collapse

Auteur Topic: John Terry captain-af na seksschandaal?  (gelezen 646 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Ryshano

  • Gast
John Terry captain-af na seksschandaal?
« Gepost op: 30 januari 2010, 15:17:39 »
LONDEN -  Het zit John Terry deze week niet mee. Gisteren hief de rechter een publicatieverb od op van een dagblad die pikante details over het privéleven van de Chelsea-verdediger wil onthullen. En die onthullingen kunnen Terry de aanvoerdersban d in de nationale ploeg van Engeland kosten.

Het dagblad heeft beslag gelegd op pikante informatie. Terry zou zijn vrouw Toni bedriegen met lingeriemodel Vanessa Perroncel. De Chelsea-aanvoerder betaalde het model zwijggeld om de verhouding buiten de pers te houden, maar details kwamen toch naar buiten. Saillant detail is dat het 28-jarige Perroncel jarenlang de vriendin was van Wayne Bridge, ex-ploeggenoot en goede vriend van Terry.

De rechter besloot het publicatieverb od op te heffen. "Terry zit enkel in met geld: de sponsordeals die hij zal verliezen als zijn imago door het slijk wordt gehaald", zei rechter Michael Tugendhat. Terry's club steunt haar aanvoerder. "Dit is een persoonlijke zaak voor John", zegt een woordvoerder van Chelsea. "De club zal John en zijn familie alle steun geven dit ze nodig hebben om deze zaak te boven te komen."

Bondscoach Fabio Capello ergert zich echter mateloos aan de perikelen van zijn captain. Bridge, ex-vriend van Perroncel, met wie hij een 4-jarig zoontje heeft, speelt inmiddels bij Manchester City, maar in de Engelse nationale ploeg speelt hij samen met Terry. Bridge zou niet meer samen met zijn voormalige beste vriend willen voetballen. Afgelopen maand gingen hij en Perroncel uit elkaar. Capello denkt er nu over om Terry zijn aanvoerdersban d af te pakken.

Perroncel ontkent nu de affaire. "Het is shockerend, ik weet niet of ik moet lachen of huilen", zei ze. Het zal weinig invloed hebben, aangezien Terry bij de rechter de affaire heeft bekend en ook toegaf dat hij zwijggeld betaalde aan Perroncel. Terry is vader van een tweeling en werd vorig jaar nog verkozen tot "papa van het jaar".

het spelendingetje van John Terry...niet slecht tog?

Kaise.nl

John Terry captain-af na seksschandaal?
« Gepost op: 30 januari 2010, 15:17:39 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Merk op: het bericht zal niet verschijnen tot het is goedgekeurd door een moderator.
Naam: E-mail:
Verificatie:
Tik in kaise.nl: