellen van een verhaal, missie-gebaseerde gameplay en multiplayer. De game concentreert zich op de jacht naar de almachtige dollar in het huidige Zuid-Californië.

http://www.psonly.nl/nieuws/30337/Geen_Las_Venturas_en_San_Fierro_in_GTA_V/

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #4 Gepost op: 3 november 2011, 15:47:07 »
alle foto's van de trailer.
http://www.xgn.nl/360/screenshots/album/6531/strongafbeeldingen-eerste-trailerstrong-/

Hoop interessante GTA V feiten dankzij trailer

Sinds gisteren is de eerste Grand Theft Auto V te bekijken en ondanks dat deze trailer niet bijzonder lang is, kun je gigantisch veel details uit de trailer halen. Dit soort details zie je wellicht niet direct, maar kunnen desondanks wel een hoop gameplayfeatur es met zich meebrengen.

Hieronder een opsomming van diverse details:

* Er zijn vliegtuigen.
* Er zijn helikopters.
* Je kunt waarschijnlijk huizen kopen, zoals de voice-over zegt dat gedaan te hebben.
* Hoeren zijn weer terug.
* Mount Chilead is weer terug.
* Lange stranden.
* Je kunt de drukte van de stad achter je laten en de natuur in.
* De game lijkt de 'dramatische' lijn aan verhaalvertell ing van GTA IV aan te houden.
* De persoon waarmee je speelt lijkt de criminaliteit achter zich te willen laten.
* De game bevat waterscooters.
* Leuke humor, waterscooters van het bedrijf: 'Speedophile'.
* Je kunt jezelf trainen, afgaande op de gym op 'Venice Beach'.
* Er zijn invloeden van recessie in de game, afgaande op de bedelaar in de trailer.
* Huisdieren komen mogelijk ook voor.
* AI lijkt wat beter te zijn. Iedereen is naast rondlopen ook echt individueel dingen aan het doen.
* De trailer lijkt op de in-game engine te draaien.
* Je speelt waarschijnlijk met iemand die rond de 50 is.
* Op basis van de voice-over lijkt het alsof hij steenrijk is.
* Deze zegt ook dat je kinderen hebt in de game.
* Je kunt dronken worden.

Klinkt allemaal erg interessant en de komende dagen zullen er ongetwijfeld meer details gaan volgen

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #5 Gepost op: 3 november 2011, 19:50:13 »
Gelekte informatie rondom GTA V
Gerucht - Gisteren verscheen dan eindelijk de trailer van Grand Theft Auto V. Veel informatie was er niet uit te halen, maar een bron beweert een hoop inside informatie te hebben.

Een anonieme gebruiker op het populaire forum 4chan liet in een post weten goed bevriend te zijn met enkele bronnen binnen Rockstar Games. De bron zou dan ook informatie hebben. Echter totdat Rockstar Games de informatie bevestigt, bestempelen wij het voorlopig nog als geruchten. Let op, er kunnen spoilers tussen zitten:

•Je speelt als Adrian, een Latijns-Amerikaanse man.
•Het spel speelt zich af in San Andreas, 2012. Regelmatig komen dan ook het einde van de wereld en de Maya's aan bod.
•Het spel begint in Los Santos, waar jij in elkaar gebeukt wordt door een rivaliserende bende.
•Het spel draait om geld dat met een grote drugsdeal gemoeid zou zijn. De drugs wordt verscheept naar San Andreas. De bron wil niet te veel hierover verklappen.
•Er zit een aantal multiplayer modi in het spel. Zo zijn er een aantal nieuwe game modi, een co-op verhaal en kun je op de consoles met 32 mensen tegen elkaar spelen, en op de PC zelfs met 64 man. De PC-versie krijgt daarnaast dedicated servers.
•Alle steden uit Grand Theft Auto: San Andreas zijn aanwezig, maar dan veel uitgebreider en met meer details.
•Aan het einde van het spel gaat Adrian dood. Daarna kun je spelen als zijn broertje, die al zijn geld heeft geërfd.
•De bendeoorlogen uit San Andreas zijn weer terug.
•De graffiti-tags ook, deze kun je overspuiten met een eigen ontworpen 'piece'.
•Het verhaal gaat verder waar Grand Theft Auto IV ophield. Het is niet bekend of Niko dood is, maar zijn naam komt wel voor in het verhaal.
•In GTA V moet je ook morele keuzes maken. Hierdoor zijn er vier einden mogelijk, twee goede en twee slechte.
•Het coversysteem is weer terug, maar speelt veel beter dan eerst.
•Het leger is weer terug, deze komt achter je aan als je zes sterretjes hebt.
•Er zijn negen radiostations met diverse soorten muziek, van rap tot wat oudere muziek.
•In Grand Theft Auto V kun je weer auto's aanpassen.
•Er zijn meer chickies die je kunt versieren.
•Je kunt weer parachute springen.
•Sommige spelers vinden de cheats het leukste in de game, daarom zijn er weer zogenaamde 'fun'-cheats.
Een hoop informatie, en menig gamer zou hierdoor nog meer smachten naar de game. Helaas is het nog niet bekend wanneer Grand Theft Auto V in de schappen ligt. We houden je op de hoogte.

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #6 Gepost op: 3 november 2011, 21:40:43 »
GTA V grootste GTA ooit en bevat alleen Los Santos

Na de korte aankondiging van vorige week, de trailer van gisteren heeft Rockstar nu ook een officieel persbericht de deur uit gedaan. Hierin melden ze dat Rockstar North volop bezig is met de game en dat de game een radicale heruitvinding van het Grand Theft Auto universum is. Daarnaast staat in het persbericht ook dat de game zich afspeelt in Los Santos en de nabijgelegen gebieden. Denk dan aan bergen, countryside en diverse stranden.

Dat betekent dus dat San Fierro en Las Venturas niet in de game zitten. Rockstar heeft hiervan tot op heden geen melding gemaakt en in de trailer was op 'San Andreas' op de kentekenplaten na weinig van de andere steden te merken. Nu Rockstar de game omschrijft als Los Santos en nabijgelegen gebieden valt te verwachten dat ze geen totale 'remake' van San Andreas doen. Wel is het de grootste en meest ambitieuze Grand Theft Auto game ooit gemaakt, aldus Rockstar


Offline Mister Versace

 • Two pair
 • *
 • Berichten: 17538
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • Mister Versace Entertainment
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #7 Gepost op: 4 november 2011, 13:02:42 »
Ik ben benieuwd! GTA rocks! En de nieuwe Batman is ook erg tranga:)

Offline Nadeem

 • Two pair
 • *
 • Berichten: 15888
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #8 Gepost op: 4 november 2011, 23:47:17 »
Hopelijk kan ik die xxxx's daadwerkelijk pompen.... :a078:

OI!

 • Gast
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #9 Gepost op: 5 november 2011, 19:56:03 »
Hopelijk kan ik die xxxx's daadwerkelijk pompen.... :a078:

Dan moet JIJ wel eerst 18 liter whisky bij ze naar binnen pleuren...

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #10 Gepost op: 26 november 2011, 16:45:01 »
Aantal nieuwe interessante GTA V details

Grand Theft Auto V is in de maak bij Rockstar, dat hebben we wel geweten nadat het internet uit haar voegen barstte toen de aankondiging kwam en vervolgens de trailer. Inmiddels is er een hoop gespeculeerd over deze nieuwe creatie van Rockstar en vandaag kunnen we er een lijst met nieuwe details aan toevoegen.

De website ClickOnline claimt van een insider een hoop nieuwe informatie te hebben ontvangen en deze kun je hieronder vinden:

* GTA V zal ongeveer vier keer groter zijn dan GTA IV
* De gebieden die je kunt betreden zijn: stad, 'platteland', bos en het strand
* Het kost je 15 minuten om van het centrum van de game naar een uithoek te gaan
* De game bevat nieuwe animaties, één van de grote verbeteringen ten opzichte van GTA IV
* Er zijn meer dan 100 belangrijke en minder belangrijke NPC's
* Er zijn geen kinderen in de game te vinden (onder de 18 dan)
* Wel zullen er dieren in de game te vinden zijn
* Spelers kunnen ervoor kiezen vliegtuigen te kapen
* Auto's zullen bijgetankt moeten worden na enige tijd rijden
* Je zult burgers als schild kunnen gebruiken
* Het weer kan de gameplay veranderen
* Sociale minigames zijn verdwenen, maar basketball, gewichtheffen en meer zijn terug
* Deze minigames zijn belangrijk om de stamina van de speler op peil te houden
* Je kunt deelnemen aan ondergrondse kooigevechten en armworstelen
* Je kunt zelf wapens maken
* Je kunt jezelf in gebouwen opsluiten door ingangen te blokkeren
* Politie zal traangas, aanvalshonden en 'riot' materiaal gebruiken.
* Achtervolginge n zullen nog realistischer zijn
* Wapens bestaan onder andere uit: afstand bestuurbare mijnen, vlammenwerpers, claymores, zwaarden, struikeldraad en bijlen
* Gaandeweg zullen je skills wat betreft autorijden verbeteren
* De game bevat zeer veel gebouwen, waarbij het interieur van veel details is voorzien, denk aan: winkelcentrums, ziekenhuizen en politiebureaus

Klinkt allemaal erg interessant, maar zolang Rockstar Games geen details vrijgeeft zul je dit dus even met een korrel zout moeten nemen.


Offline Don Rajha

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 556
 • Strafpunt 0
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #11 Gepost op: 18 december 2011, 02:52:40 »
Die gast in de trailer (die waarschijnlijk de main character wordt) lijkt op tommy vercetti van vice city. En volgens mij zag ik ook Carl Johnson van San Andreas. Men zegt dat Niko Belic ook in de trailer zit, maar die heb ik zelf niet gespot.

Anywayz ter erg dat het waarschijnlijk nog een jaar gaat duren voordat dit spel uitkomt. :( :(

Offline Adi Shankar

 • Schoppen 8
 • *
 • Berichten: 3135
 • Strafpunt 8
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #12 Gepost op: 20 december 2011, 22:52:48 »
Hier zien jullie alvast de cover van het nieuwe GTA V spel.
Met op de voorkant de twee hoofdrolspeler s: djoer-macharie en shabba


Offline Nadeem

 • Two pair
 • *
 • Berichten: 15888
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #13 Gepost op: 20 december 2011, 22:55:23 »
Hier zien jullie alvast de cover van het nieuwe GTA V spel.
Met op de voorkant de twee hoofdrolspeler s: djoer-macharie en shabba


Zomaar bespot je een geweldige game! Valt me tegen beste TGS, dacht dat je wel iemand was die meer van het discussieren en niet van het bespotten oid.

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #14 Gepost op: 4 januari 2012, 00:24:28 »
GTA V map is 'very big' volgens Rockstar

Naast een aankondiging en één trailer hebben we verder nog maar bar weinig van Grand Theft Auto V gezien en gehoord. Rockstar Games zal naar goede gebruik tot aan de release weinig prijsgeven om zo de hype op te bouwen en de consument echt een ervaring te geven die nieuw is.

Toch sprak Rockstar's Dan Houser onlangs eventjes kort met de Game Informer, aldus NowGamer. Zo werd Houser gevraagd of hij wat kwijt kon over Grand Theft Auto V en San Andreas. Hierop gaf Houser aan dat hij erg voorzichtig moest zijn in het geven van een antwoord, maar hij wilde wel kwijt dat de stad Los Santos is met omliggende gebieden.

Dat is in feite ook hetgeen Rockstar bekend maakte bij de aankondiging, maar Houser voegde hier aan toe dat de map 'very big' is. Dat is de eerste referentie naar de grootte van de wereld. Nu zegt dit nog niet veel, maar het sluit aan bij eerdere berichten dat GTA V de grootste ooit zal worden.GTA V grootste release van 2012 aldus analist

Grand Theft Auto V is zonder twijfels één van de grootste releases van 2012 en hier op de redactie kunnen we allemaal niet wachten op meer nieuws over deze game. Rockstar heeft ons vooralsnog in de spanning gelaten, maar dat weerhoudt een analist er niet van om wat gedurfde uitspraken te doen.

De analist, genaamd Jesse Divnich, noemt GTA V namelijk niet één van de grootste releases van 2012, maar DE grootste van het jaar. De analist is van mening dat Call of Duty het zal verliezen van Rockstar qua verkopen en gezien de populariteit van Call of Duty is dit nogal een gewaagde uitspraak, welke hieronder nog te checken is.

“It goes without saying that GTA V will be one of the year’s biggest releases, but I will take it one step farther and say GTA V will be 2012′s biggest release.”

“Don’t get me wrong, Call of Duty will undoubtedly be huge, as it is every year and it may even grow, but if I had to call what will be a photo finish race, I will go with GTA V.”

Persoonlijk zou ik ook eerder voor Grand Theft Auto V gaan dan voor een nieuwe Call of Duty, maar als we naar de fanbase van Call of Duty kijken kan Divnich het best bij het verkeerde eind hebben.

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #15 Gepost op: 8 januari 2012, 14:55:22 »
Het verschil tussen GTA III en GTA IV is letterlijk enorm!

Eén van de belangrijkste onderdelen bij de ontwikkeling van een nieuwe game is het script. Hierin staan alle belangrijke gebeurtenissen aangaande het verhaal, de dialogen en meer. De games zijn de afgelopen tien jaar enorm gegroeid in verhaalvertell ing en meer persoonlijke invloeden, dus het is niet gek dat een script door de jaren heen steeds uitgebreider is geworden.

Dat geldt ook voor games van Rockstar Games, want op de onderstaande foto zie je links het script van Grand Theft Auto III en rechts het script van Grand Theft Auto IV. Dat is nogal een verschil, niet? Hoeveel pagina's het precies zijn, dat is niet bekend helaas...

http://www.psfocus.nl/2_27806_Het_verschil_tussen_GTA_III_en_GTA_IV_is_letterlijk_enorm.aspx

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #16 Gepost op: 8 januari 2012, 21:15:09 »
Prachtige fan-art van mogelijke hoofdpersonage GTA VVeel weten we nog niet over GTA V, behalve natuurlijk dat die game ongetwijfeld moddervet gaat worden, maar de hoofdpersonage weten we misschien al wel. Dat is namelijk de wat oudere man uit de trailer, we weten dit alleen nog niet zeker. Een vormgever genaamd ‘keyholestyle’ heeft in ieder geval een prachtig stuk fan-art afgeleverd van deze persoon. Het materiaal hieronder is afkomstig van zijn Deviantart-pagina.

Bekijk zijn fan-art hieronder:

http://www.psx-sense.nl/76986/prachtige-fan-art-van-mogelijke-hoofdpersonage-gta-v/

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #17 Gepost op: 18 januari 2012, 22:40:39 »
Analisten verwachten GTA V voor april 2013
Na de aankondiging van Grand Theft Auto V zijn er al diverse analisten geweest die voorspellingen hebben gedaan. Ook nu laten drie analisten hun verwachtingen horen.

Drie analisten, Mike Hickey van het bedrijf National Alliance Capital Markets, Jesse Divnich van Electronic Entertainment Design and Research en tot slot Michael Pachter van Wedbush Morgan Securities, hebben hun verwachtingen rond de veel besproken game Grand Theft Auto V uitgesproken. Hoewel ze niet op de game zelf of de verkoopaantall en ingaan, verwachten alle drie de analisten dat de game nog voor april 2013 in de schappen komt te liggen:

"Het is onwaarschijnli jk dat Take-Two – de uitgever van Grand Theft Auto V – de game gaat uitgeven in dezelfde maand als Max Payne 3. Daarom hebben we onze originele verwachte releasedatum bijgesteld naar de tweede helft van het fiscale jaar van 2013. We verwachten dat Grand Theft Auto V nog in 2012 in de schappen komt te liggen zodat Take-Two één jaar lang promotie kunnen maken," aldus Mike Hickey.
Jesse Divnich denkt ongeveer hetzelfde, maar baseert zijn uitspraken op de aankondiging dat Take-Two nog voor het einde van maart 2013 zijn aandelen wil opkrikken naar een waarde van twee dollar per stuk. Omdat voor elkaar te krijgen zou Grand Theft Auto V voor het einde van maart 2013 in de schappen moeten liggen volgens hem.

Michael Pachter denkt ook dat de game nog in het fiscale jaar van 2013 verschijnt maar een releasedatum durft hij niet te noemen. Dit komt mede door de grote line-up die Take-Two heeft. Deze line-up bevat onder meer Max Payne 3, Borderlands 2 en BioShock Infinite. Wel laat Pachter weten dat hij het jammer zou vinden als Grand Theft Auto V later uitkomt dan Call of Duty: Black Ops 2, dit omdat Call of Duty: Black Ops 2 dan meer "ademruimte heeft".

Helaas blijft het dus nog gissen naar een mogelijke releasedatum. Overigens lijkt de uitspraak van Mike Hickey over een gelijktijdige release met Max Payne 3 erg aannemelijk. We houden je op de hoogte.

Offline Don Rajha

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 556
 • Strafpunt 0
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #18 Gepost op: 19 januari 2012, 17:34:36 »
Ai dat is jammer. Ik denk zelf dat de game begin 2013 uitkomt. Einde van het jaar zou wel vet zijn, maar ik denk niet dat Take Two het gevecht wil aangaan met Activisions Black Ops 2 (of hoe die game ook mag heten)!  Die Max Payne game lijkt me echt niks. Ik heb die bullettime shit nooit echt cool gevonden.  Beter skippen ze die troep!

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #19 Gepost op: 26 januari 2012, 23:45:10 »
In februari meer informatie over GTA V!

Na de aankondiging van Grand Theft Auto V verscheen er een trailer en toen werd het stil. Inmiddels ligt dit alweer enige tijd achter ons en begint de vraag naar nieuwe informatie fors op te lopen. De eerste trailer is inmiddels honderden keren geanalyseerd en de informatie die er uit te halen viel, die is nu wel gevonden.

Het goede nieuws van vandaag is dat we niet al te lang hoeven te wachten op nieuwe informatie over Grand Theft Auto V, want in februari zal Rockstar weer wat informatie vrijgeven. Dit suggereert een mail van de ontwikkelaar aan een fan die vroeg om meer informatie over de platformen waarop deze game gaat verschijnen.

Quote:
Hey...

Thanks for the email, we always appreciate hearing from our fans. While we're glad to hear you are looking forward to Grand Theft Auto V, we have yet to announce any platform information about the game, so I'm afraid we cannot answer your question at this time.

For all future news on Grand Theft Auto V, keep an eye on the Rockstar Newswire in the coming month:

http://www.rockstargames.com/newswire

Cheers,
Rockstar Games
 

We gaan er even vanuit dat we in februari dus meer over Grand Theft Auto V te horen krijgen. Wat het precies zal zijn dat aan informatie vrijgegeven zal worden is afwachten. Het kan een nieuwe trailer zijn, het kunnen screenshots zijn, ook kan het nieuwe informatie zijn of misschien worden de platformen waarop de game verschijnt wel bekend gemaakt.

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #20 Gepost op: 9 april 2012, 18:42:17 »
Grand Theft Auto V in oktober volgens Rockstar North medewerker
Gerucht - Sinds de onthulling van de eerste trailer is het stil rondom Grand Theft Auto V. Wel duiken er geregeld geruchten op. Zo ook dit weekend weer.

Alex O'Dwyer is werkzaam bij Rockstar North als character animator. Op zijn cv was een lijst met games te vinden waar hij aan gewerkt heeft, samen met de releasedatum. Volgens hem zou de nieuwe GTA in oktober 2012 uitkomen.

Inmiddels heeft O'Dwyer zijn complete cv van internet gehaald, maar niet voordat de Amerikaanse website Joystiq een screenshot maakte, die hieronder te zien is.

Of Grand Theft Auto V inderdaad later dit jaar zal uitkomen, is nog afwachten. Eerder ging het gerucht rond dat de game in mei 2013 zou uitkomen. Dit zou een ex-werknemer van Rockstar hebben gezegd. Ook analisten en winkelketens verwachten de game pas volgend jaar. Het is dus nog altijd afwachten op een officiele aankondiging van Rockstar Games.
'
bron http://www.xgn.nl/pc/nieuws/35735/grand-theft-auto-v-in-oktober-volgens-rockstar-north-medewerker/

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #21 Gepost op: 20 april 2012, 19:54:54 »
'GTA 5 verschijnt in december'
16 apr. 2012 19:38 / Gewijzigd 16 apr. 2012 20:48 / Door: Game Solutions / 60 reacties / Bron: InsideGamer

Grand Theft Auto 5 komt in december, zo beweert een freelance designer die niet bij naam genoemd wil worden, tegenover InsideGamer.


Volgens de designer, die werkt aan de multiplayermod us van GTA 5, stond de game aanvankelijk gepland voor oktober, maar is hij onlangs uitgesteld. Een animator die werkzaam is bij ontwikkelaar Rockstar North meldde onlangs op zijn LinkedIn-profiel ook dat de game in oktober komt.

Het is gebruikelijk voor Rockstar om zijn games te plannen voor de herfst, om deze vervolgens uit te stellen tot april of mei. Dit gebeurde met L.A. Noire, Red Dead Redemption, Grand Theft Auto IV en Max Payne 3. Het verschil met Grand Theft Auto 5 is dat er voor die game nog geen releaseperiode openbaar is gecommuniceerd

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #22 Gepost op: 14 mei 2012, 01:11:37 »
Grand Theft Auto V releasedatum uitgelekt door Amazon
 
Online retailer Amazon UK heeft op haar website het profiel van Grand Theft Auto V aangepast en hierdoor beschikt de game opeens over een releasedatum. Volgens de retailer zal de game nog dit jaar in de winkels verschijnen en wel in de maand december. Voor alle duidelijkheid is dit natuurlijk geen officiële bevestiging van de releasedatum.

Het komt meerdere keren per jaar voor, dat retailers met opzet releasedatums toevoegen aan populaire titels, zodat de retailers zelf mee kunnen liften op de populariteit van de games. Wij gaan er dus gemakshalve vanuit, dat dit ook bij Grand Theft Auto V het geval is, want een release in december lijkt ons hoogst onwaarschijnli jk.

Bier

 • Gast
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #23 Gepost op: 15 mei 2012, 13:32:29 »
Word een keer volwassen, spelcomputers zijn voor kinderen.

@Boer

 • Gast
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #24 Gepost op: 16 mei 2012, 08:59:29 »
Word een keer volwassen, spelcomputers zijn voor kinderen.

Hoe verklaar je die 18+ op het hoesje van dat spel dan?

@SkimmelBoer

 • Gast
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #25 Gepost op: 16 mei 2012, 14:10:28 »
Hoe verklaar je die 18+ op het hoesje van dat spel dan?

Jij bent zeker zon type:

http://www.youtube.com/watch?v=ofx1vHsi7Nw&feature=fvst

Offline Mister Versace

 • Two pair
 • *
 • Berichten: 17538
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • Mister Versace Entertainment
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #26 Gepost op: 16 mei 2012, 17:26:39 »
Grand Theft Auto V releasedatum uitgelekt door Amazon
 
Online retailer Amazon UK heeft op haar website het profiel van Grand Theft Auto V aangepast en hierdoor beschikt de game opeens over een releasedatum. Volgens de retailer zal de game nog dit jaar in de winkels verschijnen en wel in de maand december. Voor alle duidelijkheid is dit natuurlijk geen officiële bevestiging van de releasedatum.

Het komt meerdere keren per jaar voor, dat retailers met opzet releasedatums toevoegen aan populaire titels, zodat de retailers zelf mee kunnen liften op de populariteit van de games. Wij gaan er dus gemakshalve vanuit, dat dit ook bij Grand Theft Auto V het geval is, want een release in december lijkt ons hoogst onwaarschijnli jk.

Yup! Die komt zeker in mijn collectie.

Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #27 Gepost op: 4 juni 2012, 16:06:38 »
GTA fansite offline na GTA release date lek?
Gerucht | 4 juni 2012 - 1 van de grootste GTA fansites, GTAforums.com, is offline gegaan na wat het lekken van de release date van GTA V en de datum voor de volgende trailer lijkt te zijn. Volgens de site moet de game eind oktober van dit jaar verschijnen.

Releasedatum en trailer
De releasedatum wordt bevestigd door een CV van de lead vehicle artist van Rockstar North, Jolyon Orme. Orme werkt sinds de ontwikkeling van Vice City bij Rockstar North en noemt oktober 2012 als de releasedatum van Grand Theft Auto V. Zijn CV is in mei nog van een update voorzien, dus de informatie zou behoorlijk actueel zijn. De volgende trailer moet volgens GTAforums.com over ongeveer 2 weken verschijnen.

Plot details
De forum post waarin de releasedate en trailer datum werden genoemd zou ook details bevatten over het verhaal. Helaas lijkt niemand die te hebben gekopieerd voordat de site offline ging. Mocht het waar zijn dat er binnenkort een nieuwe trailer komt, dan zou analist Michael Pachter bijna helemaal gelijk krijgen. Hij voorspelde al eerder een release in oktober, maar zei dat de 1ste info voor de E3 zou komen.

http://www.psonly.nl/nieuws/31846/GTA_fansite_offline_na_GTA_release_date_lek?/

Rajesh (fc kip)

 • Gast
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #28 Gepost op: 8 november 2012, 19:08:42 »

GTA 5 heeft drie speelbare personages

 Grand Theft Auto 5 heeft drie verschillende personages om mee te spelen. Dit maakte tijdschrift Game Informer bekend met de onthulling van zijn nieuwe cover, waarop GTA 5 staat. Een van hen lijkt de man te zijn die centraal stond in de eerste trailer. De cover toont ook nog een andere oudere man, met in het midden een jongere, zwarte hoofdpersoon. Over enkele uren komt er meer informatie van het spel naar buiten, wanneer de digitale versie van Game Informer lanceert. De game zelf komt in de lente van 2013 naar de Playstation 3 en Xbox 360.


Offline DJStyle

 • Schoppen 5
 • *
 • Berichten: 714
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
 • ik ben geen Dj meer dat julie het weeten
Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #29 Gepost op: 11 november 2012, 11:59:11 »GTA V krijgt drie speelbare personagesGrand Theft Auto V krijgt drie speelbare personages en wordt de grootste open wereld die Rockstar ooit heeft gebouwd. Dat blijkt uit de digitale uitgave van Game Informer, waarin de eerste details over de game worden prijsgegeven.Uitgever en ontwikkelaar Rockstar doet in een 18 pagina’s tellende special een groot aantal ontboezemingen over GTA V. Het meest opvallende is wel dat spelers op vrijwel ieder moment in de game kunnen schakelen tussen drie speelbare personages. Voorgaande games uit de serie draaiden altijd om één hoofdpersoon.

Een van de hoofdpersonen, zo blijkt nu, was ook al te zien in de eerste trailer van GTA V. Naast deze man van middelbare leeftijd zal er ook een nog oudere man speelbaar zijn. Tot slot kunnen gamers nog in de huid kruipen van een jonge donkere inwoner van Los Santos.

Los Santos
 


Los Santos is Rockstars interpretatie van Los Angeles en de streek ten zuiden van die stad. De spelwereld wordt groter dan die van GTA IV, GTA: San Andreas en Red Dead Redemption bij elkaar. Zo meldt het Amerikaanse tijdschrift. Spelers kunnen zowel in de stad als daarbuiten tal van locaties verkennen en activiteiten ontdekken.

Omdat er drie verhaallijnen door elkaar lopen, heeft Rockstar naar eigen zeggen wel enkele concessies moeten doen. Zo is ervoor gekozen om enkele bekende randactiviteit te schrappen. Het is bijvoorbeeld niet langer mogelijk om te daten met vrouwen.

Wel zal het weer mogelijk zijn om bijvoorbeeld comedy clubs te bezoeken, kleding te kopen en verschillende minigames te spelen. Daarnaast wordt het voor het eerst mogelijk om ook de zee te verkennen, wanneer de speler in de game de juiste duikuitrusting weet te bemachtigen.

Samenwerken

De drie personages zullen in de game ook samenwerken, en uit het artikel van Game Informer blijkt dat spelers zelfs tijdens sommige missies van personage kunnen wisselen. De drie karakters zullen ook een grotere persoonlijke ontwikkeling doormaken dan de personages in voorgaande Grand Theft Auto-games.

Rockstar gaf eind 2011 de eerste trailer van GTA V vrij, en had tot deze week niets meer losgelaten over de opvolger van het succesvolle GTA IV. Op 14 november krijgen gamers waarschijnlijk de eerste gameplay beelden te zien, dan zal namelijk de tweede trailer van GTA V worden vrijgegeven.

Kaise.nl

Re: eindelijk bekend is dat de Geweldige GTA serie weer doorgaat GTA 5
« Reactie #29 Gepost op: 11 november 2012, 11:59:11 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: