collapse

Auteur Topic: MY big fat Gypsy wedding  (gelezen 1323 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Sheetal

 • Schoppen 4
 • *
 • Berichten: 383
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Vrouw
MY big fat Gypsy wedding
« Gepost op: 30 augustus 2011, 22:24:20 »
hebben sommige van jullie  MY big fat Gypsy wedding gezien? op rtl 4
die lui zijn nog erger dan moslims alleen dan hoerig gekleed.

ze verloven rond hun 14e en trouwen rond je 16e is de leeftijd ervoor bij die zigeuners.
meisje hebben letterlijk niks te zeggen en moeten alles doen in het huishouden vooral al zei getrouwd zijn hebben ze hellemaal niks meer in te brengen.
soms trouwen gypsy's sinti's roma's met een neef of nicht.

En de enige manier waar de zigeuners een huwelijkskanid aad kunnen scoren is op bruiloften.
wat ben ik geshockt oer de levens stijl van deze mensen nooit geweten dat ze zich zo afzonderen van de buiten wereld zigeunermeisje s gaan meestal niet eens naar school.
Do a Wish


Kaise.nl

MY big fat Gypsy wedding
« Gepost op: 30 augustus 2011, 22:24:20 »

dewanand

 • Gast
Re: MY big fat Gypsy wedding
« Reactie #1 Gepost op: 30 augustus 2011, 23:33:48 »
namaste,

Ik heb het niet gezien. Maar zover ik geinformeerd ben zijn deze gypsies (zigeuners) vluchtelingen uit het Midden Oosten of uit delen van India die wegvluchtten voor de islamieten na het jaar 1300 en die dus nooit geintegreerd zijn in de Europese samenleving en altijd statenloos bleven. Zelfs Napoleon kon hen niet legaliseren in de negentiende eeuw, want zij vermeden direct sociaal kontakt en waren sterk gecriminalisee rd.  Het is maar net de vraag of deze zigeuners afstammen van oude Vedische stammen uit genoemde gebieden, en wegvluchtten toen islamitische legers hen wilden uitmoorden. Nu zijn zij alle kennis en tradities kwijt uit de Vedische tijd en zijn zij ongeletterd, verwilderd en geisoleerd.

Opmerkelijk is dat de  hele huidige Hindoestaanse en overige allochtone generatie een dergelijk isolatie proces, noemt men segregatie, doormaken in het huidige Nederland en vele andere Europese landen. Dus zij verwilderen en leven normloos, worden totaal verstoten en belanden aan de rand van de samenleving. Dit noemt men het verlies van sociale cohesie en het is een symptoom van de Koude Holocaust tegen alles wat niet blank eruit ziet in heel Europa. 

Jezelf isoleren als etnische groep is heel dom, want je pakt alleen jezelf ermee en men gaat je nog harder discrimineren en verstoten. Vooral als je niet zelf vecht om mee te tellen, dan zullen die blanken je snel dumpen en wegjagen als lagere hond en kasteloze paria. Je doet het dus zelf en je kiest zelf. Misluk je dan wordt je uitgenaaid in al je gaten en de aasgieren wachten dan geduldig op je lijk na je dood.

Jij leidt je eigen leven en je kiest zelf ervoor wat je wil zijn nu in het heden en in de toekomst. In het dewanisme ben jij het zelf die je eigen karma moet zuiveren om niet meer te lijden en om zelfrealisatie te realiseren in de toekomst. Je zaait je eigen zaad en je zal het zelf oogsten. Hierbij kan de zuivere kennis uit de Heilige Bhagavad Gita je wel helpen om steeds opnieuw je eigen handelingen te sturen en zelf te kiezen, welk pad je wil volgen. Ik ben gered dankzij deze eeuwige melkkoe van zuivere nectar uit Krishnaloka en heb het stinkende Hollandse riool verlaten nu.

Bekeer je nog vandaag tot het dewanisme en start opnieuw met een sterker innerlijk en zelfbewustzijn . Alles doe je zelf. Jij bent je eigen leider in je leven en je bent een one man army tot je dood. Ben je niet blank dan moet je gewoon luidop zeggen: Fuck the whites.

dewanand
hindoe fundamentalist


Offline bubblicious

 • Schoppen Vrouw
 • *
 • Berichten: 7532
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Vrouw
 • Carpe Diem
Re: MY big fat Gypsy wedding
« Reactie #2 Gepost op: 8 september 2011, 00:51:15 »
Ik heb et af en toe ook gekeken. Het is moeilijk te begrijpen hoe hun zo kunnen leven maar goed het gaat echt wel ver. Meisjes van 9 dansen als meisjes uit een stripclub ofzo

Kaise.nl

Re: MY big fat Gypsy wedding
« Reactie #2 Gepost op: 8 september 2011, 00:51:15 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: