collapse

Auteur Topic: Voor de freaks : De Super11Manager!!!!  (gelezen 427 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
Voor de freaks : De Super11Manager!!!!
« Gepost op: 31 januari 2010, 21:12:13 »
Welkom bij de Super11Manager!!!!

Na het grote succes met de wielerspellen en schaatsspellen zijn we nu in de mooie wereld van de voetbalspellen gestapt. Het spel is alleen voor de 2e seizoenshelft en zal gaan starten na de transfer deadline zodat we alle wijzigingen compleet hebben. De Super11manager gaat starten op vrijdag 5 Februari om 20.45 uur en zal 7 euro per team gaan kosten.

Het minimale prijzengeld waar we mee gaan starten is 1500 euro. Elk weekend zijn er prijzen voor de nummers 1 tot en met 3 (25, 15 en 10 euro). De rest van het prijzengeld gaat naar het algemeen klassement.

Wanneer u al een login heeft bij de andere spellen die wij organiseren, dan kunt u deze gewoon gebruiken.

IT update (25-01): Alle transfers zijn bijgewerkt!! Let wel op dat als je een speler hebt die naar een andere club is gegaan, dat je team niet meer geldig kan zijn. Op de "mijn teams" pagina kan je zien of je team nog geldig is, of niet meer. Ook staat de reden van ongeldigheid op deze pagina. Zorg er wel voor dat dit opgelost is, voordat we gaan starten. Ongeldige teams doen niet mee in het spel.


Statistieken update: Het is ons gelukt!! Alle westrijden van dit seizoen zijn ingevoerd en we hebben zeker al 1 rapport waar erg veel nuttige informatie om een team te maken uitgehaald kan worden. Klik op deze link om naar het rapport te gaan. We gaan de link straks wel verhuizen, dus als hij niet meer wekrt staat de nieuwe aan de linkerkant.

Voor de liefhebbers, meld je aan...

http://www.super11manager.com/

Succes


Kaise.nl

Voor de freaks : De Super11Manager!!!!
« Gepost op: 31 januari 2010, 21:12:13 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: