collapse

Auteur Topic: Waarom meldde niemand de vermissing van UvA-student Bansi?  (gelezen 2356 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wieroe2017

  • Schoppen 3
  • *
  • Berichten: 204
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man
Waarom meldde niemand de vermissing van UvA-student Bansi?
« Gepost op: 12 juli 2019, 13:36:34 »
ziehier he, harde bewijs van de hele Hinducide in Suriname en Nederland.
In suriname zijn al honderden tot tienduizenden arme hindoemeisjes nu negerhoertjes geworden en  de vernietingspol itiek gaat door.
Familie Bansi is al vernietigd, mijn hindoe familie ook, dus er is bijna niets meer over van de hele SuriHindoe gemeenschap in Nederland.
Ik hoorde overal van Hindoe mannen dat hun hele hindoe familie totaal vernietigd en versplinterd is, alles kapot, en de nieuwe generatie hindoemeiden zijn allemaal negerhoertjes geworden die niets willen weten van de inferieure, klein geschapen surihindoe baviaantjes.

Zie onder, het hindoe drama gaat door.  Niemand meldde haar vermissing, hoe kan dit? Dit maakte ik ook mee ok, mijn hindoe familie had mij verstoten vroeger en eiste ahw mijn zelfmoord.

hindoeisme is een waardeloos, zelfmoord geloof ok,
de zwarte hindoe aapjes werken hard aan hun eigen zelfvernietigi ng en genetische uitroeiing nu en dat is zeer zeker het beste voor henzelf.
Maak Nederland zsm Hindoevrij hahah  hha

Politie looft 15.000 euro v gouden tip ivm vermissing hindoemeisje Bansi:   
(MIsschien is ze als illegaal gewoon ondergedoken he en zit zij in een luxe prive sekshuis ergens in KKK/ Nazi blank gebied, vb MOERDIJK he hhaha daar zijn er toch grote seksboerderije n van sterke, superieure, grootgeschapen blanke  neonazi's die het lekker vinden om lagere kaste, PIKzwarte hindoe hoertjes te martelen en te massa verkrachten) 

------------------------------------------ 100 % copy v media:

Waarom meldde niemand de vermissing van UvA-student Bansi?

De 23-jarige student Sumanta Bansi verdween vorig jaar van de ene op de andere dag. Maandenlang trok niemand uit haar omgeving aan de bel.
Pien van Engen & Jorien van der Keijl26 juni 2019, 11:37
Sumanta Bansi kwam in 2016 naar Nederland om te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Beeld Opsporing Verzocht

“We kregen eind november de eerste melding van haar vermissing binnen,” zegt een woordvoerder van de politie. Van de student is sinds februari 2018 niks meer vernomen. Het Openbaar Ministerie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip die naar haar leidt.

De politie werd uiteindelijk op de hoogte gesteld van Bansi’s vermissing door een priester uit Rotterdam. Haar familie uit Suriname zocht eind november contact met hem omdat ze sinds februari niks meer van Bansi hadden gehoord.

De Surinaamse student kwam in 2016 naar Nederland om te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ten tijde van haar verdwijning woonde ze bij een echtpaar in Hoorn. Naast haar studie liep ze stage bij een tandartsprakti jk. De politiewoordvo erder kon niet ingaan op de vraag waarom het echtpaar haar verdwijning niet heeft gemeld.
Studie

Bansi studeerde biomedische wetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam. “We weten dat studievrienden het wel gek vonden dat ze niet meer op school kwam,” aldus de politiewoordvo erder. Toch namen zowel de universiteit als studiegenoten geen contact op met de politie. “Dat is opvallend, maar niet strafbaar.”

Hoe kan het dat de universiteit de verdwijning van de student niet eerder heeft opgemerkt of gemeld bij de politie? Op die vraag weigert de UvA te reageren. “Voor vragen over deze zaak verwijzen wij door naar de politie,” zegt een woordvoerder.

Naast haar studie liep Bansi ook stage bij tandartsprakti jk Astina Dental. Nadat ze niet op haar werk kwam opdagen, probeerde de praktijk tevergeefs contact met haar op te nemen. “We waren benieuwd wat er met haar was. We belden en appten haar, maar ze reageerde niet,” zegt assistent Sahti van Astina Dental.

De praktijk ging ervan uit dat Bansi niet serieus was. “We dachten: die wil niet meer komen. Ze kwam vaak te laat.” Ook was de student onduidelijk over haar opleiding. “We vroegen meermaals om de stagegegevens van haar school maar steeds had ze een smoes.” Bansi had tegen de praktijk gezegd dat ze studeerde aan de Academische Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA), verbonden aan de UvA. De praktijk kwam er uiteindelijk via de recherche achter dat dit niet klopte.
Hindoetempel

Over Bansi is verder bekend dat ze zo nu en dan een Hindoetempel bezocht in Amsterdam-Zuidoost. Al geruime tijd voor haar verdwijning werd ze daar niet meer gezien. “De laatste keer dat ze bij ons in de tempel kwam was in 2017,” zegt medewerker Behari Behari. “Daarom hebben we haar verdwijning niet opgemerkt.”

Volgens Behari kwam ze ongeveer een keer per maand bidden in de tempel. “We kennen haar niet persoonlijk en hadden ook geen contactgegeven s van haar.”
Lees ook:

    15.000 euro voor dé tip in verdwijning UvA-student


https://www.parool.nl/amsterdam/waarom-meldde-niemand-de-vermissing-van-uva-student-bansi~b75b4692/?utm_source=link&utm_medium=social&utm_campaign=shared_earned&fbclid=IwAR0tBHCzV8Ln4D33Npuht-CinHX4EvuYp2bL5OoDCiziz8uAyPZ_lzx-zqU&referer=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FKaise.nl

Waarom meldde niemand de vermissing van UvA-student Bansi?
« Gepost op: 12 juli 2019, 13:36:34 »

Offline wieroe2017

  • Schoppen 3
  • *
  • Berichten: 204
  • Strafpunt 0
  • Geslacht: Man
Re: Waarom meldde niemand de vermissing van UvA-student Bansi?
« Reactie #1 Gepost op: 12 juli 2019, 23:28:16 »
ok nu begrijp ik het.
zelfmoord dus in zee gesprongen 
duizenden surihindoes pleegden toch al zelfmoord in nederland en suriname, en wij surihindoes zijn GEEN Surinamers en GEEN blank arisch ras en volk. 


---------------- ok ok dus het is zeker zelfmoord, afsluitdijk is duidelijk, zij pleegde gewoon zelfmoord, zeker geen verblijfsvergu nning en geen geld, geen rijke blanke man kunnen vinden om zo paspoort te krijgen via seks en samenwonen


Politie zoekt lichaam vermiste Sumanta Bansi (23) in water bij Afsluitdijk

De politie speurt vandaag in het water langs de Afsluitdijk bij Breezanddijk naar het lichaam van de vermiste Sumanta Bansi, meldt de Leeuwarder Courant. De 23-jarige uit Hoorn verdween in februari 2018, maar de vermissing is pas sinds een half jaar bekend bij de politie.
Leeuwarder Courant 04-07-19, 14:30 Laatste update: 14:48

De politie houdt rekening met een misdrijf. Op één boot zoeken agenten met sonarapparatuu r en een onderwatercame ra, een tweede boot heeft een speurhond aan boord, die gespecialiseer d is in het ruiken van een stoffelijk overschot. De zoektocht gebeurt aan de kant van het IJsselmeer.
Lees ook

    Waarom meldde niemand de vermissing van studente Sumanta (23)?
    Waarom meldde niemand de vermissing van studente Sumanta (23)?
    Lees meer

Er kwamen een verschillende tips binnen over de plek bij de Afsluitdijk naar aanleiding van een uitzending van Opsporing Verzocht.
Studie

De Surinaamse student uit het Surinaamse Wageningen kwam in 2016 naar Nederland om biomedische wetenschappen te studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ten tijde van haar verdwijning woonde ze bij een echtpaar in Hoorn. Naast haar studie liep ze stage bij een tandartsprakti jk in onder meer Gouda. Over Bansi is verder bekend dat ze zo nu en dan een hindoetempel bezocht in Amsterdam-Zuidoost. Al geruime tijd voor haar verdwijning werd ze daar niet meer gezien.

Vorig jaar verdween de 23-jarige studente van de ene op de andere dag. Maandenlang trok niemand uit haar omgeving aan de bel. De politie werd uiteindelijk eind november op de hoogte gesteld van Bansi’s vermissing door een priester uit Rotterdam. Haar familie uit Suriname zocht contact met hem omdat ze sinds februari niks meer van Bansi hadden gehoord. Het Openbaar Ministerie looft 15.000 euro uit voor de gouden tip die naar haar leidt.

https://www.ad.nl/friesland/politie-zoekt-lichaam-vermiste-sumanta-bansi-23-in-water-bij-afsluitdijk~a62a938e/?referrer=https://www.google.com/

Kaise.nl

Re: Waarom meldde niemand de vermissing van UvA-student Bansi?
« Reactie #1 Gepost op: 12 juli 2019, 23:28:16 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Naam: E-mail: