collapse

Auteur Topic: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen  (gelezen 1508 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
HIEr een trend he die ik overal nu waarneem.
Meerderheid surihindoe meiden en ook bijna alle oudere gescheiden hindoe vrouwen nemen nu toch negers en blanken.
En volgens mij sterven hindoestanen nu uit in Nederland en Suriname want zij hebben een te laag geboortecijfer en zijn verdoemd om uit te sterven als etnisch/ religieuze minderheidsgro ep.

Maar ok het hele koelieras is sowieso erg minderwaardig dus het is beter dat zij snel mixen met sterkere neger, evt met afro mixen zelf of met sterke, intelligentere blanken, om in hogere, sterkere lichamen hun verdorven en verdoemde karma af te werken.

Minderwaardige rassen en etnische groepen moet je versneld en vreedzaam euthanaseren denk ik, om een kwalitatief betere maatschappij te bouwen.
Niets is erger dan genetisch minderwaardig te zijn, zie mijzelf he, levenslang moeten lijden en elke dag zelfmoord willen plegen om de eigen lijdensweg zelf stop te zetten.

Dood willen gaan maar helaas nog geen toestemming ontvangen van de hogere kosmische machten.

Zeg tegen alle jonge surihindoe meiden en leer hun vanaf hele jonge leeftijd al,  om radicaal  te kiezen voor vrije seksuele kontakten met heel veel lange, superieure, groter geschapen blanke halfgoden, hoe meer hoe beter.  Ja het is het beste voor de toekomst denk ik vaak. 

The weak coolie men must perish and die.
Heerlijke, genotvolle en geestverruimen de  Bottom HOMO trainingen voor alle surihindoe mannen en jongens is dus toch het beste nu, geloof ik. 

-------------------------------------- copy posting Pro White Race site: fenixx.orgLinkse vrouw wisselt van kant: “Ik was een nuttige idioot in dienst van het globalisme”

Posted op juni 1, 2019 door Rommel in Artikelen // 4 Comments
Een voormalige linkse activiste die in de jaren negentig van de vorige eeuw deelnam aan de demonstraties tegen de immigratie-kritische Zweden Democraten vertelt nu hoe ze van kant is veranderd. Ze had het “helemaal mis over immigratie”, legt ze uit.

Het was tijdens de Svensk Webbtelevision s (Zweedse Web-televisieconferentie) in Stockholm op 18 mei dat Elise Rydahl vertelde hoe ze van radicaal links-activiste werd omgevormd tot iemand die begreep dat immigratiecrit ici altijd gelijk hadden gehad.

In de jaren negentig nam ze deel aan luidruchtige demonstraties tegen de Zweden Democraten om immigratiecrit ici het zwijgen op te leggen.

dewanandblog // juni 2, 2019 om 00:49 //

1) interessant, maak van alle blanke vrouwen simpelweg linkse, afgeleefde en uitgewoonde blankenhaters en NIGGA BBC lovers en je hebt het hele blanke ras binnen een generatie totaal uitgeroeid. Dit is het hele White Genocide Complot sedert 1945 na bezetting door grote afro amerikaanse leger units, die 90 procent mannelijk waren en direct begonnen om de naoorlogse jonge, blanke meisjes systematisch uit te naaien met militaire precisie.

2) Kreeg trieste bericht vorige week dat 90 procent van alle Hindoemeisjes in Suriname nu probleemloos met negers naait en een groot deel moet hoertjeswerk doen voor rijke negers. Dus nu is in Suriname alles al bijna vernietigd van surihindoes en het is gewoon voorbij daar, meerderheid surihindoe mannen is er kapot van, en ze plegen massaal zelfmoord, vluchten in drank of worden spontaan bottom homo’s voor negers. Einde verhaal dus voor mijn hele surihindoe apen volk.

3) Ik moet eerlijk bekennen dat die linkse marxistische ideologie feitelijk door Afro Seksuele Fascisten is ontwikkeld in je jaren vijftig, om wraak te nemen op het hele blanke ras wegens de negerslavernij . Maar laten wij nou eerlijk zijn, nu zie je dat negers in vrijheid totaal mislukken en het is helaas een hard feit dat negers niet kunnen samenwerken, organiseren en plannen, ook de zwarte Afro- koelie/ Hindoe rassen hebben dit genetische defect denk ik nu. Ik ben zelf van het minderwaardige, kleingeschapen Surikoelie apen ras he dus ik heb dit overal waargenomen.

4) Het blanke ras of het Germaanse/ Nordische ras heeft een hele bijzondere metafysica en ik geloof nu toch dat dit RAStype op deze planeet een totaal andere karmische plicht moet vervullen en hierom toch beschermd moet worden tegen genetische vervuiling, vernietiging en verdere homeopathische verdunning door gekleurden en niet blanken, anders worden de karmische ladingen veranderd. Ik moet deze theorie nog beter onderzoeken in harde praktijk en er zIt geen rassenhaat element in, gaat om RESPEKT voor raszuivere Nordics.

https://fenixx.org/2019/06/01/linkse-vrouw-wisselt-van-kant-ik-was-een-nuttige-idioot-in-dienst-van-het-globalisme/comment-page-1/#comment-164575


Kaise.nl


Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #1 Gepost op: 2 juni 2019, 01:13:35 »
ja kijk hier he, dit is een trend.
Nu is het aantal alleenstaanden al dik 40 procent in nederland.
dus het is een maatschappelij ke crisis in de rijke westerse wereld  zo te zien, groot eenzaamheids probleem zo te zien.


--------------------------
Steeds meer mannen zeggen vrouwen vaarwel

door Germen · Gepubliceerd 15 november 2013 · Bijgewerkt 6 februari 2018
Share Button
[Pin It]

Steeds meer ‘men go their own way’. MGTOW, een in de VS explosief groeiend fenomeen. In Japan zie je ze terug als de ‘graseters’, zestig procent van alle mannen onder de veertig, die zich vermaken met virtuele vriendinnetjes in plaats van meisjes. Wat is de oorzaak van de steeds verder om zich heen grijpende opstand van de mannen?

Leven voor mannen harder dan voor vrouwen
De leidende posities in deze wereld, het bezit en het inkomen staan in grote meerderheid op naam van mannen. Toch voelen veel Westerse mannen zich bepaald niet gelukkig. Dit komt, omdat de verdeling van macht en inkomen onevenwichtig is. Er is veel meer verschil tussen het inkomen van rijke en arme mannen, dan tussen het inkomen van rijke en arme vrouwen. Ook is de druk op mannen om te slagen veel hoger dan op vrouwen. Het werk dat mannen doen is gemiddeld gevaarlijker dan het werk, dat vrouwen doen.

https://www.visionair.nl/analyses/steeds-meer-mannen-zeggen-vrouwen-vaarwel/


Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #2 Gepost op: 2 juni 2019, 01:22:24 »
hahha de surihindoe meiden hebben toch groot gelijk om met heel veel lekkere neger mannen te stoeien,  ach waarom zouden zij zichzelf moeten straffen en levenslang ongelukkig en onbevredigd moeten leven??? 
Negers zijn het echte volk van god ipv de joden omdat negermannen toch seksueel superieur zijn van nature en grotere apparaten hebben.

God is niet eerlijk?? Of is er geen god?? 

------------------------------ hefitge reacties hier neger mannen lachen zich krom en pakken de blanke meiden bij miljoenen per week

STOPMETBLANKEV ROUWEN
20 mei 2017 om 07:40   

sinds 15 jaar ben ik samen met mijn Nederlandse blanke vrouw met blauwe ogen en blondhaar. Wij hebben 3 kinderen (6, 3, en 1.5) en sinds eind november hebben wij een dip in de relatie. Zij vindt dat zij aandacht en liefde tekort kom en ik kom sexueel nogal te kort. Sindsdien hebben wij diverse gesprekken met elkaar hierover gehad en zij vroeg mij om een paar weken afstand om na te denken over onze toekomst. Afgelopen zaterdag heeft zij mij verteld dat zij half januari met een neger vreemd is gegaan. De volgende dag heeft zij een morning-after pil gehaald, maar deze heeft niet gewerkt.
Zij is dus nu zwanger. Zelf is de grond onder mij weggevaagd en zit ik enorm in de put. Ik ben echt helemaal kapot. Ik heb haar aangegeven indien zij geen abortus doet, ik haar zal verlaten, ik kan het niet opbrengen een andermans kind op te voeden. Zelf twijfelt ze over abortus, omdat toen wij 3 maanden verkering hadden, zij dit ook heeft laten doen en zij hier maanden over in de put heeft gezeten. Wat moet ik doen ? Mijn ouders steunen me, maar ik raak maar niet uit de put. Ik weet het echt niet meer en denk constant aan dat alles voorbij is en aan mijn 3 kinderen. Heeft iemand advies ?

mijn vrouw wil helemaal niets met de neger te maken hebben, ze wil hem ook niet vertellen dat zij in verwachting van hem is. Verder wil mijn vrouw niets over hem zeggen, alleen dat hij ook een gezin heeft. Mijn vrouw zegt dat ze onzettend veel van mij houdt en veel spijt heeft. Ik hou diep van binnen zielsveel van haar, maar heb zoveel pijn op dit moment, ik kan het nog steeds niet geloven. Ik weet dat het kindje er niets aan kan doen, maar kan het gewoon niet verkroppen dat er een andermans kindje in mijn vrouw zijn buik zit. Ik kan mij (op dit moment) ook zeker niet voorstellen haar enige ondersteuning bij de zwangerschap / geboorte / opvoeding van een kind van een vreemde te geven, hoe egoistist dit ook mag klinken. Ga in ieder geval vanmiddag naar de huisarts om hulp te gaan zoeken, ik slaap en eet bijna niets en krijg hierdoor nu ook allerlei lichamlijke klachten. Ik heb mij op het werk ziek gemeld.

Nederlandse mannen jullie kunnen beter stoppen met Nederlande blanke vrouwen, samen wonen,relaties hebben en kinderen hebben en huwelijken MIJN ADVIES NIET GOIED EN HET CASH VOOR DE NEDERLANDSE VROUWEN IN DEZE TIJD.. En vele Nederlandse mannen worden van hun zelf knetter gek! EN KUNNEN OOK NIET ZONDER EEN VROUW LEVEN Ze zeggen dat ze verliefd zijn allemaal onzin in dit verziekte NEDERLAND..

https://www.visionair.nl/analyses/steeds-meer-mannen-zeggen-vrouwen-vaarwel/


Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #3 Gepost op: 4 juni 2019, 15:55:54 »
feitelijk hebben hindoemeiden wel gelijk om even in de broek te kijken van een neger of blanke omdat het Surihindoeras toch genetisch inferieur is.
Surihindoes en Surikoelies stammen af van lage kaste chamar afval uit Bihar en Uttar PRadesh en zijn hierom heel inferieur, ook genetisch en dit zie je ook in harde praktijk.
Ze zijn te kort, te zwak, ziek, misselijk, vaak lage IQ, heel dom, inert, niet sportief, en achterlijk onderontwikkel d, typisch gemiddelde surikoelie man en vrouw.

dus ok rasvermenginge n zijn vaak beter voor toekomst mensen ras in het algemeen en afromix meiden die ik kende waren echte superieure beauties ok, mooi en lekker, en intelligent. 

zie onder he jonge hollandse meiden vertellen over sekskontakten met andere niet arische lullen: 

-----------------------------------------
ga naar het forum
onderwerp : Vrijen

  17 jaar
Met welke nationaliteite n heb jij het al gedaan en met welke neuk jij het liefst?
Met welke nationaliteite n heb jij het al gedaan en met welke neuk jij het liefst? En zitten er grote verschillen lussen bijvoorbeeld de gemiddelde lengtes van lullen per nationaliteit?
meer dan een maand geleden


--------------------
  18 jaar
Ik heb het eens met een chinees gedaan maar slap van zijn lulletje bijna niet waarneembaar en stijf was hij nog geen 5,5 cm en hij was ook enorm dun. We hebben wel seks gehad maar ik voelde er weinig van. Het was een enorme afknapper. Voor de rest heb ik alleen nog nederlandse jongens gehad met een gemiddeld formaat en dat is toch een stuk beter. Voor mij geen Chinees meer.
meer dan een maand geleden  17 jaar
Ik heb een one night stand gehad met een jongen uit Nigeria die ik had opgepikt bij het uitgaan. Hij had een strakke broek aan en je kon zijn enorme bobbel in zijn broek goed zien. Hij was erg groot geschapen en het deed ook erg veel pijn toen hij bij mij naar binnen ging. Te groot is niet lekker ben ik toen achter gekomen. Voor de rest heb ik alleen maar nog seks gehad met een Spanjaard een Belg en Nederlanders maar die hadden geen overdreven grote lullen.
meer dan een maand geleden

  16 jaar
Ik heb tot nu toe het alleen gedaan met Hollandse jongens met piemels tussen de 13 en 16 cm denk ik. Ik val niet op gekleurde jongens. Ik heb niets tegen ze, bedrijf me niet verkeerd maar ik heb liever een Nederlandse jongen.
meer dan een maand geleden


https://www.jonginlandvancuijk.nl/ervaringen.asp?ac=view&fos_id=45&web_id=270&fms_id=140&fromtype=recent&erv_id=141841&sortering=ascOffline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #4 Gepost op: 4 juni 2019, 16:00:00 »
hier blanke jongen vertelt dat hij al drie lekkere hindoe hoertjes heeft geneukt en die het lekkerste vond:


  19 jaar
Ik heb het met Marokkaanse, Belgische en Hindoestaanse gedaan. Met Hindoestaanse was het lekkerst. Ze zijn strak wat terughoudend met sex, maar als ze eenmaal willen dan willen ze alles en mag je alles met ze doen. Heb nu 3 Hindoestaanse gehad en bij alledrie was dat zo
meer dan een maand geleden

https://www.jonginlandvancuijk.nl/ervaringen.asp?ac=view&fos_id=45&web_id=270&fms_id=140&fromtype=recent&erv_id=141841&sortering=asc

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #5 Gepost op: 25 juni 2019, 02:51:36 »
hindoemeiden naaien volop nu met negers om zo hun minderwaardige kleingeschapen koelieras dood te neuken
en het is genieten voor al deze professionele hindoe hoertjes
Kali Yuga is het bloeitijdperk van de paradijselijke hindoe hoeren op aardeOffline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #6 Gepost op: 27 juni 2019, 15:46:05 »
meerderheid surihindoe meiden zijn nu toch wilde, principeloze uitnaaisletjes geworden in nederland en suriname en neuken met alle blanken en negers uit als professionele hindoe hoertjes.

dus het inferieure surihindoe apen ras is nu totaal verloren en verdoemd om heerlijk orgastisch  doodgeneukt te worden in alle gaten. 

Fuck or BE FUCKED is harde hard porno wet van Moeder Natuur, de grote xxxxx op aarde.


Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #7 Gepost op: 27 juni 2019, 16:47:06 »
er is geen hoop meer ok, mijn surihindoe apenvolk is verloren en wordt nu doodgeneukt in alle gaten, angsten achtervolgen mij nu en alle hoop is weg.
Surihindoe aapjes zijn een minderwaardige, te korte, te kleingeschapen etnisch/ religieuze vieszwarte minderheid in Nederland en suriname en zijn dus verdoemd om doodgeneukt te worden door de sterkere en groter geschapen neger lullen en halfgoddelijke  blanke reuzen.

het is afgelopen met surihindoes nu en ik kan het beste mijn zelfmoordpille n uit de diepvries halen en ontdooien, want ok ben al ziek en zal over tien jaar zeker dood zijn.

dood zijn is toch mooi, en geeft rust.  Na de dood is er allleen nog de eeuwige leegte tot de eeuwigheid, er is geen tijd, je bent in Akaala, de tijd zonder tijd, en alles is oneindig leeg.

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #8 Gepost op: 29 juni 2019, 16:03:55 »
zelfmoord pillen voor alle te korte en te kleingeschapen surikoelie jongens en mannen is beste in nederland en suriname.

ja the weak coolies must perish and die

dit leven is survival of fittest cocks in feite.

nu vechten alle surikoeliemeid en om grote blanke welvaartslulle n urenlang  te likken en te berijden
hun hele hindoe apengeloof zit nu in hun stinkende slipjes hahha lekker genieten viesbruine hoerige  benen wijd hahha


Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #9 Gepost op: 11 juli 2019, 15:02:07 »
alle hindoehoertjes doen aan yoga hahah lekker uitrekken die hindoe gaatjes in spirituele seksstandjes


---------------------
Yogapants zijn hindoefaksisme . Dus trek uit!
yogabips.gifEe ns kijken, wie hadden we nog niet gehad in de KwetsBingo 2013.. Negers, vrouwen, joden, chinezen, moslims.. het is een veelkleurig boehoeket inmiddels. Oh wacht! De hindoes! Nou kom er maar in, hoe worden jullie gevoelens gekwetsschoffe erd jongens? Welnu. Door yogameisjes. Yoga is namelijk diepspiritueel moet u weten. Een soort gym voor oude magere mannetjes met een vlassige baard en een lendendoek om die geen Omroep Max kunnen ontvangen en dus Olga Commandeur niet kijken. Omdat ze in India wonen. Dus gaan ze voor hun slopje in Calcutta zitten en vouwen hun benen in hun nek want een mens moet wát, qua fit. En wat doen wij hier in Institutioneel racismië? Deze zweefgymnastie k schaamteloos verherseksuali seren. Met yelfies (yogaselfies) van oppervlakkige Tinameisjes die met hun peer group willen delen dat ze zich heel charmant in een Lachende Aap weten te wringen met een fotogenieke Zonnegroet na. Extrakwetsend want behalve virulente Hindoehaat ook nog een seksisme-MagNiet: glijerige webzijdes vol afbeeldingen van damesbipsen in yoga-pants. Bah. Daar is yoga niet voor bedoeld. Kijk deze eens hindoekwetsen met die stripper heels. Deze asana heet de Reverse KamelenTeen. De minder bekende Volle Maangroet. Hoi. Doutzen maakt ook al hindoes kapot. Oh wacht we zijn om, yogapants zijn respectloos. Nou, het is fraai, we staan er weer gekleurd op naar de andersgelovige medemens toe. Tijd om al die zweefteven op het yogamatje te roepen en het nodeloos kwetsen van Hindoemedemens en te staken. Want yoga gaat niet om uiterlijk vertoon, spiritueeltech nisch.https://www.geenstijl.nl/3761881/yogapants_zijn_hindoefaksisme/

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #10 Gepost op: 12 juli 2019, 00:50:04 »

Dewanand...

    Gast

Lolita
« Gepost op: 6 januari 2011, 16:01:14 »

    Citaat

'Zo kerels, hier ben ik, Allah is mijn pooier en Krishna is mijn likslaaf', schreeuwt Lolita, terwijl zij in haar sexy ultra-minirok het halal café in Rotterdam aan de Bin Ladenstraat nummer 69 binnen huppelt.

Mohammed C. zegt lachend: 'Hai Lolita, jij bent nu de derde Hindoehoer hier, vanavond ga ik jou eens stevig palen in naam van jouw Krishna en alle lagere hindoegoden. Elke Hindoemeid zou net als jou moeten zijn.'

Iedereen in het halal café begint luidop te klappen. Maxima stapt naar voren en verklaart:

'Ok, hierbij open ik onze geheime vergadering. Vandaag gaan wij onderzoeken waarom Nederland in principe koelievrij moet worden. Wie wil de eerste toespraak houden?'

Sita steekt haar vinger op en vertelt het volgende.
'Ik ben wel een hindoestaanse meid van 18 jaar, maar ik wil geen domme achterlijke koeliemeid zijn en heb mijn hele koeliegeloof en cultuur radicaal gedumpt. Nu ben ik modern en geïntegreerd, precies zoals Balkenende wil en laat mij elke week uitnaaien door vele lange blanke mannen, om het vuile koelie-DNA in mijn lichaam zo snel mogelijk te vernietigen. Ik haat het koelieras en droom vaak dat alle koelies in hun reet genaaid worden in een groot concentratieka mp en daarna langzaam doodgemarteld worden, om een koelievrij Nederland te realiseren. Denk niet dat ik een domme bruine uitnaaislet ben, want ik heb gestudeerd voor indologie aan de universiteit van Leiden. Door mijn studie heb ik juist ontdekt dat hindoestanen de echte untermenschen zijn in Nederland en daarom leef ik nu als hindoehoertje.'

'Bravo Sita, ja, je bent geweldig, vanavond ga je mijn zwarte superpenis zuigen hoor', zegt Black Muslim luidop. 'Ik ga jouw koelie-DNA helemaal kapot neuken en jou moderniseren. In Oeganda deed Idi Amin dit ook en die hindoemeiden vonden het allemaal heel lekker. Ik als moslim wil het hele lage Hindoeras helemaal kapot neuken en uitroeien. Door vele koeliemeiden uit te naaien werk ik elke week aan een koelievrij Nederland en het is heel lekker. Ha ha ha

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #11 Gepost op: 25 juli 2019, 22:02:29 »
 

Home » Archief » De boze witte man bestrijd je niet met cijfers en statistiekjes


[04.01.2017]
De boze witte man bestrijd je niet met cijfers en statistiekjes

Peter Breedveld

op 05 01 2017 at 16:30 schreef dewanand:

============== [wfor1340:91]
N1: ref cit:
op 05 01 2017 at 08:43 schreef Peter:

‘Ik vind het een defaitistische opstelling: “niks aan te doen, xenofobie is nou eenmaal een verdienmodel”. Beetje absurd ook best wel.’

N2 ==== Reactie v Waldo Dewanand, heeft 98,6 % DNA van Indiase Chimpansee aapjes en Wieroe

N3. Mooi betoog Peter, lachen, boze witte man hahhaha fun tekst zeg. Maar zeg nou eens eerlijk de witte mannen hebben de huidige wereldbeschavi ng opgebouwd toch, denk aan het moderne westerse toilet met wc papier, allemaal grote uitvindingen van superieure witte mannen. Ja veel zwarten weten dat zij niets te vreten hebben als de hogere, superintellige nte witte mannen niet eerst het noeste denkwerk doen, de planning en de financiering. Ook koelie mannen zijn op dit punt echt bijna waardeloos.

N4. Elke zwartje en koelie aapje die zich in Nederland vestigt moet eigenlijk lofliederen leren zingen over de hogere, hardwerkende witte Hollandse mannen, want vanuit de zgn abstractere mensapentoop van onze Hooggeleerde katten professor Wieroe is dit natuurlijk gedrag en supergezond. Ja en vooral koeliemeiden moeten gepassioneerd leren spelen met de lingams van de witte mannen.


http://www.frontaalnaakt.nl/archives/de-boze-witte-man-bestrijd-je-niet-met-cijfers-en-statistiekjes.html

Offline wieroe2017

 • Schoppen 3
 • *
 • Berichten: 204
 • Strafpunt 0
 • Geslacht: Man
Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #12 Gepost op: 31 juli 2019, 22:53:51 »
hshhahhah zie onder de viesgekleurde,  lagere kaste surikoelie en surihindoe meiden  hebben nu ontdekt dat zij met hun kletsnatte benen wijd open voor lange, blanke welvaartslulle n  supersnel tot een hogere kaste kunnen behoren en dit staat niet in de Vedas en UPanishads, omdat er 5000 jaar geleden  geen superieure, MEGA grote blanke welvaartslulle n bestonden op onze exo planeet  hahah hahha


------------------------------ uit internet india nieuws toeristen

2. Een dubbeltje wordt nooit een kwartje. Tenzij je slumdog millionair bent.
Hoewel de Indiase regering officieel afstand neemt van het kastensysteem en ze aan de oppervlakte allerlei programma’s hebben lopen om de hoge Brahmanen te laten mixen met de onaanraakbaren uit de laagste kaste, in de praktijk is er een duidelijke splitsing. Hebben de Brahmanen hun eigen wijken, scholen en winkels. Bizar om te zien hoe die extreme scheiding op basis van een middeleeuws systeem stand houdt. In principe gelooft ook elke Indiër dat je van een dubbeltje nooit een kwartje wordt. Niet in dit leven tenminste. Word je geboren als een bedelaar? Dan blijf je dat. En als je je dan goed gedraagt, keer je in een volgend leven misschien wel terug als schoenenpoetse r. Voor ons Nederlanders is dit erg lastig voor te stellen.

http://www.reismeisje.nl/reizen/5-bizarre-gewoontes-in-india/Kaise.nl

Re: Meerderheid Surihindoemeiden neemt nu toch negers of blanke mannen
« Reactie #12 Gepost op: 31 juli 2019, 22:53:51 »

 

Met de functie Snel beantwoorden kun snel een bericht plaatsen terwijl je een topic bekijkt, zonder een nieuwe pagina te hoeven laden. Je kunt gewoon bulletin board code en smileys gebruiken, zoals je zou doen in een normaal bericht.

Naam: E-mail: