collapse

Auteur Topic: 'Elke City-speler ontvangt 80.600 euro bij bereiken CL'  (gelezen 271 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
De spelers van Manchester City kunnen, mits ze zich plaatsen het eindtoernooi van de Champions League, lucratieve bonussen verwachten. Elke speler zal een premie van ruim 80.600 euro taxeren. Daar komt nog bij dat er ruim 1,2 miljoen euro zal worden verdeeld over de selectie, indien City op de vierde Premier League-plaats eindigt dit seizoen.

De spelers met een grotere waarde (Carlos Tevéz, Shay Given, Craig Bellamy) zullen nóg meer geld beuren in het nieuwe seizoen, als de CL wordt bereikt. Doelman Given (foto) verwierf reeds ruim 115 duizend euro na zijn prestaties in de Premier League. Sommige spelers zullen de giften direct doorsturen naar liefdadighieds instellen, weet de Daily Mail.

"Als je een speler vraagt wat die bonussen zijn, weet hij het niet", zegt een zegsman. "Het zit niet in hun hoofden en het motiveert hen niet. Ze willen enkel de Champions League in." Trainer Roberto Mancini kan ook een, nog niet nader bekende, gratificatie verwachten mits ze het Europese eindtoernooi bereiken.

Kaise.nl


 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: