collapse

Auteur Topic: 'Chelsea hoopt Jeffrey Bruma te verhuren aan FC Twente'  (gelezen 245 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
Chelsea hoopt aankomend seizoen Jeffrey Bruma te kunnen verhuren aan FC Twente. De club uit Enschede speelt Champions League en hoopt op die manier dat de verdediger enige ervaring op kan doen bij de kampioen van Nederland, zo meldt Mirror Football.

De achttienjarige centrumverdedi ger werd al eens uitgeroepen tot talent van het jaar en speelde zelfs al enkele wedstrijden voor de topclub uit Londen. Frank Arnesen, algemeen directeur van de club, is van mening dat het goed zou zijn voor Bruma om naar FC Twente te gaan, echter zou een verhuur wel afhangen van het aanblijven van de huidige Twente-trainer Steve McClaren.

Bruma, die als een groot talent al op jonge leeftijd naar Engeland verhuisde, wordt bij Chelsea gezien als de opvolger van John Terry. Maar de Nederlander zal eerst nog wedstrijdritme op moeten doen om een basisplaats af te dwingen.

zie ook topic: "Leegloop bij FC Twente begonnen"  http://forum.kaise.nl/index.php?topic=165643.0

Kaise.nl


 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: