collapse

Auteur Topic: Oranje Koelie Aap/Piet (104 foto's) v Sinterklaas 5 dec discussies  (gelezen 449 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
ziehier de nieuwste Oranje Koelie AAP of Oranje Koelie PIET  foto's, voor de hele aankomende Sinterklaas en Zwarte Piet discussie van pakjesavond 5 december a.s.

De hele analyse tekst hierover zal zsm worden gepubliceerd.

De visie en opinie van de zwarte, en bruine Hindoe apen uit India moet nu de hele discussie dus bezegelen zodat het voor eens en voor altijd gesetteld is door alle partijen, naar volle tevredenheid.

Op deze wijze kunnen wij hyperdynamisch gepigmenteerde Hindoe rassen dus ook iets waardevols bijdragen aan het behoud van de blanke Hollandse tradities en hier totaal genetisch, seksueel, pornografisch en karmisch dus te assimileren met benen wijd of lekker gebukt als anaal geile gammafiele bottom koelieboy.

de link staat onder, zonerama.com is een foto publicatie site, en onze accountnaam is:  'Waldo Dewanand en Wieroe'

leuke ideeen zijn welkom dus reageer aub.


--------------------------------
===> HHM15 De Oranje Koelie Aap/Piet 22042018 tanthof / sum= 104 / upload 04 05 2018

Deeplink:
https://www.zonerama.com/dewanand/Album/4296354

Beschrijving:
[WART010: HHM15:1] Op maandag middag 9 april 2018 besloot ik thuis de  Oranje Koelie Aap of  het Oranje Koelie Pietje van de OerHollandse Sinterklaas en zijn Hollandse Zwarte Pietjes, te spelen voor de camera op het statief en poseerde met mijn oranje rokje aan, oranje bloesje, oranje bloemetjes hoedje, de Hollandse vlag en met Wieroe erbij. Ook had ik mijn nieuwe gouden glitter hakjes aan, wat de Oranje Koelie Apen show helemaal compleet maakte. Dit past perfect bij Koningsdag op 27 april 2018, als officiele publicatie dag van al deze HHM foto's.

[WART010: HHM15:2] Op zondag 22 april 2018 maakte ik ruim 92 Oranje Koelie Aap en Oranje Koelie Piet foto's op de heuveltjes van het Abtswoude parkje in Tanthof Delft, samen met een oudere blanke homo man. Het was heerlijk warm weer en ik had in een grote tas alle spullen meegenomen met zijn auto. Diverse rokken wisselde ik, met het mooie tijger patronen bloesje aan, de oranje hoedjes, Hollandse vlaggetjes, raketjes, zwaarden, de lange rode staart en het Oranje Peace/ Vredes bordje erbij.  Echt leuk om zo te werken aan de perfectionerin g van het hele Hindoe Honden Mannen mode concept en de nieuwe zuiver Hindoeistische filosofie van mode voor  heterofiele en gammafiele mannen uit alle religieen en culturen wereldwijd.  Iets nieuws ontwikkelen is een mooie verrijking voor iedereen in Nederland en de rest van het hele mensapendom op aarde, waar ik nu tijdelijk op gemanifesteerd ben in deze viesbruine, te korte, kleingeschapen, inferieure Intel SuriKoelie Apen gedaante; bestaande uit hyperdynamisch gepigmenteerde Hindoeistische Intel Apen hardware en ingebedde bio-ROM software DNA modules.

[WART010: HHM15:3] Ja, heden, Delft, vrijdag 27 april 2018, om 02:09 uur AM nacht, koel weer, geen regen, realiseer ik mij hoe mannen bruut worden gediscrimineer d en geestelijk mishandeld door de hele mode en kleding industrie wereldwijd. Waarom worden mannen nu zo onderdrukt en geestelijk kapot gemaakt, achtergesteld om hun emoties en gevoelens vrij en ongeremd te kunnen uiten via mooie, gevoelsmatige, kleurrijke kleding, en mode?? Hier moet een eind aan worden gemaakt, dit is mannen discriminatie in Nederland en alle mannen, heterofiel of gammafiel moeten ertegen gaan vechten. Elke man moet het volste recht krijgen om elke soort kledingstuk in de mode winkels te kunnen dragen, zonder uitgescholden, beledigd en minacht te worden als pedofiel, kinderlokker, potloodventer, vuile flikker, poot, transgender trut en vieze homofiel. Elke man moet absolute kleding vrijheids rechten verkrijgen in de open, liberale Westerse maatschappij en hij moet gewoon ook elk kledingstuk van meiden en vrouwen gewoon in het openbaar kunnen dragen, op een volledig zichtbare wijze, zonder enige restrictie, sanctie of verbod. Alle heterofiele en gammafiele mannen moeten nu vechten voor hun emotionele en gevoelsmatige emancipatie op mode, fashion, make up en kleding gebied.

[WART010: HHM15:4] Op Facebook gepost Koningsdag vrijdag 27 april 2018:
Waldo Dewanand is in Delft.
3 mins
Waldo Dewanand
Just now
nou hier dan Koningsdag PVV/FVD / RE Oranje Power
fotootje special van Waldo en Wieroe.
hahah mooie Oranje Koelie Aapje he, vierde generatie viesbruine surikoelie afval uit Indiase bihar slums.
Waldo is 100 procent koelie apen afval ok, inferieure, viesbruine koelie apen hardware, totaal rectaal geherprogramme erd (met rebooting en rectaal downloaden superieure Hollandse/ Arisch Arctische software ROM/Ram programma's, drivers en bioapps) na jarenlange eenzame, suicidale depressies, uitzichtloze illegaliteit en psychoses en liefdevol karmisch geassimileerd toen door ruim 30 blanke Hollandse bi/homo top mannen en paar blanke hollandse meiden.
Nu is hij kasteloze Hindoelander aapje en ondersteunt hele White Power beweging binnen en buiten Nederland, eea ook wetenschappeli jk onderbouwd. Theorie en praktijk, private researcher.
pb hem gerust je lovemails en vragen.
Rest 104 speciale foto's Oranje Koelie Aapje komen vanavond laat online.

Source map:
D:/ pics of camera samsung 101photo 1 feb 2017 /HHM15 De Oranje Koelie Aap 22042018 tanthofKaise.nl


Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Oranje Koelie Aap/Piet (104 foto's) v Sinterklaas 5 dec discussies
« Reactie #1 Gepost op: 13 mei 2018, 14:43:40 »
deze serie foto's vd Hindoe HOnden Mannen mode stijl zijn ook leuk en funny.  zo liep ik ook gewoon op straat rond in den haag en delft, en niemand deed raar, geen enkele agressie op straat, met staart notabene


===> HHM13 T-Nanda jan 2018 / sum= 77  / upload 04 05 2018

Deeplink:
https://www.zonerama.com/dewanand/Album/4296350

Beschrijving:
[WART010: HHM13:1] Op dinsdag 9 januari 2018 ging ik eerst bij de PEP nieuwjaars receptie en daarna naar het politieke debat in de bibliotheek aan het spui in Den Haag. Ik had een mooi kostuum aan met staart en het was erg koud, dus had ik gewoon mijn winterjas aan buiten. Mijn thermo ondergoed was erg warm en de rode rok stond super. De hele fotoserie was geschoten door een hindoestaanse meid die hoerig gekleurd haar had.

[WART010: HHM13:2] Op woensdag 7 februari 2018 maakte ik de serie foto's in de witte wollen jas en dit was bij de GGZ Delfland, in de wachtkamer beneden van het Barones gebouw. Het was buiten ijskoud, maar ik voelde geen enkele kou in dit witte wollen jasje, met mijn winter jas eroverheen buiten.


Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Oranje Koelie Aap/Piet (104 foto's) v Sinterklaas 5 dec discussies
« Reactie #2 Gepost op: 20 mei 2018, 23:43:43 »
Correctie: de deeplink naar HHM15 is nu veranderd omdat ik de eerste upload moest deleten en een nieuwe maken, voor het toevoegen van de hele gecorrigeerde tekst. 
Hieronder dus de nieuwe deeplink.

----------------------------------

===> HHM15 De (viesbruine) Oranje Koelie Piet (of Aap) / sum= 104 / upload 20-05-2018

Deeplink:
https://www.zonerama.com/dewanand/Album/4338959

Beschrijving:
[WART010: HHM15:1] Op maandag middag 9 april 2018 besloot ik thuis de  (viesbruine) Oranje Koelie Aap of  het Oranje Koelie Pietje van de OerHollandse Sinterklaas en zijn Hollandse Zwarte Pietjes, te spelen voor de camera op het statief en poseerde met mijn oranje rokje aan, oranje bloesje, oranje bloemetjes hoedje, de Hollandse vlag en met Wieroe erbij. Ook had ik mijn nieuwe gouden glitter hakjes aan, wat de Oranje Koelie Apen show helemaal compleet maakte. Dit past perfect bij Koningsdag op 27 april 2018, als officiele publicatie dag van al deze HHM foto's.    :lol (2): :lol (2): :lol (2): :lol (2):Kaise.nl

Re: Oranje Koelie Aap/Piet (104 foto's) v Sinterklaas 5 dec discussies
« Reactie #2 Gepost op: 20 mei 2018, 23:43:43 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Naam: E-mail: