collapse

Auteur Topic: Amsterdamse voetballer (23) overleden na hersenbloeding !  (gelezen 379 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
Amsterdamse voetballer (23) overleden na hersenbloeding !
« Gepost op: 16 maart 2010, 15:59:41 »
Marouane Malouk, speler van het Amsterdamse DWV, heeft de dood gevonden na een hersenbloeding . De 23-jarige voetballer werd zondagochtend getroffen door de hersenbloeding, waarna hij kort daarna geopereerd werd in het AMC. Dit alles zonder succes, want het letsel werd de jonge Amsterdammer catastrofaal en hij overleed maandag in het ziekenhuis.

"Een vrolijke, sportieve sportvriend is niet meer. Wij zullen hem nooit vergeten", schreven Malouk's clubgenoten op het condoleancereg ister dat zij op internet geopend hadden. Hij wordt dinsdagavond om half negen in de kantine herdacht door de spelers en staf van DWV.

Malouk speelde dit seizoen voor de amateurclub DWV. Vorig jaar kwam hij uit voor het eerste elftal van FC Blauw-Wit. De club uit Amsterdam betreurt het overlijden van de oud-speler, zo meldt zij op haar officiŽle thuiskanalen.


Kaise.nl

Amsterdamse voetballer (23) overleden na hersenbloeding !
« Gepost op: 16 maart 2010, 15:59:41 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: