collapse

Auteur Topic: Van Basten sloeg aanbod Heerenveen af !  (gelezen 360 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
Van Basten sloeg aanbod Heerenveen af !
« Gepost op: 23 februari 2010, 12:19:11 »
Marco van Basten kon op dit moment hoofdtrainer van sc Heerenveen zijn. De oefenmeester is enige tijd geleden gepolst voor de functie, maar sloeg het aanbod af. AD Sportwereld meldt dit in de krant van dinsdag.

Het is overigens niet de eerste keer dat Heerenveen in aanraking komt met een grote naam. Eerder werd Guus Hiddink al aan de club gelinkt, maar ook dat feest ging voor de Friese club niet door. Hiddink tekende bij de Turkse voetbalbond, waarna nu Ron Jans aangesteld is als trainer vanaf de zomer. Jans is de komende twee seizoenen actief bij Heerenveen.

Volgens het AD heeft Van Basten nog enige tijd nagedacht over de functie als hoofdtrainer. De Utrechter achtte het 'afbrandrisico' te groot. De 45-jarige oefenmeester was een serieuze kandidaat vanwege zijn vernieuwende inzichten.

Kaise.nl

Van Basten sloeg aanbod Heerenveen af !
« Gepost op: 23 februari 2010, 12:19:11 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: