collapse

Auteur Topic: Vitesse doet poging tot terugkeer Van der Meyde...  (gelezen 319 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
Vitesse doet poging tot terugkeer Van der Meyde...
« Gepost op: 22 februari 2010, 23:22:04 »
Andy van der Meyde is inmiddels dertig jaar en het voetballen is hij nog niet verleerd. Eerder gaf de aanvaller al terug te willen keren in Nederland en het ziet er naar uit dat er interesse vanuit de Eredivisie is. Vitesse, waar Van der Meyde tot zijn zestiende jaar voetbalde, ziet het wel zitten om de aanvaller binnen te halen. Maar er is één probleem. De club uit Arnhem heeft niet genoeg geld om de routinier vast te leggen. Dat meldt technisch directeur Marc van Hintum in het televisieprogr amma Sparren op TV Gelderland.

Van der Meyde heeft veel met Vitesse. Hij is een geboren Arnhemmer en tot zijn zestiende was hij actief bij de club. De vleugelaanvall er vertrok op zijn zestiende naar Ajax waar hij twee seizoenen speelde, zonder echt succes. Hij werd verhuurd aan Twente en wist daar wel door te breken. Na één jaar voor de Tukkers keerde hij terug naar Amsterdam. Bij Ajax speelde hij drie uitstekende seizoenen, waardoor hij zichzelf in de kijker speelde bij Internazionale . Daarna vertrok hij naar het Engelse Everton. Na vier mislukte jaren in Engeland wil Van der Meyde zijn comeback in Nederland gaan maken.

Een andere oud Vittese-speler kan mogelijk zijn conditie op pijl houden in Arnhem. Giel Neervoort is door het faillissement van HFC Haarlem clubloos en kan niet direct naar de club die hij voor ogen heeft door een maatregel van de KNVB. De KNVB heeft verboden om spelers dit seizoen van Haarlem naar amateurclubs te laten vertrekken. Neervoort wilde naar Bennekom verkassen, maar de KNVB gooit roet in het eten van de Arnhemmer.

Kaise.nl

Vitesse doet poging tot terugkeer Van der Meyde...
« Gepost op: 22 februari 2010, 23:22:04 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: